Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
én támogatok mindent, ha leigazolhatom T.O.-t 😀Amadeus91mi van túl sok lett az önbizalma Daltonnak? 😂 Ilyen rég játszottunk? 😮
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 905
csináljunk már egy a All Time Recordokat tartalmazo postot, és így minden bajnokságra van plusz kihívás h mit döntsünk meg 😀Farkyén támogatok mindent, ha leigazolhatom T.O.-t 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
csináljunk már egy a All Time Recordokat tartalmazo postot, és így minden bajnokságra van plusz kihívás h mit döntsünk meg 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nyugi Eazzy tavaly én is fos voltam, idén már nagyon megy, és verhetetlen vagyok 😀 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jövőre jobb lenne, csak a mögöttem lévő csapatok kihúzzák pont azokat akiket akarnék 😀 Szóval Suck for Eaglest hajtok végre, talán 4-9-el van esélyem 😀PR készül.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂ne legyél már ilyen búvalbaszott 😀 ez csak játék, jövőre jobb lesz.
Komolyan az év vicce 😀 Készülni rááám 😀 A madden készül nyugi, nem kell túl parázni 😀Eazzy
PR várható a közeljövőben? 😀
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 Komolyan az év vicce 😀 Készülni rááám 😀 A madden készül nyugi, nem kell túl parázni 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 905
lionstafford! igen 0-2-vel nyitottál, azóta minden közvetlen riválisodat szétverted, és 6 győzelem sorozatban, ez kozinsztencia. Én meg fordulóról fordulóra totálisan máshogy játszom, illetve a 4 vereségemből közel 3-nál szopatott körbe a madden, de még a győzelmeimből legalább 1-nél. Így már idegekkel nem lehet bírni.vmikor a héten.
Amadeus, mikor akarod, hogy a madden győzelemre segítsen ellenem? Olyan két fumble, 3 int körül számolhatsz előre nálam, amikből olyan kettő intnél előbb a játékosom derekán fog a labda négyszer körbefordulni, majd három védőd játszik el egy komplett strandröplabda meccset, hogy aztán a DT-d kezébe pattanjon, aki amúgy még abban a hitben van, hogy futójáték megy éppen, így miközben azon gondolkodik, hogy most fumble-t szedett össze, vagy ez csak egy promolabda amit a nézők dobtak a pályára, szépen besétál vele az endzoneba.
Olyanokra is nyugodtan építhetsz, hogy TE-m a nála két fejjel alacsonyabb védő mellett jó ütemben felugorva elkapás helyett kiejti a labdát egy életbevágó 3rd down szitunál. Meg hasonlók. 😂Eazzy
Kell készülni rád is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Kiemelném még Ray Riceot 105 futott yard 3 TD és 46 elkapott yard valamint Collie 175 yard 3 TD
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Aztaqrva...Indianapolis Colts - Baltimore Ravens 52-49
Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Colts 14 21 7 10 0 52
Ravens 7 7 21 14 0 49
Az első félidő szokás szerint horror volt. Első drive, Colts TD. Ezt még egalizáltam egy 100yardos Kickoff return td-vel, de a félidő végére 35-14-re ment az Indy. Manning 337 yardot dobált össze két negyed alatt.
A második félidőt gyors TD-vel nyitottam, majd a kickoff után kiharcoltam egy fumble-t, amit vissza is hordtam TD-re ---> már csak -7.
Collie (akinek a nevét nem engedi kiírni a játék 😀) villant, megint elúszni látszott a meccs, de 2 Ravens TD-vel máris egált mutatott az eredményjelző: 42-42
A Colts megrázta magát, ismét TD, de 15mp-el a vége előtt Rice futásával egalizáltam.
Ami ezután jött, az maga volt a horror: a lehető legrosszabbkor kickoff fail, zászló, 40 yardról támadhat a Colts, Manningnek ez gyerekjáték. 4 mp-el a vége előtt egy endzone-hoz dobott passzt kis híján leszedtek a védőim, de sajnos csak majdnem. FG, 40 yard. Egy időkéréssel még idegesítettem Farky-t, de sajnos nem hibázta el, így a visszatámadásra nem is maradt időm.
Hatalmas meccs volt, grat mégegyszer.
MVP Manning, 522 yard, 6TD.
több mint 13 éve
Na a mai MNF-et látatlanban besorolnám az év egyik legizgalmasabb meccs kategóriába. Volt itt minden 3 TD-s előnyről egyenlítés, missed FG, 100y Kickoff Ret TD, 91y pass td, fumble ret td és a végére egy Game Winning FG 4mp-vel a vége előtt. Bővebben hamarosan.Indianapolis Colts - Baltimore Ravens 52-49
MVP (valószínűleg): Peyton Manning 25 34 522 YARD 73% 15.3 0 SACK 6 TD 0 INT 91 155.0
Mégegyszer köszi a meccset.
több mint 13 éve
Én sem láttam kiírva, de Sproles megérdemli.
több mint 13 éve
Eazzy: egyébként az MVP ki volt? mert nem láttam kiírva 😀mondjuk stat alapján Sproles-ra tippelek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
lionstafford! igen 0-2-vel nyitottál, azóta minden közvetlen riválisodat szétverted, és 6 győzelem sorozatban, ez kozinsztencia. Én meg fordulóról fordulóra totálisan máshogy játszom, illetve a 4 vereségemből közel 3-nál szopatott körbe a madden, de még a győzelmeimből legalább 1-nél. Így már idegekkel nem lehet bírni.Amadeus, mikor akarod, hogy a madden győzelemre segítsen ellenem? Olyan két fumble, 3 int körül számolhatsz előre nálam, amikből olyan kettő intnél előbb a játékosom derekán fog a labda négyszer körbefordulni, majd három védőd játszik el egy komplett strandröplabda meccset, hogy aztán a DT-d kezébe pattanjon, aki amúgy még abban a hitben van, hogy futójáték megy éppen, így miközben azon gondolkodik, hogy most fumble-t szedett össze, vagy ez csak egy promolabda amit a nézők dobtak a pályára, szépen besétál vele az endzoneba.
Olyanokra is nyugodtan építhetsz, hogy TE-m a nála két fejjel alacsonyabb védő mellett jó ütemben felugorva elkapás helyett kiejti a labdát egy életbevágó 3rd down szitunál. Meg hasonlók. 😂
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Addigra IR-on lesz a kicsi Ryan.a statot remélem a héten befrissítem teljesen, ha nem jön közbe semmi.az semmi. Suh következő fogása Matt Ryan!eaglesmcnabb
Látom Cutlert kell földbe döngölnöm a 9. fordulóban :cool:Farky
több mint 13 éve
a statot remélem a héten befrissítem teljesen, ha nem jön közbe semmi.így van, felőlem játszhatunk is akármikor 😀
de készülj, mert Cutler nagyon felhergelte magát a TB elleni 4 pick miatt, úgyhogy most nagyon elemében lesz 😀
statokat holnap(/után) én is frissítgetem majd. utóbbi időben kicsit elhanyagoltam, de zsúfolt hosszúhétvége volt, mozi, száz meccs, egész napos programok stb.. 😊
több mint 13 éve
a statot remélem a héten befrissítem teljesen, ha nem jön közbe semmi.az semmi. Suh következő fogása Matt Ryan!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a statot remélem a héten befrissítem teljesen, ha nem jön közbe semmi.Látom Cutlert kell földbe döngölnöm a 9. fordulóban :cool:
több mint 13 éve
csinálunk alsóházi PO-t, de előbb érjen véget az alapszakasz.alsóházzal mi lesz akkor? megy tovább, mint a PO?lolaz alsóház készül a következő szezonra és sürgeti a PO gyors lemenetelét.
Srácok ne mondjatok le a POról ilyen korán, én is 0-2-vel kezdtem, nem is akármilyen szar játékkal, ennek ellenére eszemben sem volt lemondani a céljaimról 😉eaglesmcnabb
több mint 13 éve
statok be lesznek frissítve? 😛shawnkaha a 27 oldalas házidogámat meg tudom írni csütörtökig akkor rengeteg idő lesz frissítgetnem, ha nem akkor majd valaki más megcsinálja 😀
több mint 13 éve
alsóházzal mi lesz akkor? megy tovább, mint a PO?lolaz alsóház készül a következő szezonra és sürgeti a PO gyors lemenetelét.
Srácok ne mondjatok le a POról ilyen korán, én is 0-2-vel kezdtem, nem is akármilyen szar játékkal, ennek ellenére eszemben sem volt lemondani a céljaimról 😉
több mint 13 éve
statok be lesznek frissítve? 😛
több mint 13 éve
alsóházzal mi lesz akkor? megy tovább, mint a PO?