NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Lotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
több mint 12 éve
Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.
több mint 12 éve
Meg mindig hangosan rohogok! 😀Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteilNincs tesztpilótájuk? 😀somoskovig
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteilNincs tesztpilótájuk? 😀
több mint 12 éve
Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted me
több mint 12 éve
Lowes - Sofouglu csata (supersport) és a csata utáni gratulációk. Real sportmanship.
több mint 12 éve

Valahogy nem látni az őszinte örömöt a két fiatalember arcán.
Van egy sanda gyanúm,😊 jövő ilyenkor még csúnyábban fognak egymásra nézni.😊
több mint 12 éve
sportgeza.hu/forma1/2013/09/12/sms-ben_dobta_a_ferrari_hulkenberget/
több mint 12 éve
Mellesleg a Mekinél nem voltak egyenlőek a feltételek...
több mint 12 éve
Mi az, hogy kibasztak vele azzal, hogy Kimit szerződtették? Eddig azon ment a sírás a spanyoltól, hogy Massa gyenge és nem tud pontokat elvenni a riválisoktól, ellentétben Webberrel. Tessék kapott egy olyan csapattársat, aki képes hasonló teljesítményre, mint ő. Ja, hogy az úgy nem tetszik neki, hogy esetleg a csapattársa jobb lehet nála. Az egész arról szól, hogy Alonso annyira egoista (no offense, ez teszi nagy versenyzővé), hogy nem képes elviselni, ha a csapattársa egyenlő feltételekkel indul, és nincs kimondva, hogy ő az első számú. Ez baszta a csőrét a Mekinél is, mert mi az, hogy 2x VBként egyenlőek a feltételek egy újonccal.FViktor93KI örülne ennek? Amelyik pilóta örül az egyenlő feltételeknek az balfasz. Vettel sem örült volna neki, ment is Ricciardo. Alonso ugyanezt várta volna abszolút jogosan. Egyébként még egy rossz szót nem szólt az ügyben de már mindenki a hisztiről beszél 😀
több mint 12 éve
Mi az, hogy kibasztak vele azzal, hogy Kimit szerződtették? Eddig azon ment a sírás a spanyoltól, hogy Massa gyenge és nem tud pontokat elvenni a riválisoktól, ellentétben Webberrel. Tessék kapott egy olyan csapattársat, aki képes hasonló teljesítményre, mint ő. Ja, hogy az úgy nem tetszik neki, hogy esetleg a csapattársa jobb lehet nála. Az egész arról szól, hogy Alonso annyira egoista (no offense, ez teszi nagy versenyzővé), hogy nem képes elviselni, ha a csapattársa egyenlő feltételekkel indul, és nincs kimondva, hogy ő az első számú. Ez baszta a csőrét a Mekinél is, mert mi az, hogy 2x VBként egyenlőek a feltételek egy újonccal.
több mint 12 éve
Alonsonak marhára bassza a csőrét hogy a csapatnál ő az egyetlen aki rendesen végezte a dolgát az elmúlt 4 évben, semmi nem rajta múlott erre most kibasznak vele. Mert ez kibaszás és ennek EGYETLEN pilóta sem örülne. Nem ijed be Kimitől az biztos de tisztában van vele hogy ezzel neki csak nehezebb lesz. A csapata eddig is kurva nehéz helyzetekbe hozta ezzel a technikával, erre most rátettek egy lapáttal. Szerintem joggal várja/várta el hogy a Ferrari felsorakozik mögötte, a két fél közül eddig ő rakott le kizárólag az asztalra. Mindenesetre ha hasonlóan a McLarenhez jövőre a két legjobb autóval buknák el a vb-t a harmadik fél javára akkor könnyesre röhögném magam Montezemolon az biztos. 😀Ilyen a Ferrarinál nem történne, lenne egy elsőszámú azt kész.
JayB
több mint 12 éve
Alonsonak marhára bassza a csőrét hogy a csapatnál ő az egyetlen aki rendesen végezte a dolgát az elmúlt 4 évben, semmi nem rajta múlott erre most kibasznak vele. Mert ez kibaszás és ennek EGYETLEN pilóta sem örülne. Nem ijed be Kimitől az biztos de tisztában van vele hogy ezzel neki csak nehezebb lesz. A csapata eddig is kurva nehéz helyzetekbe hozta ezzel a technikával, erre most rátettek egy lapáttal. Szerintem joggal várja/várta el hogy a Ferrari felsorakozik mögötte, a két fél közül eddig ő rakott le kizárólag az asztalra. Mindenesetre ha hasonlóan a McLarenhez jövőre a két legjobb autóval buknák el a vb-t a harmadik fél javára akkor könnyesre röhögném magam Montezemolon az biztos. 😀
több mint 12 éve
Szerintem meg pontosan ugyanaz lesz, mint Hamiltonnál is volt.Alonso már most balhézik a Ferrarival, míg állítólag egyértelműen mondta, hogy nem szeretné Raikkönennt a csapatban. Nyilván ezt nem ő dönti el, viszont azért ha ez tényleg így volt/van, és a Ferrarinál ezt leszarták és így hozták Kimit mellé, akkor én meg merem kockáztatni, hogy Alonsonak a következő lesz az utolsó éve a csapatnál és hogy itt még jó kis oda-vissza köpködés lesz a felek között.
Néhány sörben fogadok is bárkivel, hogy Alonsonak a jövő évi lesz az utolsó esztendeje a pirosaknál. 😛
több mint 12 éve
Todt nincs túlságosan elkeseredve amiatt, hogy ügyfele már a felmondási idejét tölti a Ferrarinál.Massa azért egy majdnem világbajnok , aki Schumi mögött tanulta kis az F1 bugyrát, már csak a Ferrarinál töltötte évei miatt is olyan tapasztalata van hogy képtelenségnek tartom hogy ne legyen helye.
Azt nyilatkozta, hogy sok lehetőség közül válogathatnak.
Vajon ez valóban így van, vagy ez csak a kötelező kincstári optimizmus?laccoo74
több mint 12 éve
Todt nincs túlságosan elkeseredve amiatt, hogy ügyfele már a felmondási idejét tölti a Ferrarinál.Azt nyilatkozta, hogy sok lehetőség közül válogathatnak.
Vajon ez valóban így van, vagy ez csak a kötelező kincstári optimizmus?
több mint 12 éve
Kimivel egyetlen bajom van, hogy ha olyanja van akkor nem előz és beszürkül. Ez az egy amiben Alonsot jobbnak erzem.Ez meg hogy Grosjeannak vannak jo versenyei, sokat er vele a lotus. Mondjuk nekem kicsit Massas a srac , ő is torte zuzta az autokat es lenyugodott.
Én nem hiszem amúgy hogy Massa sebessége sokat kopott, Ferrarival nem megy sokkal inkabb pszihes cucc már.
több mint 12 éve
chvs
86
ez a "Kimi nem előz olyan jól" akkora bullshit... amúgy is van 3-4 pilóta a mezőnyben akik egyértelműen a legjobbak, de különbséget nem igazán lehet tenni, ahhoz az kéne, hogy mindenki egyforma autókkal versenyezzen pár évig, de még itt is közrejátszana, hogy kinek milyen beállítások fekszenek stb, lehetetlen ezt így megmondani... majd jövőre meglátjuk ezt a Kimi-Alo párost, azért egy csúcsformában lévő, csapaton belül jó pozícióban lévő Alo mellé odamenni tökös dolog ezt nem lehet elvitatni, ami viszont biztos, hogy Massa a sérülés után már finoman szólva sem volt az igazi, az, hogy Alonso megverte semmit nem jelent. Majd meglátjuk😊
több mint 12 éve
kurva nagy kibaszás lenne, ha véletlen egy erős Ferrariban jövőre Kimit tolnák.EazzyAhogy kurva nagy kibaszás volt, hogy világbajnokként egy olyan év után mint a 2009es elküldték, nem titkoltan a pénzt hozó Alonso miatt. Én nem szeretném, ha Kimit tolná a Ferrari, legyenek egyenlő feltételek és győzzön a jobbik. Ha ez meg lesz nem fog zavarni, ha Kimit bucira verik jövőre. Csak sajnos Alonso előző éveiből kiindulva nem erre van a legnagyobb esély.
több mint 12 éve
Én nem esek hanyatt Massától, és összességében a Ferrari is rendes volt, hiszen a baleset után bőven megkapta a lehetőséget is. De azért ez egy szimpi gyerek, csak a legjobbat lehet neki kívánni, szívesen megnézném a Lotusban. Amúgy Kimi pokoli gyors, ha tiszta pályán kell mennie, akkor megkockáztatom, hogy a leggyorsabb. A probléma nála az, hogy nincs meg benne az a plusz egoizmus, ami Alonso - Hamiltonban igen. Hiányzik az az egészséges másokkal való kibaszási képesség, a fifika, a mindent megtenni a győzelemért. Alonsoék nem mennek a szomszédba egy kis szájkaratéért.
Kizártnak tartom, hogy Kimi és Alo pl összevesszen. De ha jól fog menni a finnnek, akkor Alo biztosan ideges lesz, ha meg még nyomja is majd a Ferka, akkor meg ki is veri a balhét. Ami tegyük mellé jogos is lenne, Ő szopókázik már évek ót a a fos Ferrarival, kurva nagy kibaszás lenne, ha véletlen egy erős Ferrariban jövőre Kimit tolnák.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Grosjeanról meg teljesen más véleményen vagyok mint a többiek itt. Szerintem korrekt pilóta, aki képes nagy versenyekre, ahogy idén is bizonyította már.FViktor93Szerintem is jó, Massa szintjét a rajtján kívül simán üti. Ő a másik kedvencem, úgyhogy örülnék ha együtt nyomulnának jövőre. És annak is ha az Alonso-Kimi duó végre megleckéztetné Vettelt. Én lennék a legboldogabb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
a 2008-as szezonba beletartozik egy olyan Hungaroring ahol massa a rajtnál 3. helyről előzte le a 2 McLarent, majd végig vezetve 2 körrel a vége előtt állt le a motorja sima vezetésnél. Továbbá egy oylan éjszakai futam, ahol a retek nyalókás(lámpás) csávó rányomott egy zöldet amikor még javában tankoltak, és 1 helyről volt kénytelen feladni a versenyt mert vitte a fél tankot. Ja meg amikor Glock elengedte Hamiltont. az utolsó előtti kanyarban... Úgyhogy tudnék beszélni itt önhibán kívüli esetekről...Én egy pillanatra sem kérdőjelezem meg, hogy Massa milyen képességű pilóta. De abban is biztos vagyok, hogy Kimi simán tud olyan szintet hozni mint Alonso. Idén és tavaly egy nem épp élmezőnybe tartozó Lotussal van versenyben a VB címért. Benne van, hogy Alonso simán elveri majd jövőre, de előre nem írnám le a jégembert sem.
A massával-massa nélkül dolgot meg hiába nézzük, Alonso Massával vagy anélkül is kibaszott jól nyomja ezt még a vak is látja.eaglesmcnabb
Grosjeanról meg teljesen más véleményen vagyok mint a többiek itt. Szerintem korrekt pilóta, aki képes nagy versenyekre, ahogy idén is bizonyította már.
több mint 12 éve
Grozsan szerintem nem annyira rossz pilóta!Nem üti meg a top5 szintjét, de vannak jó versenyei.
több mint 12 éve
Nekem az a sanda gyanúm, hogy Massa nem nagyon fog csapatot találni jövőre.Amíg Nicolas Todt a managere én nem így gondolom 😉
laccoo74
Massa ahogy Toca is mondja, lehet hogy sokaknak nem szimpi, mert látszólag rajta ment el Alonso vb címe (nem is egy), de pl. tény hogy ő rajtol a legjobban az egész mezőnyben, és ez óriási upgrade az ilyen Grojean szintű emberkékkel szemben, ráadásul a brazil managementje is rendben van.
A 2008as szezonba nem mennék bele de, hogy ott messze nem Kimi volt az első számú pilóta az is biztos. Azt sem mondanám, hogy Massa ott egyértelműen jobb volt mint Kimi. Csak, hogy aztán jön 4 verseny ahol Kimi önhibáján kívül, vagy ki esik, vagy győzelmet bukik el, miközben Massa szépen szedi a pontokat.a 2008-as szezonba beletartozik egy olyan Hungaroring ahol massa a rajtnál 3. helyről előzte le a 2 McLarent, majd végig vezetve 2 körrel a vége előtt állt le a motorja sima vezetésnél. Továbbá egy oylan éjszakai futam, ahol a retek nyalókás(lámpás) csávó rányomott egy zöldet amikor még javában tankoltak, és 1 helyről volt kénytelen feladni a versenyt mert vitte a fél tankot. Ja meg amikor Glock elengedte Hamiltont. az utolsó előtti kanyarban... Úgyhogy tudnék beszélni itt önhibán kívüli esetekről...
2009ről meg csak annyi a véleményem, hogy meg kell nézni, hogy ment Kimi mikor Massa volt a csapattársa. És, hogyan mikor már nem Massa.FViktor93
A massával-massa nélkül dolgot meg hiába nézzük, Alonso Massával vagy anélkül is kibaszott jól nyomja ezt még a vak is látja.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nekem az a sanda gyanúm, hogy Massa nem nagyon fog csapatot találni jövőre.Ugye nég véletlenül sem Grosjean-ra gondoltál mint fiatal tehetséges, ígéretes pilóta ?
A Lotust megkereste a menedzsmentje, de ott szerintem Hülkenbergnek fognak bizalmat szavazni.
Így lenne nekik két fiatal, ígéretes pilótájuk, akikre hosszú távon számíthatnak.
A Saubernél nem fogják elküldeni Gutierezt, mert egy valag lóvét hoz Mexikóból.
Szirotkin hozza a rubelt, tehát a kör bezárult.
Toro Rosso szóba sem jöhet.
Marad valami levezető sorozat, aztán bye!laccoo74
Csak mert attól ő távol van, idény végén megy is a levesbe.
Ráadásul hulkenberg - Massa duóban sokkal több lehetne. Autófejlesztés szempontjából is sokkal jobb duo.
Én bármennyire is örülök hogy végre kicseszték azért még a fél mezőnynél jobb pilóta