NB1 fantasy

7 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
nincs kígyódraft waiverenHurka
És ez most komoly hogy ha az 1/1 beír 5 nevet akkor mind az 5 az övé függetlenül a többiektől? Vagy Danilo nem kellett senki másnak? 😊
szerk.: ja ok, ezek szerint tényleg csak ketten mentünk rá... Akkor nem szóltam.Rataxes
nem, ha beír az 1/1 5 nevet, akkor 1 lesz az övé biztosan 😊
teszem fel azt, ha Divat (1/1) a 2. körösként bejelölte volna Vasiljevicet, míg te így 1. körben, akkor is tiéd Dusan
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem vihet el az 1. waiverező több embert 100%-osan.

úgy van, hogy sorba rakja az X embert, aki kell neki.
az 1. az övé.
utána ha a maradék csapatok közül valakinek a listáján 1. helyen van az, aki az első waiverezőnek hátrébb, akkor az oda megy.
Ha lement a kör, és maradt ember az 1. listáján, akkor megint elviszi a legelől lévőt, és így tovább.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 234 — Eagles fan
nincs kígyódraft waiverenHurka
És ez most komoly hogy ha az 1/1 beír 5 nevet akkor mind az 5 az övé függetlenül a többiektől? Vagy Danilo nem kellett senki másnak? 😊
szerk.: ja ok, ezek szerint tényleg csak ketten mentünk rá... Akkor nem szóltam.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Izzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...

Fetomy: sorry 😊Rataxes
Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀Farky
Igazából nekem is mindegy, bár szvsz. nem túl ésszerű ez a megoldás, ezzel az erővel az 1/1 lecserélheti az egész csapatát mindenki más előtt... Köv. fordulóra ezt nem ártana tisztázni 😊Rataxes
nincs kígyódraft waiveren
körönként megyünk, és mivel Danilot te csak 2. körben jelölted, míg Farky is, aki előbb van a 2. körben, így ő vitte el
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛Joci
az jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊Höri
húha jaj mi lesz akkor 😀Joci
nektek ugysem lenne idegen erzes 😀
több mint 14 éve
picsába, ork elvitte dajicsot.

tudtam, hogy kár lenne licitet küldeni 😀

több mint 14 éve
Izzééé... Waivernél nem "kígyódraft" van? Csak mert Daniloért én is bejelentkeztem, mégis Farkyhoz került...

Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀Farky
Igazából nekem is mindegy, bár szvsz. nem túl ésszerű ez a megoldás, ezzel az erővel az 1/1 lecserélheti az egész csapatát mindenki más előtt... Köv. fordulóra ezt nem ártana tisztázni 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
kotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divat
az jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊Höri
húha jaj mi lesz akkor 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧

Jó kérdés, igazából ezen nem fogunk összeveszni, csak tudjuk h akkor kinél és mi van 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve

Fetomy: sorry 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor ezek szerint nincs +1 kp?

Rata: Kabbe 😛
több mint 14 éve
lemaradtam egy kicsit, de hurka akkor 1, dudás végül nem assist 2, miért nincs a pontjaim közt pedig kezdőbe raktamOrk
nem számított assistnak az a kapufa, viszont a shutoutért kapott pontot
most nézem, elfelejtettem beleírni, javítom, egy pillanat,
több mint 14 éve
haha,szar vagy 😀Joci
kotsog bódés...akko is beelőzlek, és ehhez igazolok is pár lilát, csakh mégjobban fájjon!!! 😀Divat
az jó, mert 10-11. helyen kézenfogva mehettek az nb2-be majd 😊

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
lemaradtam egy kicsit, de hurka akkor 1, dudás végül nem assist 2, miért nincs a pontjaim közt pedig kezdőbe raktam
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Rajcomart meg eladják... az egyetlen normálisabb csatárom volt... 😐

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
haha,szar vagy 😀Joci
hajrá maki...max majd jövőre! 😉

|
több mint 14 éve
hát más nem is nagyon lehet... 😛fetomy
pont mint a videoton bajnoki álmai IRL 😂 😛

több mint 14 éve
holnap kicsit kések a waiverrel, mert csak olyan 10-11 fele érek haza edzőmeccsről, de természetesen meglesz majd
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát más nem is nagyon lehet... 😛
több mint 14 éve
neeeeeeeeeeee, így meg megelőzött...kösz Hurka... 😕Divat
haha,szar vagy 😀Joci
rájöttem hogy az egyetlen célom a játékban az hogy téged előzzelek 😛 😛

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
így van egyrészt meleg rudi volt az, sebőkvili cottbusban illetve a tippmixen szerezte a porsét.

másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.gabtsi
na az elobbi hatalmas feketepont fogalmam sincs h nezhettem ezt be. laller pedig azert vedett egy jopar meccset ha jol emlekszem bar az elobbi utan ezt mar felve mondom. nem emlekszem pontosan ki volt a kapus de vmi rajabb german csavo
az meg leserult par honapra a bajnoksag vege fele es akkor laller helyettesitette. de lehet osszekeverem rudolffal 😀Fake
Thomas Ernstnek hívták az akkori Lautern kapust és igen kiszorította Lalit, csak aztán ő is megbolondult utána, eligazolt Stuttgartba, ahol akk ért fel az 1. csapathoz az akkori kapusmessiás Timo Hildebrand.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
így van egyrészt meleg rudi volt az, sebőkvili cottbusban illetve a tippmixen szerezte a porsét.

másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.gabtsi
na az elobbi hatalmas feketepont fogalmam sincs h nezhettem ezt be. laller pedig azert vedett egy jopar meccset ha jol emlekszem bar az elobbi utan ezt mar felve mondom. nem emlekszem pontosan ki volt a kapus de vmi rajabb german csavo
az meg leserult par honapra a bajnoksag vege fele es akkor laller helyettesitette. de lehet osszekeverem rudolffal 😀
több mint 14 éve
meg a bristol rovers-ben

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

másfelől hrutka eleinte játszott(míg a BL-ben ki nem szórták janckerről), de sztem lajcsi nem annyira.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
vilit ne keverd rudival