NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 15 éve
már délczeg beállításánál éreztem, hogy nagyon elkapom ezt a fordulót.gabtsiMondjuk pont tőle annyira nem vagyok elájulva. Úgy néz ki megint Hörinek lesz igaza (azt mondta overrated. Hát, van benne valami...)
több mint 15 éve
már délczeg beállításánál éreztem, hogy nagyon elkapom ezt a fordulót.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Gratula Szokolnak(nem az Újpest játékosának 😊), 15 ponttal nyerni a fordulót nem kis teljesítmény!iktriadNagy húzás volt Németh Csk-nak jelölése 😊
szerk:Valakinek nincs véletlen egy Leaders FA listája?
több mint 15 éve
Gratula Szokolnak(nem az Újpest játékosának 😊), 15 ponttal nyerni a fordulót nem kis teljesítmény!
több mint 15 éve
nem megbántva Habit, de az is vicces, hogy kristofnak és gabtsinak már az 1. forduló után több pontja volt, mint neki most 😀😀
több mint 15 éve
Csatárért tradelnék akár kp-t akár védőt adok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Még így is 47 pont,pedig ha Pericről nem mondok le... 😕
több mint 15 éve
KEK KFK-t végeztem. Egyértelmű, hogy a FM csapatának szorítok, csak nem olyan vehemensen. 😉
több mint 15 éve
sanco és joeyporter is az? zolikát se tudom.Sanco sztem nem fradista, JoeyPorter viszont igen
hurka a pápához számít, nincs kettős drukkerengedély.Höri
több mint 15 éve
sanco és joeyporter is az? zolikát se tudom.hurka a pápához számít, nincs kettős drukkerengedély.
több mint 15 éve
utsó 3 helyen ződ versenyző, hmmnem meglepő,mivel a csoport 3/4-e Fradi drukker
azt tudjátok hogy nevezik mikor valaki waiveren el akarja vinni a fradi új kapusát? véghakaratHöri
több mint 15 éve
utsó 3 helyen ződ versenyző, hmmazt tudjátok hogy nevezik mikor valaki waiveren el akarja vinni a fradi új kapusát? véghakarat
több mint 15 éve
lesz az több is 😉gabtsihát ha jól számoltam inkább csökkent 😛 (konkrétan egy pontra azthiszem)
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
lázadok a rendszer ellenhurka,már mondtam hogy nem fogok mindig új HSZ-t írni a csapatnak,hanem az elsőt szerkesztemJociés miért olyan nehéz új hsz-t írni, ahogy a többiek is teszik?Hurka
több mint 15 éve
azért, mert az túl egyszerű lenne, sokkal jobb, ha vissza kell keresgetni.hurka,már mondtam hogy nem fogok mindig új HSZ-t írni a csapatnak,hanem az elsőt szerkesztemJociés miért olyan nehéz új hsz-t írni, ahogy a többiek is teszik?Hurka
több mint 15 éve
hurka,már mondtam hogy nem fogok mindig új HSZ-t írni a csapatnak,hanem az elsőt szerkesztemJociés miért olyan nehéz új hsz-t írni, ahogy a többiek is teszik?
több mint 15 éve
Nekem jól számoltad, köszi! Továbbra sem értem, hogy állhatok ilyen jól, Újpest, és Fradi betlikkel. 😊
több mint 15 éve
hurka,már mondtam hogy nem fogok mindig új HSZ-t írni a csapatnak,hanem az elsőt szerkesztem
több mint 15 éve
Sajnos nekem is jó 😊Gosztonyit tradelném, kp v cs érdekelne.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
légyszi mindenki nézze át, hogy jól számoltam-eHurkaNekem rosszul adtad össze, különben a pontok jók.
több mint 15 éve
maradhat 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Az enyém jó, csak nem vágtam hogy kp-nek is jár pont a shutoutért...Rataxeskivegyem? 😛 😛
több mint 15 éve
Az enyém jó, csak nem vágtam hogy kp-nek is jár pont a shutoutért...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
légyszi mindenki nézze át, hogy jól számoltam-e
|