NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Vettelt le kellett volna rajtolni, akárkinek. Nyilván Webber van most ott...
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
izgi futam lesz...
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Kurva jó, hogy Hami is elszált. Úgy "örülök", hogy idén is max Alonso marad aki még talán befoghatja Vettelkét... (úgyse fogja)
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nagyon fáj,de sajnos abszolut igazad van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Massa évek óta táncol a penge élén!
Folyamatosan mindenki temeti a brazilt, és még mindig ő vezeti a Ferrari kettes autóját.
Kaphat akár még egy szezont.
Kaphat akár még egy szezont?laccoo74
Folyamatosan mindenki temeti a brazilt, és még mindig ő vezeti a Ferrari kettes autóját.
Kétlem. Gyakorlatilag mostmár tényleg lassan a Ferrarit irányító brand az állásával játszik. Nem nyertünk régóta semmit , konstruktőri versenyben Massa miatt akkora handicappel indulunk hogy hihetetlen.
Értem én hogy bízni kellett a felépülésében meghátha olyan jó lesz mint a serülése előtt és kvázi a csapat baszta el a VB címét, de egy elit istálló ennél többet márnem engedhet meg magának.Toca
A Ferrari jelenleg nem elit istálló. Amit lehet és azt is amit nem, sikeresen elbasznak. Van egy elit pilótájuk aki a hátán viszi a vörös bagázst. Ennyi.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Kétlem. Gyakorlatilag mostmár tényleg lassan a Ferrarit irányító brand az állásával játszik. Nem nyertünk régóta semmit , konstruktőri versenyben Massa miatt akkora handicappel indulunk hogy hihetetlen.
Értem én hogy bízni kellett a felépülésében meghátha olyan jó lesz mint a serülése előtt és kvázi a csapat baszta el a VB címét, de egy elit istálló ennél többet márnem engedhet meg magának.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve
Kaphat akár még egy szezont?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Így, akkor gondolom, a nagy pilóta-keringő is elmarad érdeklődés hiányában.
Az a baj Eazzy, hogy évek múlva csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy Vettel ennyi, meg annyi VB cím birtokosa, arra pedig nem, hogy azt milyen módon szerezte.laccoo74
Azért én emlékszem Schumi nem egy szemét húzására, és (később) a hátszelére is, akárhányszoros vb.apeszos
Te még igen, 10-20 év múlva senki.
Hülkenberget mint modern Heidfeldet inkább hagyjuk. Nem Ferrari kaliber.
Kimi lesz ebből.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az a baj Eazzy, hogy évek múlva csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy Vettel ennyi, meg annyi VB cím birtokosa, arra pedig nem, hogy azt milyen módon szerezte.laccoo74
Azért én emlékszem Schumi nem egy szemét húzására, és (később) a hátszelére is, akárhányszoros vb.
több mint 12 éve
És a szerződtetésével ismét bizonyosságot nyert, hogy van értelme a Red Bull Junior programjának!

Azért kíváncsi lettem volna Kimi kólás szezonjára is,de ez már nem nagyon hiszem, hogy meg fog valósulni.
Massában viszont, szerintem nincs több Ferrari pilótaként!Vajon ki lesz az utódja?Hülkenbergnek örülnék!laccoo74
Raikonen.
több mint 12 éve
És a szerződtetésével ismét bizonyosságot nyert, hogy van értelme a Red Bull Junior programjának!

Azért kíváncsi lettem volna Kimi kólás szezonjára is,de ez már nem nagyon hiszem, hogy meg fog valósulni.
Massában viszont, szerintem nincs több Ferrari pilótaként!Vajon ki lesz az utódja?Hülkenbergnek örülnék!
több mint 12 éve
Tökéletes választás. Nem egy ügyetlen gyerek de valszeg Vettel bárhol bármikor megeszi, Sok konstuktőri pontot fog gyűjteni és ezek mellett a seggét a földhöz veri hogy ő lehet a második. Azért én szurkolok neki hogy köpjön bele a levesbe néha.
több mint 12 éve

Na , azért csak bele tudta préselni magát a cockpitbe!😛
Massa ausztrál követőjeként én továbbra is neki fogok szurkolni, tehát jövőre sokat fogom azt írni, hogy Hajrá kólások, de azt NE várja senki, hogy Vettelt megkedveljem!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
Ez valóban így van. Itt is él, hogy a győztesek írják a történelmet. Bár az is elég nekem, hogy legalább a jelen kor szakértői szerint Alonso a legjobb csomag. Ez a lényeg. Az idő mindent megváltoztat úgyis (lásd pl NBA - Jordan, a mai 12-18 éves korosztálynak már pár év múlva magyarázni kell, miért nem Lebron James az all time legjobb...)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Az a baj Eazzy, hogy évek múlva csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy Vettel ennyi, meg annyi VB cím birtokosa, arra pedig nem, hogy azt milyen módon szerezte.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
Azért ez is egy újabb mák Vettelnek. Alonso leglább végigszopta azokat az időket is, amikor ugyanolyan kemény és simlis pilóta volt mellette, Vettelnek ezt sem kell. Így könnyű kitermelni a 7-8-szoros bajnokot, ha igazán egyik vb-jénél sem kellett szénné izzadnia magát...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Na, akkor 2014-ben:
Hajrá Red Bull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá Daniel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
na Ricciardo.

mondtam én, hogy Vettel nem kap komoly konkurenciát. 😊
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Jaj ne már! Ez túl szép dolog volt Alonsotól. Nem tetszenek ezek amiket az utóbbi időben csinál. Így egyre nehezebb ellene szurkolni 😊FViktor93
Ugye milyen nehéz.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj ne már! Ez túl szép dolog volt Alonsotól. Nem tetszenek ezek amiket az utóbbi időben csinál. Így egyre nehezebb ellene szurkolni 😊
több mint 12 éve
egyik se
 www.f1-live.hu/bulvar/alonso-nagy-hire-hires-biciklicsapatot-vasarol-a-spanyol-vilagbajnok/
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
JayB
visszavonul? 😊
több mint 12 éve
JayB
Szerintem apa lesz!😊
több mint 12 éve