NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 14 éve
nem, ha beír az 1/1 5 nevet, akkor 1 lesz az övé biztosan 😊nincs kígyódraft waiverenHurkaÉs ez most komoly hogy ha az 1/1 beír 5 nevet akkor mind az 5 az övé függetlenül a többiektől? Vagy Danilo nem kellett senki másnak? 😊
szerk.: ja ok, ezek szerint tényleg csak ketten mentünk rá... Akkor nem szóltam.Rataxes
teszem fel azt, ha Divat (1/1) a 2. körösként bejelölte volna Vasiljevicet, míg te így 1. körben, akkor is tiéd Dusan
több mint 14 éve
nem vihet el az 1. waiverező több embert 100%-osan.úgy van, hogy sorba rakja az X embert, aki kell neki.
az 1. az övé.
utána ha a maradék csapatok közül valakinek a listáján 1. helyen van az, aki az első waiverezőnek hátrébb, akkor az oda megy.
Ha lement a kör, és maradt ember az 1. listáján, akkor megint elviszi a legelől lévőt, és így tovább.
több mint 14 éve
nincs kígyódraft waiverenHurkaÉs ez most komoly hogy ha az 1/1 beír 5 nevet akkor mind az 5 az övé függetlenül a többiektől? Vagy Danilo nem kellett senki másnak? 😊
szerk.: ja ok, ezek szerint tényleg csak ketten mentünk rá... Akkor nem szóltam.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
nincs kígyódraft waiverenIgazából nekem is mindegy, bár szvsz. nem túl ésszerű ez a megoldás, ezzel az erővel az 1/1 lecserélheti az egész csapatát mindenki más előtt... Köv. fordulóra ezt nem ártana tisztázni 😊RataxesIzzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀Farky
Fetomy: sorry 😊Rataxes
körönként megyünk, és mivel Danilot te csak 2. körben jelölted, míg Farky is, aki előbb van a 2. körben, így ő vitte el
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nektek ugysem lenne idegen erzes 😀húha jaj mi lesz akkor 😀Jocirájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Jociaz jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊Höri
több mint 14 éve
picsába, ork elvitte dajicsot.tudtam, hogy kár lenne licitet küldeni 😀
több mint 14 éve
Igazából nekem is mindegy, bár szvsz. nem túl ésszerű ez a megoldás, ezzel az erővel az 1/1 lecserélheti az egész csapatát mindenki más előtt... Köv. fordulóra ezt nem ártana tisztázni 😊Izzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀Farky
.png)
több mint 14 éve
húha jaj mi lesz akkor 😀az jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊Hörikotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divatrájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Joci
több mint 14 éve
Izzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Izzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...Fetomy: sorry 😊
.png)
több mint 14 éve
lemaradtam egy kicsit, de hurka akkor 1, dudás végül nem assist 2, miért nincs a pontjaim közt pedig kezdőbe raktamOrknem számított assistnak az a kapufa, viszont a shutoutért kapott pontot
most nézem, elfelejtettem beleírni, javítom, egy pillanat,
több mint 14 éve
az jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Jocihaha,szar vagy 😀Jocikotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divat
több mint 14 éve
lemaradtam egy kicsit, de hurka akkor 1, dudás végül nem assist 2, miért nincs a pontjaim közt pedig kezdőbe raktam
több mint 14 éve
Rajcomart meg eladják... az egyetlen normálisabb csatárom volt... 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
hajrá maki...max majd jövőre! 😉rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Jocihaha,szar vagy 😀Jocikotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divat
|
több mint 14 éve
pont mint a videoton bajnoki álmai IRL 😂 😛rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Jocihát más nem is nagyon lehet... 😛fetomy
több mint 14 éve
holnap kicsit kések a waiverrel, mert csak olyan 10-11 fele érek haza edzőmeccsről, de természetesen meglesz majd
több mint 14 éve
rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Jocihát más nem is nagyon lehet... 😛
több mint 14 éve
rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛kotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divatneeeeeeeeeeee, így meg megelőzött...kösz Hurka... 😕Divathaha,szar vagy 😀Joci
több mint 14 éve
Thomas Ernstnek hívták az akkori Lautern kapust és igen kiszorította Lalit, csak aztán ő is megbolondult utána, eligazolt Stuttgartba, ahol akk ért fel az 1. csapathoz az akkori kapusmessiás Timo Hildebrand.így van egyrészt meleg rudi volt az, sebőkvili cottbusban illetve a tippmixen szerezte a porsét.na az elobbi hatalmas feketepont fogalmam sincs h nezhettem ezt be. laller pedig azert vedett egy jopar meccset ha jol emlekszem bar az elobbi utan ezt mar felve mondom. nem emlekszem pontosan ki volt a kapus de vmi rajabb german csavo
másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.gabtsi
az meg leserult par honapra a bajnoksag vege fele es akkor laller helyettesitette. de lehet osszekeverem rudolffal 😀Fake

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
így van egyrészt meleg rudi volt az, sebőkvili cottbusban illetve a tippmixen szerezte a porsét.na az elobbi hatalmas feketepont fogalmam sincs h nezhettem ezt be. laller pedig azert vedett egy jopar meccset ha jol emlekszem bar az elobbi utan ezt mar felve mondom. nem emlekszem pontosan ki volt a kapus de vmi rajabb german csavo
másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.gabtsi
az meg leserult par honapra a bajnoksag vege fele es akkor laller helyettesitette. de lehet osszekeverem rudolffal 😀
több mint 14 éve
így van egyrészt meleg rudi volt az, sebőkvili cottbusban illetve a tippmixen szerezte a porsét.másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.
ami nem hajlik, az törik!