Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez mi volt ez a "Get out of the fucking way Kimi!" a Lotus mérnökétől?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
én igazság szerint azt nem tudom hova tenni a RB-t illetően, hogy hogy sikerül mindig a rossz alkatrészt Webber kocsijába betenni? Erre is van vmi szakmérnökük?Szujó Zoli meg ugyan úgy halad a szezon folyamán mint a Ferrari. Futamról futamra rosszabb.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
nyilván kockáztattak, semmi vesztenivalója nincs már Kiminek ugyebár. De gondolom Kimi nyugodtan felülbírálhatta volna a csapat döntését az új gumikat illetően.Kiminél ha kiderül, hogy a Lotus szórakozott vele, isten bizony nem állnék ki az utsó 3 futamon.Az a Lotus teszi tönkre az egyik pilótája versenyét akik súlyos anyagi gondokkal küzdenek de versenbyen vannak a tízmillió dolláros konstruktőri díjakért?JayB
Amúgy miért nem lehet olyan gumit csinálni, hogy kibírna mondjuk 10 kört, de azzal gyorsabb vagy jóval? Tök jó lett volna ha a végén valaki a lággyal gyorsabb lett volna és hátulról agyoncsap mindenkit.
Grat Vettelnek!NB2
több mint 12 éve
Mit csinált a kisköcsög, hogy mindenki a kizárását követeli?berger90semmit, túl jó ő is és alatta a kocsi is. Engem csak az zavarna, ha megdöntené Schumi rekordját, de ez is csak szubjektív érzelmi alapon lenne rossz számomra.
több mint 12 éve
Mit csinált a kisköcsög, hogy mindenki a kizárását követeli?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Vettel életében először, de szerzett nálam egy jó pontot ezzel a kicsit Nascaros-IndyCaros ünnepléssel. 😊 Persze annak nem örülök, hogy a 4. vb címét ünnepelte, dehát ez van, majd talán jövőre....😀
több mint 12 éve
fangio forog a sírjában, prost meg elment roncsderbizni inkább.... és akkor még szujó+wéber is felszopja vettelt. pfujjjjj:#
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kiminél ha kiderül, hogy a Lotus szórakozott vele, isten bizony nem állnék ki az utsó 3 futamon.Az a Lotus teszi tönkre az egyik pilótája versenyét akik súlyos anyagi gondokkal küzdenek de versenbyen vannak a tízmillió dolláros konstruktőri díjakért?
Amúgy miért nem lehet olyan gumit csinálni, hogy kibírna mondjuk 10 kört, de azzal gyorsabb vagy jóval? Tök jó lett volna ha a végén valaki a lággyal gyorsabb lett volna és hátulról agyoncsap mindenkit.
Grat Vettelnek!NB2
több mint 12 éve
Kiminél ha kiderül, hogy a Lotus szórakozott vele, isten bizony nem állnék ki az utsó 3 futamon.Amúgy miért nem lehet olyan gumit csinálni, hogy kibírna mondjuk 10 kört, de azzal gyorsabb vagy jóval? Tök jó lett volna ha a végén valaki a lággyal gyorsabb lett volna és hátulról agyoncsap mindenkit.
Grat Vettelnek!
több mint 12 éve
Massa a király! Szétaláz 10-ből 9-szer mindenkit a rajtnál!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Lotus, taktikailag elégtelen. Viszont ha csak a leggyorsabb körre mentek rá Kimivel, akkor profi 😀Grosjean viszont nagyot ment.
több mint 12 éve
Úgy akartam kérdezni csak telefonról nem tudom javítani.Ja, hát elsősorban Newiera gondoltam én is, ez egyértelmű.
Itt Nyúvi a zseni nem Fettel. Bár sztem Schumi sokkal nagyobb pilóta volt mint ez a kis szőke köcsög.Bazzani
Csak hát emiatt állítom párhuzamban a két érát, mert mindkét csapatnál egy ilyen korszakos zseni van a főszerepben, mint Brawn és Newie, és láthatjuk mindkét esetben, hogy korszakos autókat köszönhet nekik a csapatuk.
Emellé meg bepárosult, hogy mindkét csapat megtalált egy nem átlagos pilótát, akik ki tudják hozni a maximumot az autóból.
Schumi abszolút etalon, holott őt is rühellem, de azért az előző hsz-emben írtam Vettelről is.
Pedig őt is rühellem, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy elfogult lennék. 😊
több mint 12 éve
Úgy akartam kérdezni csak telefonról nem tudom javítani.Itt Nyúvi a zseni nem Fettel. Bár sztem Schumi sokkal nagyobb pilóta volt mint ez a kis szőke köcsög.
több mint 12 éve
A Ferrari azért volt nagy király mert megtehettek több tízezer km-t évente Fiorinoban, pénz meg nem számított, volt egy jó brigád egy jó pilótával. Ez így együtt hozta azt az 5 címet.
több mint 12 éve
A Brawn GP-vel évekig nem tudott mit kezdeni a mezőny? Ha most a Brawn GP-re gondolsz akkor inkább fél év a válasz.Nem írtam olyat, hogy Brawn GP.
Nekem inkább az a vicc, hogy annyira ajnározzák Fettelt, miközben ez 90%ban az autó miatt van ott ahol.Bazzani
Én Brawn írtam.
A Ferrarinál is ő volt a zseni és nem kis része volt a VB győzelmekben az okosságainak. Sőt...
Szóval nem fél a válasz. A Brawn GP más tészta volt, ott ő csak kihasználta a rövidtávú helyzeti előnyét, a Ferrarinál volt igazán nagy király szvsz.
Ha ott ő ekkora király tudott lenni Schumival, aki rohadtul értett az autókhoz és nagy segítséget tudott adni a szerelőknek, akkor nem tudom, hogy miért meglepő az, ha a Red Bullnál is előfordulhat esetleg ugyanez. Mert Vettel egy hatalmas köcsög, de nem véletlen, hogy már a megjelenése óta ódákat zengenek róla a szerelői, micsoda segítséget tud megadni a fejlesztéseknél. Ez pedig így jelenleg elég sok, amikor a Reb Bullnál még meg is van az az 1-2 zseni, pont mint ahogy a Ferrarinál is megvoltak a sima alázós éveikben.
Nekem ez a véleménye.
több mint 12 éve
A Brawn GP-vel évekig nem tudott mit kezdeni a mezőny? Ha most a Brawn GP-re gondolsz akkor inkább fél év a válasz. Nekem inkább az a vicc, hogy annyira ajnározzák Fettelt, miközben ez 90%ban az autó miatt van ott ahol.
több mint 12 éve
Tök jó hogy Szujó már a 2. körben kijelenti hogy Vettel világbajnok. Mert alatta nem mehet szarrá a vas vagy csapódhat falba...Matthew99Mivel Alonso sehol nem lesz így nyugodtan kijelentheti.
több mint 12 éve
Tök jó hogy Szujó már a 2. körben kijelenti hogy Vettel világbajnok. Mert alatta nem mehet szarrá a vas vagy csapódhat falba...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Jó, most ezt akkor elkezdjük a régi Ferrarinál is, amivel Schumi fossá alázott mindenkit, még Barrichellot is?Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.BazzaniDe az autója teljesen szabályos...Duff
Én utálom a Red Bullt és főleg Vettelt, de azért ne kiáltsunk már mindig cinkelést.
Tény, hogy gáz, hogy megint kiemelkedik egy autó a mezőnyből és totálisan unalmasak lesznek a versenyek, de attól még szvsz nem csalnak, csak valamit nagyon eltaláltak a kocsinál, mint ahogy Brawnnal sem tudott éveken át mit kezdeni az egész F1-
több mint 12 éve
Csodálatos előzések ezek.
több mint 12 éve
Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.BazzaniDe az autója teljesen szabályos...
több mint 12 éve
Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.
több mint 12 éve
Isten ments, hogy vettelke ferraris legyen, akkor én átpártolok a McLaren-hez, esetleg a Caterhamhez, vagy tökmind1, bármi máshoz.