Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez nem így volt, hanem direkt hóágyúkkal bombáztattam a pályát, hogy ezzel öljem meg az Eagles hosszúpasszos játékát, mivel nem láttak így el semeddig. Emiatt diszkvalifikálódok unsportsmanlike behavior miatt 😀Húúú, ha ennyire elhagytad hited, akkor gyorsan valljuk be, hogy valójában én nyertem Packers-Eagles meccset, csak minden adatot átcsaltunk.DenyNe legyél buta, én is szar vagyok és??? Írj vicces recapet, mint amit én próbáltam shawnka meccs után 😀DenyNem buta vagyok, csak hite hagyott, és kedvtelen 😀
Bár PR-t és statokat szeretnék írni még 😉Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
Jó, nálam most más a rendszer. 😀Nem tudom hány IRL coach nyilatkozatot olvastál, hallottál, de még dícséretet sem osztanak egy-egy játékosnak, nemhogy negatívan kiemeljenek valakit. Egyszerűen egy védőkoordinátornak IRL nincs beleszólása a támadókhoz. Max mondhatja, elfáradtunk, sokat voltunk fent. De nem teszi hozzá, mert a szar offense nem bírt first downt elérni soha.Az hagyján, de mióta osztja ki a védőkoordinátor a támadókat a labda elvesztése miatt? 😀Denyh-h mióta?
1st down-nál elveszteni a labdát? Alig piheni ki magát a védelem máris mehet vissza.... megengedhetetlen egy ilyen iramú ligában.Amadeus91
Sőt, IRL nem a védőkoordinátor dönti el, hogy lesznek-e változások csapatban. Ő csak meglátásait mondja HC-nek.Deny
(A HC meg egyet ért a DC-ral)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nem baj játszol majd te is az alsóházi Suck4Luck Bowlon 😀Nem buta vagyok, csak hite hagyott, és kedvtelen 😀 (mondjuk, ha buta vagyok, akkor honnan tudnám, hogy nem vagyok buta? hmm...lehet mégis az vagyok?)Volt valaki mostanság, aki be akart lépni a ligába?EazzyNe legyél buta, én is szar vagyok és??? Írj vicces recapet, mint amit én próbáltam shawnka meccs után 😀Deny
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Húúú, ha ennyire elhagytad hited, akkor gyorsan valljuk be, hogy valójában én nyertem Packers-Eagles meccset, csak minden adatot átcsaltunk.Nem buta vagyok, csak hite hagyott, és kedvtelen 😀Volt valaki mostanság, aki be akart lépni a ligába?EazzyNe legyél buta, én is szar vagyok és??? Írj vicces recapet, mint amit én próbáltam shawnka meccs után 😀Deny
több mint 13 éve
Nem buta vagyok, csak hite hagyott, és kedvtelen 😀 (mondjuk, ha buta vagyok, akkor honnan tudnám, hogy nem vagyok buta? hmm...lehet mégis az vagyok?)Volt valaki mostanság, aki be akart lépni a ligába?EazzyNe legyél buta, én is szar vagyok és??? Írj vicces recapet, mint amit én próbáltam shawnka meccs után 😀Deny
Bár PR-t és statokat szeretnék írni még 😉
több mint 13 éve
Nem tudom hány IRL coach nyilatkozatot olvastál, hallottál, de még dícséretet sem osztanak egy-egy játékosnak, nemhogy negatívan kiemeljenek valakit. Egyszerűen egy védőkoordinátornak IRL nincs beleszólása a támadókhoz. Max mondhatja, elfáradtunk, sokat voltunk fent. De nem teszi hozzá, mert a szar offense nem bírt first downt elérni soha.h-h mióta?Az O-falra gondoltál vagy véletlenül írtad külön? 😛RataxesAz hagyján, de mióta osztja ki a védőkoordinátor a támadókat a labda elvesztése miatt? 😀Deny
1st down-nál elveszteni a labdát? Alig piheni ki magát a védelem máris mehet vissza.... megengedhetetlen egy ilyen iramú ligában.Amadeus91
Sőt, IRL nem a védőkoordinátor dönti el, hogy lesznek-e változások csapatban. Ő csak meglátásait mondja HC-nek.
több mint 13 éve
Az hagyján, de mióta osztja ki a védőkoordinátor a támadókat a labda elvesztése miatt? 😀DenyÁttolja a felelősséget 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
h-h mióta?Az hagyján, de mióta osztja ki a védőkoordinátor a támadókat a labda elvesztése miatt? 😀DenyElső sorban...Az O-falra gondoltál vagy véletlenül írtad külön? 😛Rataxes
Amadeus91
1st down-nál elveszteni a labdát? Alig piheni ki magát a védelem máris mehet vissza.... megengedhetetlen egy ilyen iramú ligában.
több mint 13 éve
Az hagyján, de mióta osztja ki a védőkoordinátor a támadókat a labda elvesztése miatt? 😀Első sorban...Az O-falra gondoltál vagy véletlenül írtad külön? 😛Rataxes
Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
igazából nem, de rájuk is ül. 😀Első sorban...Az O-falra gondoltál vagy véletlenül írtad külön? 😛Rataxes
Amadeus91
több mint 13 éve
Első sorban...Az O-falra gondoltál vagy véletlenül írtad külön? 😛
Amadeus91
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
Interjú Mike Zimmer -rel a Cincinnati Bengals D-Cordinatora-val. (részlet)Mivel magyarázza a Chicago, Detroit és Dallas elleni megingást a védelemben?
Első sorban voltak támadó oldalon is súlyos hibák, mint pl. Scott 2 fumble-je a Chicago ellen az 1. félidőben. Ezek a hibák nem vették le a terhet a játékosaim válláról, sőt... másrészt, többen nem voltak a helyükön eddig. Nem illet rájuk a rendszer.
Hogyan szeretné korrigálni ezeket?
Először is új rendszerben kezdünk már a Cardinals ellen. Lesz új arc a védelemben, lesz aki más posztot kap és lesz olyan is aki többet fog a padon ülni. Igyekszünk rendet vinni a fejekbe.
több mint 13 éve
Volt valaki mostanság, aki be akart lépni a ligába?EazzyNe legyél buta, én is szar vagyok és??? Írj vicces recapet, mint amit én próbáltam shawnka meccs után 😀
több mint 13 éve
Volt valaki mostanság, aki be akart lépni a ligába?
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Bőven megelékszem azzal, hogy be tudok másolni egy ros fájlt és utána elindítom a játékot és tudok játszani. 😀 Nem tudom miben tudnék segíteni 😊jó duma, filmekből vagy a netről szeded az ilyet? 😛 😀 szállj csak be nyugodtan 😀eaglesmcnabbCsak szállj be és már a csapat tagja is vagy. 😀Amadeus91Foggalmam sincs, hogy működnek ezek dolgok, játszani se sokat játszok 😀nDRo
több mint 13 éve
csak az a baj h egyszerre egy ember tudja így csak szerkeszteni a fájlt, kéne valami megoldás ami összefésülné a módosításokat és akkor gyorsabban menne.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
jó duma, filmekből vagy a netről szeded az ilyet? 😛 😀 szállj csak be nyugodtan 😀Foggalmam sincs, hogy működnek ezek dolgok, játszani se sokat játszok 😀nDRoAzt preferálnám 😊nDRoCsak szállj be és már a csapat tagja is vagy. 😀Amadeus91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
😀Foggalmam sincs, hogy működnek ezek dolgok, játszani se sokat játszok 😀nDRoAzt preferálnám 😊nDRoCsak szállj be és már a csapat tagja is vagy. 😀Amadeus91
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Foggalmam sincs, hogy működnek ezek dolgok, játszani se sokat játszok 😀Csak szállj be és már a csapat tagja is vagy. 😀Amadeus91ép ezt akarjuk megreformálni.Amadeus91Azt preferálnám 😊nDRo
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
Csak szállj be és már a csapat tagja is vagy. 😀Azt preferálnám 😊nDRoközben megtaláltam köszi 😊nDRoép ezt akarjuk megreformálni.Amadeus91
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Azt preferálnám 😊ép ezt akarjuk megreformálni.Amadeus9109-10 http://hotfile.com/dl/134654824/0cd1369/NCAA09-10v2.ros.htmlFarkyközben megtaláltam köszi 😊nDRo
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 906
ép ezt akarjuk megreformálni.közben megtaláltam köszi 😊nDRotavalyi?nDRo09-10 http://hotfile.com/dl/134654824/0cd1369/NCAA09-10v2.ros.htmlFarky
több mint 13 éve
nDRo
1 593
közben megtaláltam köszi 😊09-10 http://hotfile.com/dl/134654824/0cd1369/NCAA09-10v2.ros.htmlFarkyszerintem nincs idei, egy régebbit feltettem és belinkeltem pár oldallal ezelőtt.Farkytavalyi?nDRo
több mint 13 éve
09-10 http://hotfile.com/dl/134654824/0cd1369/NCAA09-10v2.ros.htmlszerintem nincs idei, egy régebbit feltettem és belinkeltem pár oldallal ezelőtt.Farkytavalyi?nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Jól van Humorharold, azért köszi 😀and the winner is... Arnold Tordai Óbudai Egyetem.először is töltsd le a rostert, másold be a helyére, utána ha megnyitod a játékot jobboldalt file, és megnyitod a roster fájlt, majd kezdesz egy új game-t és láss csodát, láss ezer csodát 😀eaglesmcnabbRosszul kérdeztem 😀 hol találok ncaa rostert hozzá? nincs egy idei elfekvőben nálad? 😀nDRo
Eltaláltad 😀eaglesmcnabb