Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
 richardpettymotorsports.blob.core.windows.net/uploads/2016/09/Happy-80th-BD-614x496.jpg
A NASCAR oldalán is megemlékeznek a királyról, van pár teljes futam is feltöltve.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Biztos Rossi miatt, de jó nagy semmilyen verseny volt. Viszont legalább a VB eleje szoros.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Kcsg Marc :SSS
Coolearie
Visekeggyé😊
MM-nek örülök, pedig volt rajta nyomás bőven! Yamaha kegyetlen milyen hektikus!

Moto2: viszonylag jó verseny, de Morbi profi
Moto3: Mir ismét bizonyította, hogy ő a legjobb, amúgy szerintem az idei év legrosszabb moto3-as futama volt!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Kcsg Marc :SSS
több mint 8 éve
Valaki Mezeit cserélje már le. Ritka szar.
több mint 8 éve
Rossi nagyot ment és végre a rajtjaira is odafigyel. Ritka jó kis verseny sikeredett az tuti.

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
 www.motogp.com/en/news/2017/06/27/hamilton-i-d-love-to-get-my-hands-on-a-motogp-bike/233313
lol
Coolearie
Többször emlegette már amugy ezt.
A közös szponzor miatt(Monster) szerintem nem is olyan lehetettlen, hogy egyszer valamikor, valahogy felülhessen valamelyik Yamahára. Például ahogy pont ugyan ennek köszönhetően, Lorenzo körözhetett egy keveset az egyik F1es Mercivel Silverstone-ban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
 www.motogp.com/en/news/2017/06/27/hamilton-i-d-love-to-get-my-hands-on-a-motogp-bike/233313
lol
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ez még szóba sem került 😊
 www.vezess.hu/forma-1/2017/06/27/f1-kimi-oriasi-sikitozva-kiabalt-a-ferrarival/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Az F1-hez:
Végigolvastam a hozzászólásokat, leszögezem nem vagyok Hamilton drukker, sem Vettel fan. Mindig is a Ferrarinak szurkoltam, akárki vezette. Ezért is dühít, amit Vettel csinált.
Lajos:
Valaki írta, hogy nem fékezett... hááát pont hogy fékezett. Mondjuk úgy, nem volt épp a legideálisabb a kanyarvétel. Az apex előtt lelép a fékről, aztán megint megfékezi. Kb 67-ről 52-re. Lehet vitatkozni, hogy ez kellett-e, vagy szabályos volt-e, betartotta a max 10 autó távolságot a SC-tól, stb. Az elől haladó diktálja a tempót, de ez feltételez azért egy kiszámíthatóságot, mert ha ez nem lenne elvárt, akkor így akárkit meg lehetne szívatni az utolsó kanyarban. Vagy mi van ha valaki szinte megáll elöl? A másik simán kikerülheti, mert feltételezi, hogy műszaki hibája van, hiszen ott nem indokolt a fékezés. És akkor meg kellene büntetni a mögötte haladót is, mert nem állt meg ő is? Ugyan már...Amúgy érdekes, hogy a felügyelők nem azt mondták, hogy Lajos nem fékezett, hanem hogy nem ment jelentősen lassabban abban a kanyarban, mint előtte akármikor SC alatt. Lajos amúgy láthatta, hogy Vettel mennyire közel van, mert mikor benéz a kanyarba, a belső tükörben simán láthatta. Talán a kisördög ott bujkált benne, és meg akarta szívatni, és ő sem gondolta át, mi lehet belőle, nem tudom.
Vettel:
Szerintem ezt egyszerűen elizgulta. Ez a pálya utolsó előtti derékszöge, szóval nem kellett volna ennyire kapkodnia, mert nyilvánvaló volt, hogy Lajos nem fog még gyorsítani, mert akkor utoléri a SC-t. Ráadásul a célegyenes is olyan kibaszott hosszú, hogy arra ráfordulva sincs értelme még gyorsítani, mert a szélárnyék inkább kedvez a másodiknak. Lajos nem is gyorsított ki csak az utolsó jobb törés után. Vettelnek inkább erre kellett volna koncentrálnia, de ezt is elbaszta mellesleg, mert még mindig gumit melegített, mikor Lajos már gyorsított. Ugyanez vonatkozik Lajosra is, hogy ha "ki akarta zökkenteni" Vettel a ritmusból, akkor ezt talán az utolsó kanyarban kellett volna megpróbálnia.
Szóval amit Lajos csinált, az enyhén szólva nem volt fair, de amit Vettel utána csinált, az meg szerintem megért volna egy kizárást.
több mint 8 éve
Talán ő sem az gáncs nélküli lovag, mint aminek egyesek+ a sajtó beállítja...Hamilton pedig tudjuk milyen
csi77
Van ilyen aki úgy gondolja, gondolta valaha is, hogy Vettel a gáncs nélküli lovag? 😀
A karrierje legelejétől egy igazi pöcs volt és az is marad, ráadásul négyszeres bajnokként még jogalapja is van rá(hogy pöcs legyen). Alonso-t - meg ha egy fiatalt kell mondani akkor Verstappen - leszámítva nem igen cserélném le senkire, mert rohadt jó versenyző. De azt teljesen megtudom érteni hogy sokan utálják, mert valljuk be, nem sok olyan tulajdonsága van, ami szimpatikussá tenné. Vagy legalábbis a TVn keresztül nem jön le.

Na közbe látom Nandíto is leirta kb ugyanezt, más szavakkal. 😊

több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
Sok versenyt láttam már, ahol a safety car után majdnem állóra fékezte az autót az első, hogy utána a saját tempójában gyorsíthasson ki. Ez nem zárja ki, hogy Hamilton szándékosan geciskedett egy kicsit (simán kitelik tőle), de szabályos volt. Viszont Vettel manőverje azonnal fekete zászló, ilyet nem igazán láttam még az f1-ben (talán egyet, 97-ben, de az más tészta).

Talán ő sem az gáncs nélküli lovag, mint aminek egyesek+ a sajtó beállítja...Hamilton pedig tudjuk milyen
csi77
Vettelnek korábban is voltak érdekes húzásai. Például pár éve a multi21, tavaly Charlie Whiting durva elküldése rádión keresztül. Szóval nem hiszem, hogy jó fiúnak tartanák, max jobbnak, mint Hamiltont. 😊

Amúgy ezzel a manőverrel duplán büntette magát, mert ha higgadt marad, akkor ölébe hullik a győzelem. Nyilván akkor ezt nem tudhatta, sőt a szárnytörés pillanatában valószínűleg azt hitte, hogy elment a versenye, így elborulhatott az agya. Ha nyerni akar az ember, akkor néha sajnos előfordul, hogy elveszti a fejét. Más sportolókkal is történt már hasonló, de még velem, kispályás hobbifocistával is megesett. Ezzel persze nem akarom felmenteni, gondolom a csapattól is kap fejmosást, valamint szerintem Whiting és a FIA is várja majd hamarosan egy beszélgetésre.

Amit mondasz, Schumi ütközése azért sokkal súlyosabb volt, versenyszituációban, komoly sebességnél történt. Egyébként Sennának is volt sokat vitatott ütközése Prost ellen. De az biztos, hogy SC alatt hasonlóra nem volt még példa, remélhetőleg többet nem is lesz.

Music City Miracle
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Sok versenyt láttam már, ahol a safety car után majdnem állóra fékezte az autót az első, hogy utána a saját tempójában gyorsíthasson ki. Ez nem zárja ki, hogy Hamilton szándékosan geciskedett egy kicsit (simán kitelik tőle), de szabályos volt. Viszont Vettel manőverje azonnal fekete zászló, ilyet nem igazán láttam még az f1-ben (talán egyet, 97-ben, de az más tészta).

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Vettelben kicsit mindig ott volt a "Forne kurz hinten lang" Chuck Norris -igazságosztó.

www.youtube.com/watch?v=cj3vn1qtrew

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 212
A lényeg inkább az, hogy Hamiltont a saját csapata szívatja. Miért is kellett kimennie a boxba? Hanyadig csapat bénázás? Azok után, hogy a csapata a folyamatos 'hátráltatással' tavaly odaajándékozta Rosbergnek(akivel mégiscsak 1 csapat) a VB címet, idén már nem fér bele ugyanez.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Én mint Ferrari és ezáltal Ferrari drukker nem értem Vettelt hogy nem intették ki a fenébe feketével.
Ilyen arrogáns pöccsséget senki nem csinálhat.
Ha nem VB címert Ferrariban harcolva lett volna úgy kizárják mint a pinty.

Utólag nyilván nem fogja majd csak évek távlatából beismerni.
több mint 8 éve
Na és a MotoGP-ről senki semmit? 😀
Amikor Vinales kiesik? Dovi átveszi az összetettbeli vezetést? Rossi megszerzi az idei első győzelmét? 😀
Nem keltett csalódást most sem ez a remek kis sport 😊
Most realizálódott bennem - ahogy a közvetítésben említették - hogy a következő héten Sachsenringben már a szezon felénél járunk! Pedig még mintha csak most lett volna Qatar áprilisban, a szezonnyitóval.
Vinales azért úgy néz ki elég mély gödörbe került az elmúlt versenyeken, ahhoz képest hogy mondjuk az első 2 verseny után azt hittük sima bajnokság lesz. Elveszettnek tűnik, saját bevallása szerint sem érti hogy miért nem megy neki, Austinban is most is úgy esett el, hogy Ő maga sem érti hogy mi történt. Azért ezek nem önbizalom növelő dolgok egy versenyzőnek. Ilyen szempontból Rossi lehet előnyben van, ha valami nem működik, van egy majd húsz éves versenyzői tapasztalt a kútfőbe, amihez lehet azért nyúlni.
Nekem már itt is úgy tűnt hogy nagyon görcsösen akart MVK. Csütörtökön már arról beszélt hogy muszály itt nyernie, meg hogy a pódium a minimum. Azért ha ilyen nyomást helyez kvázi saját magára, nem lesz egyszerű. Minden esetre ha visszatalál a helyes útra, még mindig legit VB kontender.
Rossi talán most tényleg talált valamit, azt nyilatkozta az Öreg, hogy a régi-uj vázzal végre idén elsőször tényleg úgy vezethet ahogy Ő szeret, ez meg is látszott egész hétvégén,főleg ma vasárnap. Igazából utólag visszagondolva végig kézben tartotta a versenyt, még az utolsó 8-10 körben is, ahol kb. kanyarról kanyarra kellett tapogatni hogy vizes e már a pálya vagy még mindig nem. Tényleg az utolsó utáni pillanatban hozta vissza a reményit a VB címhez, meg jól is jött persze MVK hibája. Ha a most tapasztaltakat tényleg tudná többé kevésbé versenyről versenyre hozni, 7 pontos hátránynál még bármi lehet. Ilyen szempontból Sachsenring jó teszt lesz, egy teljesen más pálya, ráadásul nem is igazán kedvez a hangvillásoknak. Ha ott is ehhez hasonlót tud hozni, akkor már lehet reménykedni.
Marqueznek ma is volt egy agyament védése, nem tudom meg volt e itt valakinek. Még a verseny elején az utolsó sikánba lapra fordított géppel, gyakorlatilag könyökkel tartva magát csúszott a kanyar csúcspontig, az első kerék meg be volt bicskázva. Senki nem tudta volna megcsinálni ezt rajta kívül szerintem. És ma is kihozta a gépből a maximumot, az utolsó körben ütve Dovit meg Crutchlowt. 11 pont hátrány, semmi és őt amúgy se szabad leírni sose, jönnek a neki kedvező pályák. Nekem most Ő a (nem is annyira titkos) favoritom.
Doviziosot is megilleti minden dicséret, a maiért is meg persze a VB vezetésért is. Mégis egyelőre én még mindig nem tudok rá reális bajnokesélyesként tekinteni. Nem elég megbízható még ez a vörös paripa hozzá.
Ja és ki ne hagyjam, a kis kedvencemet. Jack Miller idei legjobbját elérve hatodik 😊 Remélem figyelnek és levonják most már azért lassan a következtetéseket a HRC vezetői japánban.
Cowboykarcsi90
Utálni fogtok de Rossi idén sem lesz bajnok. Jelenleg Dovizioso a legesélyesebb kontender(elég fura ezt mondani). Vinalesnek hol megy hol nem megy, Rossinak szintén ez a helyzet. Persze az idei szezon eddig nagyon hektikusan alien de szerintem a szezon végére minden vissza fog rázódni a szezon eleji formákra..😊
Coolearie
ÉN nem utállak érte 😊 De kb minden verseny után mást mondok VB esélyesnek😊 Amúgy tényleg Dovi az aki stabilan hozza magát, ráadásul ilyen hülye gokart pályákon régen nem volt ilyen jó a Ducatti!
NB2
Na akkor egy fogadás igy majdnem féltávnál? 😊
Én azt mondom Marquez, Te azt hogy Dovizoso. Benne vagy Cool? 😀
Mi legyen a tét? Egy bajnoki címre menő fogadásnak csak legyen már valami tétje 😀 😛
Cowboykarcsi90
Ácsi, Marquezt szeretném, de eddig Dovi tűnik úgy, hogy nyerhet😊 Ezért nem fogadok soha, mert egy dolog a valóság és egy dolog, hogy én mit szeretnék😊
NB2
Én meg Rossit szeretném, de Marquez a legesélyesebb (szerintem). Szóval a kettő nem zárja ki egymást 😊
Amikor Vinales kiesik? Dovi átveszi az összetettbeli vezetést? Rossi megszerzi az idei első győzelmét? 😀
Most realizálódott bennem - ahogy a közvetítésben említették - hogy a következő héten Sachsenringben már a szezon felénél járunk! Pedig még mintha csak most lett volna Qatar áprilisban, a szezonnyitóval.
Vinales azért úgy néz ki elég mély gödörbe került az elmúlt versenyeken, ahhoz képest hogy mondjuk az első 2 verseny után azt hittük sima bajnokság lesz. Elveszettnek tűnik, saját bevallása szerint sem érti hogy miért nem megy neki, Austinban is most is úgy esett el, hogy Ő maga sem érti hogy mi történt. Azért ezek nem önbizalom növelő dolgok egy versenyzőnek. Ilyen szempontból Rossi lehet előnyben van, ha valami nem működik, van egy majd húsz éves versenyzői tapasztalt a kútfőbe, amihez lehet azért nyúlni.
Nekem már itt is úgy tűnt hogy nagyon görcsösen akart MVK. Csütörtökön már arról beszélt hogy muszály itt nyernie, meg hogy a pódium a minimum. Azért ha ilyen nyomást helyez kvázi saját magára, nem lesz egyszerű. Minden esetre ha visszatalál a helyes útra, még mindig legit VB kontender.
Rossi talán most tényleg talált valamit, azt nyilatkozta az Öreg, hogy a régi-uj vázzal végre idén elsőször tényleg úgy vezethet ahogy Ő szeret, ez meg is látszott egész hétvégén,főleg ma vasárnap. Igazából utólag visszagondolva végig kézben tartotta a versenyt, még az utolsó 8-10 körben is, ahol kb. kanyarról kanyarra kellett tapogatni hogy vizes e már a pálya vagy még mindig nem. Tényleg az utolsó utáni pillanatban hozta vissza a reményit a VB címhez, meg jól is jött persze MVK hibája. Ha a most tapasztaltakat tényleg tudná többé kevésbé versenyről versenyre hozni, 7 pontos hátránynál még bármi lehet. Ilyen szempontból Sachsenring jó teszt lesz, egy teljesen más pálya, ráadásul nem is igazán kedvez a hangvillásoknak. Ha ott is ehhez hasonlót tud hozni, akkor már lehet reménykedni.
Marqueznek ma is volt egy agyament védése, nem tudom meg volt e itt valakinek. Még a verseny elején az utolsó sikánba lapra fordított géppel, gyakorlatilag könyökkel tartva magát csúszott a kanyar csúcspontig, az első kerék meg be volt bicskázva. Senki nem tudta volna megcsinálni ezt rajta kívül szerintem. És ma is kihozta a gépből a maximumot, az utolsó körben ütve Dovit meg Crutchlowt. 11 pont hátrány, semmi és őt amúgy se szabad leírni sose, jönnek a neki kedvező pályák. Nekem most Ő a (nem is annyira titkos) favoritom.
Doviziosot is megilleti minden dicséret, a maiért is meg persze a VB vezetésért is. Mégis egyelőre én még mindig nem tudok rá reális bajnokesélyesként tekinteni. Nem elég megbízható még ez a vörös paripa hozzá.
Ja és ki ne hagyjam, a kis kedvencemet. Jack Miller idei legjobbját elérve hatodik 😊 Remélem figyelnek és levonják most már azért lassan a következtetéseket a HRC vezetői japánban.
Cowboykarcsi90
Utálni fogtok de Rossi idén sem lesz bajnok. Jelenleg Dovizioso a legesélyesebb kontender(elég fura ezt mondani). Vinalesnek hol megy hol nem megy, Rossinak szintén ez a helyzet. Persze az idei szezon eddig nagyon hektikusan alien de szerintem a szezon végére minden vissza fog rázódni a szezon eleji formákra..😊
Coolearie
ÉN nem utállak érte 😊 De kb minden verseny után mást mondok VB esélyesnek😊 Amúgy tényleg Dovi az aki stabilan hozza magát, ráadásul ilyen hülye gokart pályákon régen nem volt ilyen jó a Ducatti!
NB2
Mi legyen a tét? Egy bajnoki címre menő fogadásnak csak legyen már valami tétje 😀 😛
Cowboykarcsi90
Ácsi, Marquezt szeretném, de eddig Dovi tűnik úgy, hogy nyerhet😊 Ezért nem fogadok soha, mert egy dolog a valóság és egy dolog, hogy én mit szeretnék😊
NB2
Benne vagyok. 😀
Tétbe meg mondjatok valamit.
Coolearie
Na akkor most már hivatalos "el lett vágva" 😀
A tétet meg kitaláljuk még - legkésőbb - novemberig 😊

több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
Nem azzal van a probléma, hogy Vettelt megbüntették, hanem azzal, hogy Hamilton semmit (értsd enyhébbet) sem kapott. Lehet magyarázni, de a befékezés ugyanolyan veszélyes, mint az ütközés. Ráadásul újraindítás előtt voltak, ilyenkor mindenki a másikhoz közel akar maradni. Arról nem beszélve, hogy Bottas másodszor teszi tönkre Raikkönen versenyét, ismét büntetlenül. (Nem kicsit nyomják a Mercit, de ez már nem tartozik a témához.)
Nandito
Tekintve hogy nem fékezett, szerintem Hamilton nem volt hibás, Vettel csinált ezer ilyet már amúgy, csak a mögötte autózó sosem volt ekkora balfék hogy belemenjen.
A lehető legkevesebb időt akarta bukni a repülőrajtból és beszopta, így járt...
De hogy utána ráhúzza a kormányt és megkérdezi hogy miért büntették meg? Na ne, ennyire arrogáns köcsög nem lehet valaki. Pont mint mikor Ramos kiszedi ficakból kézzel, fogja a fejét és reklamál a bíróval hogy miért tizi...
Megérdemelte volna hogy defektet kapjon a manőver közben...

Vettelt ki kellett volna zárni a picsába, de ez a 10 mp egy ordas nagy vicc 😊

(amúgy nem vagyok Hamilton fan, sőt, 97 óta nézem ezt a sportot, de ennyire ellenszenves pilóta még sosem volt számomra senki mint Hamilton... bár Vettel lassan utoléri, és le is körözi...)
eléggé elvakult Vettel rajongónak kell lenni, hogy ebből azt hozzuk ki hogy még ő jött ki szarul

eaglesmcnabb
Meki, nekem nem azzal volt problémám, hogy Vettelt megbüntették, de ezt ugye írtam is. 😊 (Ferrari szurkoló vagyok, de Vettel kizárását is elfogadtam volna, mert semmilyen problémát nem lehet így rendezni a versenypályán.) Azóta én is olvastam, hogy a telemetria szerint Hamilton nem fékezett, legyen úgy. Mindenesetre nem értek egyet azzal, hogy a versenyzők szívatják egymást a gyorsítással, majd (mondjuk úgy) motorfékes lassítással. Akárcsak a virtuális SC alatt, a sima SC alatt is legyen egy fix sebesség, vagy legyen újra állórajt, amint tiszta a pálya. Évek óta probléma van ezzel, a FIA léphetne már az ügyben. Amúgy a 10 mp stop@go is lehetett volna jobb döntés, ha a piros zászló utáni újraindításra meghozzák az ítéletet. Ezzel a mezőny végére esett volna vissza Vettel, amivel mindenképp Hamilton mögött maradt volna, illetve 7-8. helynél jobbat valószínűleg nem tudott volna szerezni. De ugye van az a fránya sportpolitika, mert én is érdekesnek találom, hogy pont akkor kellett Vettelnel kiállnia, mikor Hamiltonnak is problémája lett. Na mindegy, ne gyártsunk összeesküvés elméleteket. 😊

Music City Miracle
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90
Coolearie
NB2
Cowboykarcsi90
NB2
Benne vagyok. 😀
Tétbe meg mondjatok valamit.
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Amúgy ez egy korrekt lebonyolítású verseny volt?
Lehet csak én éreztem, hogy:
- a folyamatos balfaszkodás megöli a versenyt;
- ez a pálya sok mindenre alkalmas, de erre a műfajra nem annyira.

Én nem értek az F1-hez, régen szerettem. Idén adtam neki egy esélyt kb. 8-10 év után, de engem tutti elvesztett a sportág, mint nézőt. Nekem annyi maradt meg, hogy:
- rajt
- pitty putty
- biztonsági autó.
- Hamilton (nyilván jogosan) nyikorog, hogy lassan megy a biztonsági autó
- még mindig biztonsági autó
- még nagyon kúrva sokáig -Bottas lassan megérkezik....

- 1/2 kör versenyt követően újabb biztonsági autó
- Hamilton újra (nyilván jogosan) nyikorog, hogy lassan megy a biztonsági autó
- Már én unom a városnézést....
- Vettelből kitör a 120 kilós kopasz BMW-s (szigorúan 2 genegációval ezelőtti E60 530d) tűrhő,
- Piros zászló;
- 2. Rajt
- Mercedes nagyon gyors az egyenesben... (ezt tudtuk)
- ...a Ferrari meg tud versenyutót építeni (ezt is tudtuk)
- Alonso megemlékezik arról, hogy mennyire szánalmas az autója (ezt is tudtuk)
- Mercedes nagyon gyors az egyenesben... (ezt tudtuk)
- Végeredmény -pódium

Azt mondják sokan, hogy ez egy jó, és izgalmas verseny volt. Én az agóniát láttam.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Nem azzal van a probléma, hogy Vettelt megbüntették, hanem azzal, hogy Hamilton semmit (értsd enyhébbet) sem kapott. Lehet magyarázni, de a befékezés ugyanolyan veszélyes, mint az ütközés. Ráadásul újraindítás előtt voltak, ilyenkor mindenki a másikhoz közel akar maradni. Arról nem beszélve, hogy Bottas másodszor teszi tönkre Raikkönen versenyét, ismét büntetlenül. (Nem kicsit nyomják a Mercit, de ez már nem tartozik a témához.)
Nandito
Tekintve hogy nem fékezett, szerintem Hamilton nem volt hibás, Vettel csinált ezer ilyet már amúgy, csak a mögötte autózó sosem volt ekkora balfék hogy belemenjen.
A lehető legkevesebb időt akarta bukni a repülőrajtból és beszopta, így járt...
De hogy utána ráhúzza a kormányt és megkérdezi hogy miért büntették meg? Na ne, ennyire arrogáns köcsög nem lehet valaki. Pont mint mikor Ramos kiszedi ficakból kézzel, fogja a fejét és reklamál a bíróval hogy miért tizi...
Megérdemelte volna hogy defektet kapjon a manőver közben...

Vettelt ki kellett volna zárni a picsába, de ez a 10 mp egy ordas nagy vicc 😊

(amúgy nem vagyok Hamilton fan, sőt, 97 óta nézem ezt a sportot, de ennyire ellenszenves pilóta még sosem volt számomra senki mint Hamilton... bár Vettel lassan utoléri, és le is körözi...)
eléggé elvakult Vettel rajongónak kell lenni, hogy ebből azt hozzuk ki hogy még ő jött ki szarul

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Az meg külön undirítóvá tette a szememben az egészet, hogy kb. 15 percig nem volt döntés, aztán hirtelen amikor Hamilton-nak ki kellett menni, akkor meglett a büntetés, de biztos totál véletlen volt...
StormST
Mi van, ha azon ment a vita, h black flag vagy 10 másodperces stop&go? Plusz, ha onnan nézem Vettel még jól is járt, h ennyit késlekedtek a büntetése kiszabásával, így ki tudott a második helyen haladva akkora időkülönbséget autózni, h ne a mezőny végére kerüljön a bünti letöltése után.
Szóval megint csak ott tartunk, h konteók születnek folyamatosan.

Mindegy. Legalább már eljutottunk odáig, h nem féktesztről van szó.

Nem tudom kit érdekel a véleményem, de én pl egyiket se büntettem volna. 50km/h-nál simán belefér egy kis kerék a kerék kocc. Ettől nem keletkezik kár senkiben. Sokkal jobban tetszik az ilyen kiborulás, mint a verseny után napokig a médiában való picsogás.
Egy gond van, hogyan határolják le a keménykedést, h mit szabad és mit nem SC alatt? Plusz utánpótlás szériákban és itt most ne GP2-re gondoljunk, hanem akár nemzeti F4-es szériákra, ahol 15-6 éves gyerekek fogják ezt átvenni, amiből akár nagyobb balesetek is lehetnek.
dawyd728
És ahhozt ennyi idő kell döteni? És pont addig tartott? Ja, persze lehet, véletlenek mindig vannak, csak ez nekem már túl nagy véletlen volt...

😀 Szeretem, hogy belelátsz dolgokat abba, amit írok, de lelked rajta...

Én vagy mindkettőt büntettem volna, vagy egyiket se, bár gondolom az én véleményem se érdekel senkit...
StormST
Hírek is kijöttek azóta, h black flag vs 10 sec stop&go között vacilláltak.

Én annyit állítok, aki szerint az f1 ma is így működik, az ne nézze. 20-30 éve valóban történt xy-nal szemben kivételezés, csak azóta ezerszer profibbá vált, és ma már mindenki seggében kamera van, ezeregy újságíró/szakíró/elemző kezében a nyilvánosság ereje, akik így nagyon durván kialakíthatnak egy negatív kampányt a szériával szemben, ami gondolom nem az amerikaiak érdeke.
2007-ben pl Kimi vb címét is mindenki papírnak nevezte, mert furcsa volt a végkifejlet. Aki minden mögött szereti az összesküvést keresni, fél lépésre van a kemtrél/laposföld/jet fuel can't melt steel beams hívőktől.
dawyd728
Na, a black flag lett volna a világ szégyene, IMHO...

Azért én nézem így is, ha nem haragszol meg, pedig szerintem most is van kivételezés, mindig is volt és mindig is lesz, amíg emberek vannak döntési pozícióban (de persze máshogy nem is lehet). Nem hiszek a kemtrailben/laposföldben/egyéb ilyen baromságokban, de attól még szerintem látható, hogy vannak az egyenlők meg az egyenlőbbek. Minden sportban így van, de ettől még nézem, mert magát a sportot szeretem, a versengést...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Cowboykarcsi90
Coolearie
NB2
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Az meg külön undirítóvá tette a szememben az egészet, hogy kb. 15 percig nem volt döntés, aztán hirtelen amikor Hamilton-nak ki kellett menni, akkor meglett a büntetés, de biztos totál véletlen volt...
StormST
Mi van, ha azon ment a vita, h black flag vagy 10 másodperces stop&go? Plusz, ha onnan nézem Vettel még jól is járt, h ennyit késlekedtek a büntetése kiszabásával, így ki tudott a második helyen haladva akkora időkülönbséget autózni, h ne a mezőny végére kerüljön a bünti letöltése után.
Szóval megint csak ott tartunk, h konteók születnek folyamatosan.

Mindegy. Legalább már eljutottunk odáig, h nem féktesztről van szó.

Nem tudom kit érdekel a véleményem, de én pl egyiket se büntettem volna. 50km/h-nál simán belefér egy kis kerék a kerék kocc. Ettől nem keletkezik kár senkiben. Sokkal jobban tetszik az ilyen kiborulás, mint a verseny után napokig a médiában való picsogás.
Egy gond van, hogyan határolják le a keménykedést, h mit szabad és mit nem SC alatt? Plusz utánpótlás szériákban és itt most ne GP2-re gondoljunk, hanem akár nemzeti F4-es szériákra, ahol 15-6 éves gyerekek fogják ezt átvenni, amiből akár nagyobb balesetek is lehetnek.
dawyd728
És ahhozt ennyi idő kell döteni? És pont addig tartott? Ja, persze lehet, véletlenek mindig vannak, csak ez nekem már túl nagy véletlen volt...

😀 Szeretem, hogy belelátsz dolgokat abba, amit írok, de lelked rajta...

Én vagy mindkettőt büntettem volna, vagy egyiket se, bár gondolom az én véleményem se érdekel senkit...
StormST
Hírek is kijöttek azóta, h black flag vs 10 sec stop&go között vacilláltak.

Én annyit állítok, aki szerint az f1 ma is így működik, az ne nézze. 20-30 éve valóban történt xy-nal szemben kivételezés, csak azóta ezerszer profibbá vált, és ma már mindenki seggében kamera van, ezeregy újságíró/szakíró/elemző kezében a nyilvánosság ereje, akik így nagyon durván kialakíthatnak egy negatív kampányt a szériával szemben, ami gondolom nem az amerikaiak érdeke.
2007-ben pl Kimi vb címét is mindenki papírnak nevezte, mert furcsa volt a végkifejlet. Aki minden mögött szereti az összesküvést keresni, fél lépésre van a kemtrél/laposföld/jet fuel can't melt steel beams hívőktől.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90
Coolearie
NB2