NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 15 éve
pedig a shutout király úgy se fog leülni soha.Höri😀
Ezt értem elfogultság alatt! 😛
több mint 15 éve
3 lehet ugyanonnan kezdő. a padodon annyi van, amennyit akarsz.hurka ezt sem érti 😊
nem vagyok elfogult, mert odaírtam ladislavot a padra, pedig a shutout király úgy se fog leülni soha.
több mint 15 éve
sztem draftolhattok akár egy egész csapatot is, sok értelme nincs, úgyis csak 3 lehet belőle a pályán
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Köszönet ismét a lelkiismeretes munkádért!zárójelben, aki lehet, hogy kezdőbe verekszi magát.😂
Kecskemét: Németh G. (Ribánszki)Höri
Nem vagy kicsit elfogult?
És most akkor 3 játékost lehet egy csapatból draftolni, vagy egyszerre 3 játszhat egy csapatból? Mert ez még mindig nem tiszta.
több mint 15 éve
Peach 10 napja nem járt a fórumon.összepakoljunk egy BPA csapatot neki, remélve, hogy beugrik valaki helyette vagy 10 főre csökkentsem a legendák csoportját ?
több mint 15 éve
a HC csak extra poén, nem kell túlizgulni, így elég a 3 pont. akkora stratégák azért nincsenek itthon 😀és akkor íme a 16 várható alapcsapat. zárójelben, aki lehet, hogy kezdőbe verekszi magát.
Paks: Csernyánszki - Csehi (Heffler N), Éger, Fiola, Báló (Szabó J) - Bartha (Kiss T), Sifter, Heffler T (Sipeki), Vayer (Hrepka) - Böde, Magasföldi (Montvai)
Kecskemét: Németh G. (Ribánszki) - Maynard (Alempijevic), Balogh B., Gyagya (Radanovic), Mohl - Bori, Ebala, Cukic (Savic) - Litsingi (Dosso), Tököli, Foxi
Videoton: Bozovic - Brachi, Liptáh, Horváth G (Vaskó), Hector - Gosztonyi (Nagy D.), Elek (Mitrovic) , Sándor (Vasiljevic), Polonkai (Walter) - Alves, Nikolic (Lencse)
Pápa: Szűcs L. - Tóth G (Horváth L), Farkas A (Dlusztus), Totadze, Présinger - Quintero, Ganugrava, Gyömbér, Puri - Maric (Lovrencsics), Ferenczi
Kaposvár:
Posza (Hajduch) - Zsók, Hegedűs D., Bank, Okuka (Korhut)
Kulcsár K (Farkas P), Pavlovic (Pedro), Balázs B., Gujic (Jawad) - Peric, Alexejev (Grumic)
Győri ETO:
Stevanovic - Takács Á. (Babic), Fehér Z., Djordjevic, Völgyi (Szabó O.) - Koltai (Ceolin), Pilibaitis (Kiss M), Strestik (Dinjar), Tokody (Dudás) - Aleksidze, Ahjupera (Simon A.)
Vasas:
Janjusevic - Balog Zs. (Boukar?), Gáspár J. (Kocsis G.), Mileusnic (Sütő?), Katona - Kulcsár D., Kovács G., Bárányos, Jokic (Bakos) - Lázok (Beliczky), Homma (Simic)
Siófok:
Milinte - Fehér Zs. (Mogyorósi), Graszl K, Tusori, Lengyel D. (Kiss Zs.) - Melczer, Kecskés (Huszák), Kanta Sz., Lattenstein -
Bali (Farkas J.), Sowunmi
Pécs:
Dibusz - Causic (Regedei), Todorovic (Petrók), Goia, Pintér A.
Simonfalvi, Scepanovic, Lantos, Nagy O. (Andorka) - Gyánó, Bajzát (Frőhlich)
Diósgyőr:
Rados - Gal, Rakovic, Vadász V., Gohér - Takács P. (Dobos), Abdouraman, Lippai, Gallardo, Luque (Seydi) -
Cerreno (Seydi)
ZTE:
Vlaszák (Jahic) - Kocsárdi, Bulatovic, Bogunovic, Varga R. (Serif) - Szalai T. Kamber, Bujor (Kovács G.), I. Delic (Hervás) - Turkovs (Meye), Rajcomar (Balázs Zs.)
Bp. Honvéd:
Kemenes - Botis, Debreceni, Lovric, Novák A. - Zelenka (Hidi), Németh N (Akassou), Hajdú, Ivancsics (Horváth A.) - Abass (Hercegfalvi), Délczeg
Újpest:
Balajcza - Szokol (Kiss Z.), Vermes (Rubus), Takács Z., Pollák - Simon K. (Barczi), Fehér Cs. (Tajthy), Remili (Böőr), Balajti (Egerszegi) - Kabát, Lázár (Rajczi)
Haladás
Rózsa- Schimmer, Nagy II G., Guzmics, Korolovszky, Tóth P. - Nagy I. G. (Sluka), Molnár B. (Rajos), Halmosi, Sipos N. (Búrány) - Oross, Kenesei
FTC
Ranilovic - Rodenbücher (Grúz), Csizmadia, Otten, Balog (Junior) - Andrezinho (Tóth B.), Maróti (Józsi), Morales (Jovanovic), Rósa (Lisztes) - Oláh, Félix (Abdi)
Debrecen
Poleksic - Nagy Z. (Bernáth), Simac, Mijadinoski, Fodor M. (Mészáros N.) - Bódi (Farkas B.), Szakály P., Varga J. (Ramos), Illés Gy. (Alisic), Yannick (Kulcsár T.) - Coulibaly (S. Nikolic)
több mint 15 éve
Hát ja, mert ha a HC max 3 pontot kaphat, jó sok körrel később húzom, mintha mondjuk 8-10-et is.majd eldöntjük a draft utánAzért ezeket szvsz. nem biztos hogy draft után kéne kitalálni, hiszem a pontozás alapján dönthető el hogy mikor húz az ember HC-t...Rataxes
Höri, az én csoportomban én vagyok a főnök, akkor döntesz te, ha olyanról van szó, ami mind2 csoportot érinti (meg a sajátodban of course 😊Hurka
több mint 15 éve
Azért a sírógörcs nem kapott el. 😉Höri ne hülyéskedj.nehogy már komolyan veddJoci
Ha te nem vagy akkor én sem játszok,úgyhogy te cagy a Capitano!Bazzani
Negyedik helyről draftolok, rosszabbat vártam.
Sok meglepetést fogok okozni.
több mint 15 éve
Tehát akkor ez a végleges,hogy 2 kapus 5 védő 5 kp 3 csatár?Mert akkor így próbálom összeválogatni,hogy kik jöhetnek majd számításba.
több mint 15 éve
Höri ne hülyéskedj.nehogy már komolyan vedd
Ha te nem vagy akkor én sem játszok,úgyhogy te cagy a Capitano!Bazzani
több mint 15 éve
Höri ne hülyéskedj.Ha te nem vagy akkor én sem játszok,úgyhogy te cagy a Capitano!
több mint 15 éve
majd eldöntjük a draft utánAzért ezeket szvsz. nem biztos hogy draft után kéne kitalálni, hiszem a pontozás alapján dönthető el hogy mikor húz az ember HC-t...
Höri, az én csoportomban én vagyok a főnök, akkor döntesz te, ha olyanról van szó, ami mind2 csoportot érinti (meg a sajátodban of course 😊Hurka
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
majd eldöntjük a draft után7, fél 8 fele jövök majdHurka, HC pontozással mi a helyzet? Mert írtad, hogy tetszik, de nálunk most az lesz akkor? Csak mert aszerint jóval értékesebb a HC, mint a natúr szerint.fetomy
én ia arra gondoltam, amire fetomy...Hurka
Höri, az én csoportomban én vagyok a főnök, akkor döntesz te, ha olyanról van szó, ami mind2 csoportot érinti (meg a sajátodban of course 😊
több mint 15 éve
én vagyok a főnök, nem hurka. amit én mondok, az szent, amit ő, az javaslat.
több mint 15 éve
16 kör lesz, 1 kapus, 5 védő, 5 kp és 4 csatár a maximum, bár ugye van 1-2 játékos akinek a posztja nem 1értelmű, de ott meg elnéző leszeka lényeg a csapatlimit, arra tényleg légyszíves figyeljen mindenjum hogy 1 csapatból max 3 player
több mint 15 éve
7, fél 8 fele jövök majdHurka, HC pontozással mi a helyzet? Mert írtad, hogy tetszik, de nálunk most az lesz akkor? Csak mert aszerint jóval értékesebb a HC, mint a natúr szerint.
több mint 15 éve
7, fél 8 fele jövök majdCsak azert kerdeztem, mert 5ig vagyok gepkozelben, utana telorol probalom majd az elso orat. De akkor eloszor ide kell fellepnem mert ide irod majd be a channel nevet akkor?
több mint 15 éve
OK, csak mert fontebb felmerult hogy lehetne 2 kapus 3 csatar helyett, 1 kapus 4 csatar is.
több mint 15 éve
gondolom az alap formációkat lehet használni, tehát:1 kapus, 5 hátvéd, 4 középpályás, 1 csatár (5-4-1)
1 kapus, 5 hátvéd, 3 középpályás, 2 csatár (5-3-2)
1 kapus, 4 hátvéd, 5 középpályás, 1 csatár (4-5-1)
1 kapus, 4 hátvéd, 4 középpályás, 2 csatár (4-4-2)
1 kapus, 4 hátvéd, 3 középpályás, 3 csatár (4-3-3)
1 kapus, 3 hátvéd, 5 középpályás, 2 csatár (3-5-2)
1 kapus, 3 hátvéd, 4 középpályás, 3 csatár (3-4-3)
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
A ma esti channel nevet mikor tudjuk meg, amivel be lehet majd lepni a chatre? Ide lesz beirva?Most akkor nem lesz semmi megkotes, hogy hany kapust, csatart stb. kell a 15 fos (+1 edzo) csapatomba valasztani? Formaciot is en valaszthatok barmilyet utana hogy all fel a 11 emberem? A chaten ott lesznek a jatekoskeretek amit tudok bongeszni kozben es latom, hogy kiket lehet meg huzni?
több mint 15 éve
Két kérdés:1. rábasztál, marad a waiver
- Mi van, ha mondjuk az egyik játékosom a rosterről külföldre igazol az átigazolási szezon utolsó napján?
- Csak Höri listájából lehet választani, vagy ha én tudok egy megye 3-as magyar Messiről, akit augusztus elsején le fog igazolni a Kaposvár, akkor berakhatom?Szokol
2. bárkit vihetsz, akinek van szerződése. az excel cucc csak azért van ha valakinek megmakkan a gépe, akkor ne hasraütés szerűen kapjon embert. a siófokból pl 2 embbert tudtam felírni összesen
több mint 15 éve
Két kérdés:- Mi van, ha mondjuk az egyik játékosom a rosterről külföldre igazol az átigazolási szezon utolsó napján?
- Csak Höri listájából lehet választani, vagy ha én tudok egy megye 3-as magyar Messiről, akit augusztus elsején le fog igazolni a Kaposvár, akkor berakhatom?
több mint 15 éve
2 kapus? és a 11 csapatunk hogy hoz össze 22 kapust a mennyi 16 nb1-es csapatból? 😊 Akkor már a csatárt 25ször jobban megéri többet engedni, mint 3, mert egy cserecsatár előbb szerez pontokat, mint egy cserekapus..fetomyJó, mondjuk ebben van igazság.
De nem feltétlenül kell mindenkinek cserekapus. 😀