Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

9 órája
Mikey Cincinnati Bengals 20 657
Keselowski kihagyja a Clasht a lábtörése miatt -- kellett neki is síelnie -- és LaJoie helyettesíti.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 órája
Magyar idő szerint hétfőn este 9:30-kor jelentik be az új bajnoki formátumot a NASCAR-ban.

Ez a megfogalmazás meghagyja a lehetőséget a hagyományos, 36 versenyes pontszámításhoz. 😊
Mikey
Bajnok legyen 3 fordulóval a vége előtt? Vagy futamgyőzelem nélkül? Kizárt.
Legalábbis óriási visszalépés lenne.
Szerintem kb. marad a mostani, legfeljebb egy kicsit variálnak, súlyoznak a be- meg továbbjutással.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem mennék bele inkább, hogy az elmúlt pl. tíz évben hányszor dőlt volna el az utolsó versenyen a bajnoki cím a hagyományos rendszer szerint is. Maradjunk annyiban hogy többször igen, mint nem. Az pedig hogy hárommal a vége előtt... talán egyszer ha lett volna olyan az elmúlt 20 évben.

A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.

Ami biztosnak tűnik hogy a win and you're in az meg fog szűnni.

De a legigazságosabb a 36 versenyes pontszámítás lenne, a legtöbb versenyző szerint is. Logano szerint mondjuk nem. 🙂
Mikey
A legigazságosabb persze, az lenne, de ez az USA. Ez nem az igazságról szól, hanem a feszültségről, izgalomról, szórakoztatásról. Itt a fociban is hiába nyersz 13-t az első 17-ből, egy meccsen szembejön egy 8-9-es csapat, és vége a szezonnak. És ez szórakoztatóipari szempontból így is van jól.
Én azt gondolom, hogy ami változás lesz, ahhoz képest az is jobban fog neked tetszeni ami most van.
Egy sima hagyományos pontszámítás visszalépés lenne egy PO-rendszertől. A PO-t kell gyurmázni, hogy még izgibb legyen. Én még egy utolsó versenyen valami eliminációs szisztémát is előbb látok jönni, -mint a pályakerékpárnál, a végén ketten maradnak a bajnoki címért-, minthogy a PO megszűnjön, és visszatérjen a hagyományos pontrendszer.
Őszentsége Sobri Jóska
Utolsó két körre egymás mellé állítjuk a négy Champ 4 résztvevőt, és green-white-checkereddel eldöntik ki a bajnok.

A többi ugye kit érdekel?!

10 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 314 — #NoStress
Magyar idő szerint hétfőn este 9:30-kor jelentik be az új bajnoki formátumot a NASCAR-ban.

Ez a megfogalmazás meghagyja a lehetőséget a hagyományos, 36 versenyes pontszámításhoz. 😊
Mikey
Szerintem kb. marad a mostani, legfeljebb egy kicsit variálnak, súlyoznak a be- meg továbbjutással.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem mennék bele inkább, hogy az elmúlt pl. tíz évben hányszor dőlt volna el az utolsó versenyen a bajnoki cím a hagyományos rendszer szerint is. Maradjunk annyiban hogy többször igen, mint nem. Az pedig hogy hárommal a vége előtt... talán egyszer ha lett volna olyan az elmúlt 20 évben.

A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.

De a legigazságosabb a 36 versenyes pontszámítás lenne, a legtöbb versenyző szerint is. Logano szerint mondjuk nem. 🙂
Mikey
A legigazságosabb persze, az lenne, de ez az USA. Ez nem az igazságról szól, hanem a feszültségről, izgalomról, szórakoztatásról. Itt a fociban is hiába nyersz 13-t az első 17-ből, egy meccsen szembejön egy 8-9-es csapat, és vége a szezonnak. És ez szórakoztatóipari szempontból így is van jól.
Én azt gondolom, hogy ami változás lesz, ahhoz képest az is jobban fog neked tetszeni ami most van.
Egy sima hagyományos pontszámítás visszalépés lenne egy PO-rendszertől. A PO-t kell gyurmázni, hogy még izgibb legyen. Én még egy utolsó versenyen valami eliminációs szisztémát is előbb látok jönni, -mint a pályakerékpárnál, a végén ketten maradnak a bajnoki címért-, minthogy a PO megszűnjön, és visszatérjen a hagyományos pontrendszer.

10 órája

Mikey
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: Mikey

11 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 314 — #NoStress

Mikey

11 órája

12 órája
Jimmie Johnson joins TRICON Garage for San Diego Truck Series race

Wow, ezt nem láttam jönni.

21 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 864 — Deion Sanders for president!
Kicsit off, de hátha nem ismertétek

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Idén is 41 autó lesz ott a Daytona 500 startjánál, mivel Jimmie Johnson megkapta a szabály szerint járó tuti helyet.

Kár hogy nagyon messze van még a szezon kezdete.

1 napja

Szánalmas ez is, mint sok minden ebben a putriban.

2 napja
 www.vezess.hu/hirek/2026/01/04/red-bull-rb17-hiperauto-vegleges/
Kihagyott ziccer lesz, ha nem indulnak vele a WEC és IMSA versenyeken.

2 napja
JéBé Green Bay Packers 7 777
Nemtudom ki mennyite koveti de Gyenes Manu eleg nagyot megy Dakaron. Zone-ban beszelgettek vele egyszer ritka szimpatikus srac. Ez a Motul kategoria amiben megy meg irdatlan kemeny, semmilyen segitseg nincs, magadnak szerelsz magadnak vered fel a satrat is amiben alszol. Hajra hajra.

Szerkesztette: JéBé
9 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.

Azt a kurva.
Mikey
Akkor tényleg nem fogja látni az apja, ha Hamlin végre egyszer bajnok lesz. RIP.
10 napja
Hamlin szüleinek háza leégett, az édesapja meghalt, az édesanyja kórházba került.

Azt a kurva.
Mikey
egy thrillerben azt hinném, hogy egy másik fél elkezdett üzenni egyeseknek a nascar háza táján.
peach
Igen, jönnek a tragédiák sorban... 😕

10 napja
peach Atlanta Falcons 15 641 — a new hope (again)

Azt a kurva.
Mikey
egy thrillerben azt hinném, hogy egy másik fél elkezdett üzenni egyeseknek a nascar háza táján.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja

Azt a kurva.

17 napja
 the-zone.hu/csovazas-sziluett-versenyautok-jonnek-a-wrc-csucskategoriajaba/?fbclid=IwdGRjcAO2fV1jbGNrA7Z9UWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHqElcdWd-1dZGrjg9E4v6I2H4lRZgclJmdSAXN3_Ko61EoJDE180E1RqkYmr_aem_wNbyQe9KUVmZBe-By9V2Pw
zacknorb
Nos, nem pont erre gondoltam amikor változást sürgettem. Wilson eddig sem volt a kedvencem, ezek után pláne. Lassan, de biztosan mindenhonnan kiirtják az egyediséget.

17 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
 the-zone.hu/csovazas-sziluett-versenyautok-jonnek-a-wrc-csucskategoriajaba/?fbclid=IwdGRjcAO2fV1jbGNrA7Z9UWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHqElcdWd-1dZGrjg9E4v6I2H4lRZgclJmdSAXN3_Ko61EoJDE180E1RqkYmr_aem_wNbyQe9KUVmZBe-By9V2Pw

Poloska vagyok.
21 napja
Több forrás és helyi média is jelentette, hogy Greg Biffle feleségével és gyermekeivel együtt a Cessna Citation II fedélzetén volt, amely ma lezuhant Észak-Karolinában. 😕

www.usmagazine.com/entertainment/news/greg-biffle-plane-crash-nascar-stars-aircraft-bursts-into-flames/
zacknorb
Na az kemény...

21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
Több forrás és helyi média is jelentette, hogy Greg Biffle feleségével és gyermekeivel együtt a Cessna Citation II fedélzetén volt, amely ma lezuhant Észak-Karolinában. 😕

www.usmagazine.com/entertainment/news/greg-biffle-plane-crash-nascar-stars-aircraft-bursts-into-flames/

Poloska vagyok.
22 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
V3rstappen
24 napja
A Toyota beszáll a Supercars sorozatba, ráadásul 6 db V8 Supra-val.
Érdekes lépés egy kifutó típussal, gondolom egy szezonra terveznek és a GR GT követi majd.

26 napja
Omg vegre.

x.com/hondaracingf1/status/1999426305750638690?s=49&t=cbFven5qzswB5hTblUthoA
JéBé
Ez most miben más? Vagy csak én nem vagyok eléggé jó fülű de ez ugyanaz a hang amit 2014 óta van.
Cowboykarcsi90
Ez elegge mas, tiszta 80-as evek. Ugyanaz a belso egesu mint most csak nincs mgu-h amibe eddig be volt kotve a kipufogogaz, ebbol lett a porszivo hang. De a decibel is jelentosen magasabb lesz ami a lenyeg. Az hogy az f3-mas autok hangosabbak voltak elegge vicc.
JéBé
Élőben lehet jobb, de ez még mindig egy közepes túraautós hang.
Összehasonlítás képp:
 www.youtube.com/watch?v=IcmKJ5MhDh8&t=155s
Bár vért izzadhatnak akkor sem lehet a hengerszámot és térfogatot kiváltani.

27 napja
JéBé Green Bay Packers 7 777
Omg vegre.

JéBé
Ez most miben más? Vagy csak én nem vagyok eléggé jó fülű de ez ugyanaz a hang amit 2014 óta van.
Cowboykarcsi90
Ez elegge mas, tiszta 80-as evek. Ugyanaz a belso egesu mint most csak nincs mgu-h amibe eddig be volt kotve a kipufogogaz, ebbol lett a porszivo hang. De a decibel is jelentosen magasabb lesz ami a lenyeg. Az hogy az f3-mas autok hangosabbak voltak elegge vicc.

Szerkesztette: JéBé
27 napja
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Omg vegre.

JéBé

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!