NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
O-o...NASCAR moved Ryan Newman into the Chase for the Sprint Cup and Martin Truex Jr. out after investigating the final laps of Saturday night's race at Richmond. Truex and teammates Clint Bowyer and Brian Vickers received 50 point penalties.
Azt mondják, Bowyer szándékosan pördült meg, hogy Newman jó eséllyel elveszítse a vezető helyét (amit a boxutcában sikeresen meg is tett), és így Truex kapta volna meg a tizenkettedik Chase-helyet.
ez még szebb:
Jeff Gordon was also affected by the MWR maneuver, as Bowyer and Brian Vickers, who was in the No. 55, slowed down over the last few laps to ensure that Joey Logano got ahead of them. That moved Gordon from 10th place and a guaranteed spot in the Chase to 11th place. Gordon was ineligible for a Wild Card because he didn't have a win while Logano would have gotten a Wild Card over Truex by virtue of his win at Michigan. However, Gordon is still out of the Chase.
nem értem, ez így miért kerek. nem el akarták kerülni, hogy még egy Hendrick autó bekerüljön, hogy ne tudjanak összejátszani? vagy csak megint ki akartak baszni Gordonnal, mert még mindig a tavalyi oda-vissza genyózás miatt füstölögnek?
több mint 12 éve
A bömci wsbk alakulata - végül is - átkullog a MotoGP-be 2014-től. Motorokkal és Melandrival fogja támogatni a Came Ioda csapatot és ezzel párhuzamosan egy 245 lovas erőmű kifejlesztése mellett kötelezte el magát (amit min. 265 LE-re kell felpumpálnia 2015-re). The factory said "the move is part of a strategic re-alignment of the brand but the continued arguments over the new WSBK rules will have had some part to play in the decision as no agreement has yet been forthcoming. It could mean the Marco Melandri gets another chance at MotoGP next season".
Természetesen, mára már elcsendesültek a pletykák egy sor4-es 600ccm erőforrás kifejlesztéséről - nagy valószínűséggel nem lesz supersport project. Alapvetően a BMW címeket akar nyerni; hogy visszaállítsa a márka renoméját a versenypályákon. Dorna (wsbk) népesebb mezőnyt, kiegyenlítettebb feltételeket - ergo - izgalmasabb versenyeket és magasabb nézettséget akar. Mi ebben a kibékíthetetlen ellentét?
Egyesek arra mutatnak rá, hogy a BMW azért megy bele egy technológiai háborúba a H-val, amiért a H "uralja" a GP-t: ha technológiával képes nyerni, akkor mérsékelheti a pilóta képességeiben rejlő kockázatot (vagyis: átlagos képességű - azon a szinten - versenyzővel is képes lehet címeket szerezni és prosperálni). Ezt az elképezelést a Wsbk tovább szigorodó szabályzata egyértelműen nem támogatja.
Vagyis Melandri (nagy-nagy valószínűséggel) visszatér a MotoGP-be, míg Chez Davis sorsa még ismeretlen.
több mint 12 éve
ez van, idén valahogy mindig a bot szaros végét sikerült megfognia, talán nem is volt olyan tömegkarambol, amibe ne keveredett volna bele. majd jövőre! 😀az is, hogy Jeff Gordon egyetlen ponttal maradt le a Chase-ről :/slowmotionvolt is anyázás a srácoktól az eredménykövetőben 😀shawnka
most pedig megyek, és nevetek a saját viccemen...
több mint 12 éve
az is, hogy Jeff Gordon egyetlen ponttal maradt le a Chase-ről :/slowmotionvolt is anyázás a srácoktól az eredménykövetőben 😀
több mint 12 éve
az is, hogy Jeff Gordon egyetlen ponttal maradt le a Chase-ről :/
több mint 12 éve
és közben hivatalos: Kimi 2014-től újra a Ferrarinál.
több mint 12 éve
Pontosan. Azzal már sokat segített Webber Vettel-en, hogy a kivételesen jól elkapott rajtja után igencsak előzékeny volt a csapattársával, miután Vettel meg tőle nem megszokott módon nem indult valami jól. Massa pöpecül rajtolt, ott volt tisztán a jó íven, el kellett engedni. Mark meg minek akadályozza, hogy Alonso cimborája izgalmasabbá tegye ezt az egyébként elég lefutottnak tűnő szezont és - halványan, de - életbentartsa az egyéni világbajnoki esélyét? Webber annyit segít Vettel-nek, amennyit muszáj, ezen nincs mit csodálkozni. Lásd pódium előtti beszélgetés + pezsgőzés a dobogón. A konstruktőri bajnoki cím meglesz a RB-nak az a lényeg.Vettel ügyes volt. Hamiba érzem a tüzet, szépet ment, én tőle jobban féltem a németet mint Alo-tól.Nem igazán motivált már egy ideje......csi77
Viszont Webber kb 2. versenye mikor tehetne egy szívességet a csapattársának, de mégse tudja megelőzni a spanyolt. Hülkenberg és Ricciardo-nak gratula, nem sokon múlt Niko-nak, hogy elkapja Massát!NB2
Szerintem amikor Malajzia után Webber leült Mateschitz-el beszélgetni a jövőjéről, akkor megszületett a deal: Mark szépen végképp beáll a sorba, nem lázadozik tovább, hoz konstansan egy olyan eredményt, amivel meglesz a csapat-VB, cserébe várja a Porsche a Le Mans-szériában teljes RB szponzorációval. Ennyi.
több mint 12 éve
Vettel ügyes volt. Hamiba érzem a tüzet, szépet ment, én tőle jobban féltem a németet mint Alo-tól.Nem igazán motivált már egy ideje......
Viszont Webber kb 2. versenye mikor tehetne egy szívességet a csapattársának, de mégse tudja megelőzni a spanyolt. Hülkenberg és Ricciardo-nak gratula, nem sokon múlt Niko-nak, hogy elkapja Massát!NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Vettel ügyes volt. Hamiba érzem a tüzet, szépet ment, én tőle jobban féltem a németet mint Alo-tól.Viszont Webber kb 2. versenye mikor tehetne egy szívességet a csapattársának, de mégse tudja megelőzni a spanyolt. Hülkenberg és Ricciardo-nak gratula, nem sokon múlt Niko-nak, hogy elkapja Massát!
több mint 12 éve
Vicces, hogy Alonso és Webber hogy ignorálja a kis majmot, de még a pezsgőzésnél is 😀 Füttykoncert, gondolom ma sem fogja érteni miért 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
remélem az esti meccs izgalmasabb lesz.
több mint 12 éve
Hamilton - Raikkonen a 11-12-en helyen csinálják a showt...a fritznek meg lófasz dolga elől...nincs igazság.
több mint 12 éve
Szanaszéthalom magamat az izgalmaktól.
több mint 12 éve
Emlékszem, hogy a kis faccopó és szerethető csapata hogy nyígott az elején a gumik miatt, mert nem nyertek minden versenyt szarrá. Tessék, most mindenkinél gyorsabb legalább fél perccel. Ja, és egy lapon lehet majd említeni Prosttal, mint négyszeres vb. Szégyen........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Na, szépen átverekedte magát a szokásos körbeautózós mulatással Alonso Webberen, aztán ahogy kell Massa kb elengedte, most jön a kérdés, hogy sikerül-e befogni Vettelt...Nem fog menni, de mindent elárul, hogy mögötte Webber törött szárnnyal, rossz váltóval mindjárt levadássza...
több mint 12 éve
Ez olyasmi mint mikor a Hamiltonos hungaroringi eset után lenyilatkozta hogy "sometimes the calculation is wrong" 😀
több mint 12 éve
Hogy lehet azt félreérteni, hogy "Köszönöm Felipének és a csapatnak, nagyszerűen működött a taktika" arra, hogy "tiszta idióták vagytok, elkúrtátok a taktikámat" ?? 😀Egyébként röpke 4 év alatt én már szétfejeltem volna néha a Ferrarit a
Így Ron Dennis nélkül megnézném két év múlva egy McLaren - Hondában 😀
több mint 12 éve
Alonsonak rendesen ki van már a fasza... Még a rádióban lehülyézte a mérnököket az elkúrt taktika miatt aztán "kiderült" csak a szavait forgatták ki és az lemaradt a közvetítésből hogy "Köszönöm Felipe, köszönöm csapat a remek taktikát, az utolsó tizedet nektek köszönhetem" 😀 Ezt fa arccal, irónia nélkül.Meddig fogja tudni Don Montezemolo elsimítani ezeket és meddig van türelme Alonsonak? Szerintem már elfogyott.
több mint 12 éve
Holnap elvileg esni fog. Mondanám, h ebben még bízhatunk, de esőből is mindig a kis szaros jön ki jól...Alonso meg leidiótázta a csapatát a Q3-ban 😀
több mint 12 éve
És itt jön ki az autó tényleges tapadása. Itt nincs trükk, nincs kompromisszum csak közel zéró szárnyállás. A Red Bullokon konkrétan zéró mégis 5 méterrel hamarabb gyorsítanak ki a parabolicában. Ekkora az autó mechanikai tapadása, ennyire jó a diffuzor, "ennyire" jobb mindenkinél Vettel, 4 éve.JayBha ki akarsz baszni a Red Bullal, rabold el Adrian Newey-t.
több mint 12 éve
És itt jön ki az autó tényleges tapadása. Itt nincs trükk, nincs kompromisszum csak közel zéró szárnyállás. A Red Bullokon konkrétan zéró mégis 5 méterrel hamarabb gyorsítanak ki a parabolicában. Ekkora az autó mechanikai tapadása, ennyire jó a diffuzor, "ennyire" jobb mindenkinél Vettel, 4 éve.
több mint 12 éve
Vettel nyugodtan várhatja a Chase-t. 😀
több mint 12 éve
Vettelt le kellett volna rajtolni, akárkinek. Nyilván Webber van most ott...