NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 948 — we almost always almost win
Bazd meg Fffettel! Szerintem tegyék meg az egész versenyt SC mögött, még ha száraz a pálya akkor is. Úgy biztos nem lenne baleset, az lenne az igazán jó.
Kár h nincs Hamilton, ő tuti azt mondaná, h miért nem megy már le a SC

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 731 — Eagles fan
A ferrarinál az időjósokat is ki lehetne végre rúgniBlack_Adder
Sajna 1 ideje a hullám alján vannak.Sztem ha nem lenne Alonso sehol sem lennének.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kivancsi vagyok Vettel, ha nem első lenne, akkor is azt mondaná, h ne versenyezzünk ^^
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 003
Basszanak föl Alonsonak még egy slicket most aztán repüljön Domenicali a francba pizzát árulni.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Vicc ez a folyamatos safety carozás. Legyen betiltva az esős verseny, ha ekkora a pánik. Nevetséges.DoM
+1,ezért kapják a pilóták a pénzüket?
ja és a Ferrari megint megcsinálta...

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊fetomy
Mondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.Schleck
Nyilván Button húzta rá, ezért magáért az esetért Button a hibás. Ettől függetlenül ha lett volna esze Hamiltonnak, nem megy oda be, mivel azért látható volt, hogy Button nemigen hagy ott helyet. De emiatt én hibáztatni nem akarom, ő szopta meg, hogy nincs türelme 😊

De egyébként nem erről beszéltem, hanem arról, hogy itt rendre azt olvasom, hogy Hamilton igazából egyikért sem hibás. Márpedig szerintem aki hát másfél versenyen belül 4szer ütközik, mind a négyszer úgy ráadásul, hogy ő jön hátulról, akkor ott van valami mögötte szerintem 😊fetomy
Mikor még bement, akkor szerintem ott nem láthatta, hogy a történelem legtehetségtelenebb világbajnoka rá fogja húzni a kormányt. Persze ettől függetlenül az egyértelmű, hogy állandóan elszáll az agya, de szerintem ezt itt sem sokan vitatjuk.

több mint 13 éve
KGB 79
Itt a speed limit az sc mögött. 1 kör alatt Vettel 30 mp-re volt mindenkitől
több mint 13 éve
Komolyan hihetetlen amit művel Domenicalli és a rancsa. Koromfekete volt az ég fél perccel Alonso kerékcseréje előtt... Szavakat nem találok.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Vicc ez a folyamatos safety carozás. Legyen betiltva az esős verseny, ha ekkora a pánik. Nevetséges.
több mint 13 éve
A ferrarinál az időjósokat is ki lehetne végre rúgni

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 291 — Je suis kobranadrág
Izgis futam, most megint SC amíg eláll az eső...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊fetomy
Mondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.Schleck
Nyilván Button húzta rá, ezért magáért az esetért Button a hibás. Ettől függetlenül ha lett volna esze Hamiltonnak, nem megy oda be, mivel azért látható volt, hogy Button nemigen hagy ott helyet. De emiatt én hibáztatni nem akarom, ő szopta meg, hogy nincs türelme 😊

De egyébként nem erről beszéltem, hanem arról, hogy itt rendre azt olvasom, hogy Hamilton igazából egyikért sem hibás. Márpedig szerintem aki hát másfél versenyen belül 4szer ütközik, mind a négyszer úgy ráadásul, hogy ő jön hátulról, akkor ott van valami mögötte szerintem 😊
több mint 13 éve
Domenicalit remélem most azonnal leváltják.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊
több mint 13 éve
Button safety car speedlimit 😂
Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀Black_Adder
Na ez is bullshit!Nem elég annyi,hogy nem előzhet sc mögött?Greengo
elvileg azért van SC h ne menjenek gyorsan, ha pont mögéd jön be és fastest lapot mész, az veszélyes. Ez a lore mögötte

több mint 13 éve
Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀Black_Adder
Na ez is bullshit!Nem elég annyi,hogy nem előzhet sc mögött?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hogy a büdös 'csába ment Vettel 3 másodperccel gyorsabb kört mint Alonso?
több mint 13 éve
Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀

több mint 13 éve
Jól láttam h Buttonon intermediat van?Black_Adder
Megint más taktikára kényszerül -> Tuti dobogó 😊
több mint 13 éve
Schumacher tavaly ugyanezt csinálta Barichelloval, mindenki megakarta lincselni.
több mint 13 éve
Jól láttam h Buttonon intermediat van?

több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Ez mi hogy hagyhatott volna helyet? eddig azt hittem az a cél az elöl lévőnél, hogy ne hagyjon..

több mint 13 éve
Ez inkább Button szerintem is.
több mint 13 éve
Hamilton mekkora nyomorék! 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !