NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazd meg Fffettel! Szerintem tegyék meg az egész versenyt SC mögött, még ha száraz a pálya akkor is. Úgy biztos nem lenne baleset, az lenne az igazán jó.Kár h nincs Hamilton, ő tuti azt mondaná, h miért nem megy már le a SC
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A ferrarinál az időjósokat is ki lehetne végre rúgniBlack_AdderSajna 1 ideje a hullám alján vannak.Sztem ha nem lenne Alonso sehol sem lennének.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kivancsi vagyok Vettel, ha nem első lenne, akkor is azt mondaná, h ne versenyezzünk ^^
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Basszanak föl Alonsonak még egy slicket most aztán repüljön Domenicali a francba pizzát árulni.
több mint 13 éve
Vicc ez a folyamatos safety carozás. Legyen betiltva az esős verseny, ha ekkora a pánik. Nevetséges.DoM+1,ezért kapják a pilóták a pénzüket?
ja és a Ferrari megint megcsinálta...
több mint 13 éve
Mikor még bement, akkor szerintem ott nem láthatta, hogy a történelem legtehetségtelenebb világbajnoka rá fogja húzni a kormányt. Persze ettől függetlenül az egyértelmű, hogy állandóan elszáll az agya, de szerintem ezt itt sem sokan vitatjuk.Nyilván Button húzta rá, ezért magáért az esetért Button a hibás. Ettől függetlenül ha lett volna esze Hamiltonnak, nem megy oda be, mivel azért látható volt, hogy Button nemigen hagy ott helyet. De emiatt én hibáztatni nem akarom, ő szopta meg, hogy nincs türelme 😊Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊fetomyMondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.Schleck
De egyébként nem erről beszéltem, hanem arról, hogy itt rendre azt olvasom, hogy Hamilton igazából egyikért sem hibás. Márpedig szerintem aki hát másfél versenyen belül 4szer ütközik, mind a négyszer úgy ráadásul, hogy ő jön hátulról, akkor ott van valami mögötte szerintem 😊fetomy
több mint 13 éve
KGB
79
Itt a speed limit az sc mögött. 1 kör alatt Vettel 30 mp-re volt mindenkitől
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Komolyan hihetetlen amit művel Domenicalli és a rancsa. Koromfekete volt az ég fél perccel Alonso kerékcseréje előtt... Szavakat nem találok.
több mint 13 éve
Vicc ez a folyamatos safety carozás. Legyen betiltva az esős verseny, ha ekkora a pánik. Nevetséges.
több mint 13 éve
A ferrarinál az időjósokat is ki lehetne végre rúgni
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Izgis futam, most megint SC amíg eláll az eső...
több mint 13 éve
Nyilván Button húzta rá, ezért magáért az esetért Button a hibás. Ettől függetlenül ha lett volna esze Hamiltonnak, nem megy oda be, mivel azért látható volt, hogy Button nemigen hagy ott helyet. De emiatt én hibáztatni nem akarom, ő szopta meg, hogy nincs türelme 😊Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊fetomyMondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.Schleck
De egyébként nem erről beszéltem, hanem arról, hogy itt rendre azt olvasom, hogy Hamilton igazából egyikért sem hibás. Márpedig szerintem aki hát másfél versenyen belül 4szer ütközik, mind a négyszer úgy ráadásul, hogy ő jön hátulról, akkor ott van valami mögötte szerintem 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Domenicalit remélem most azonnal leváltják.
több mint 13 éve
Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊fetomyMondjuk ezt a Button-Hamilton esetet igen nagy elfogultság, vagy inkább egyszerűen hülyeség Hamiltonra fogni.
több mint 13 éve
Hamilton sosem hibás 😊 Itt 4 kör alatt két ütközés, az elmúlt versenyt is nézve 4 ütközés, de ő egyikről sem tehet, ő csak versenyzett 😊 4 különböző versenyzővel volt, de mindig a másik volt a hibás 😊 Nincs is miről beszélni, ez a forma1. Hamilton ellen összeesküdtek, Vettel meg még akkor is maga a k.vaisten, ha elbassza a kanyart 😊
több mint 13 éve
elvileg azért van SC h ne menjenek gyorsan, ha pont mögéd jön be és fastest lapot mész, az veszélyes. Ez a lore mögötteButton safety car speedlimit 😂Na ez is bullshit!Nem elég annyi,hogy nem előzhet sc mögött?Greengo
Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀Black_Adder
több mint 13 éve
Button safety car speedlimit 😂Na ez is bullshit!Nem elég annyi,hogy nem előzhet sc mögött?
Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀Black_Adder
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Hogy a büdös 'csába ment Vettel 3 másodperccel gyorsabb kört mint Alonso?
több mint 13 éve
Button safety car speedlimit 😂Eddig tökéletes verseny a mekinek 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Jól láttam h Buttonon intermediat van?Black_AdderMegint más taktikára kényszerül -> Tuti dobogó 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Schumacher tavaly ugyanezt csinálta Barichelloval, mindenki megakarta lincselni.
több mint 13 éve
Jól láttam h Buttonon intermediat van?
több mint 13 éve
Ez mi hogy hagyhatott volna helyet? eddig azt hittem az a cél az elöl lévőnél, hogy ne hagyjon..
több mint 13 éve
JéBé
7 003
Ez inkább Button szerintem is.