Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?
több mint 12 éve
De azt miért felejtitek el, hogy Vettel is ugyanúgy végigjárta a létrát? A nulla Sauberrel élete első versenyén pontot szerzett, a Toro Rossóval azóta se tud úgy menni senki, ahogy ő és a Red Bull sem volt top autó, amikor először beleült.shawnkaEnnek némileg ellentmond, hogy abban az évben (2009-ben, mikor a Red Bullban Vettel kezdett) a Brawn trükkös változtatásai miatt ugyan megnyerte Button a vb-t, de Vettel eredményei: 4 pole, 4 futamgyőzelem, 8 dobogó, 3 leggyorsabb kör, 84 pont- 2. hely a vb-n
Webber: 1 pole, 2 győzelem, 6 dobogó, 3 leggyorsabb kör, 69,5 pont -4.hely..........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
De azt miért felejtitek el, hogy Vettel is ugyanúgy végigjárta a létrát? A nulla Sauberrel élete első versenyén pontot szerzett, a Toro Rossóval azóta se tud úgy menni senki, ahogy ő és a Red Bull sem volt top autó, amikor először beleült.
több mint 12 éve
Minden utálatom ellenére Súrmóker legalább kifizette a "tanulópénzt", miután 2x vb-ként beült az akkora taligába és éveken keresztül megküzdött, hogy ilyen autója legyen. A stílusa valóban bicskanyitogató volt, magánemberként pedig nyilván nem ismerem...... 😊Vettelnek ez nem egészen így alakult.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
A pályán kívül is az volt, és azon belül is. A nyilatkozatai, viselkedése. Pofozkodás, pökhendi kijelentések - mint anno a Hungaroringen, hogy "kérdezhetnek bármit, a versenyt úgyis én nyerem meg".
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem szép lassan, Toca, már rég egy elkényeztetett punci/pöcs benyomását kelti, aki a hercegi székben fintorog, csak épp jelenleg nincs min hisztiznie 40 km előnnyel a célegyenesben... Ugyanolyan beképzelt, arrogáns majom lett, mint MS volt.kishaszimár miért lett volna Schumi arrogáns majom?
több mint 12 éve
Nem szép lassan, Toca, már rég egy elkényeztetett punci/pöcs benyomását kelti, aki a hercegi székben fintorog, csak épp jelenleg nincs min hisztiznie 40 km előnnyel a célegyenesben... Ugyanolyan beképzelt, arrogáns majom lett, mint MS volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem, ez annak köszönhető hogy szépen lassan ő is felveszi a RB pökhendi nagyképű stílusát. Enélkül semmi gond nem lenne.Ez az ellenszenv annak köszönhető, hogy ezeket a VB címeket nem kiélezett csatákban(szezonokban) nyeri/nyerte. Erről nem Ő tehet, sokkal inkább a mai F1 és Börni. Pont ezért ez a 4 VB cím soha sem fog annyit érni mint Senna 3 VB címe. 😊GreengoFViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.FViktor93
Először is: 😀
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...Eazzy
több mint 12 éve
Ez az ellenszenv annak köszönhető, hogy ezeket a VB címeket nem kiélezett csatákban(szezonokban) nyeri/nyerte. Erről nem Ő tehet, sokkal inkább a mai F1 és Börni. Pont ezért ez a 4 VB cím soha sem fog annyit érni mint Senna 3 VB címe. 😊FViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.FViktor93
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
FViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.
több mint 12 éve
következetesen továbbra is Schumi.Az mi, hogy Eccleston szerint Vettel már minden idők legjobbja 😀 Veri Sennát is. Hát nyilván 😀Eazzysimán. Vettel most az első helyen áll, Senna hányadikon?! 😊
Pontosan Vettel egy béna szar semmi. Bármelyik hétköznapi pilóta is 4x VB lenne abban az autóban. És bárki akinek nem ez a véleménye, az nem ért a F1hez.FViktor93ez nettó hiszti, már bocs 😊
amúgy elég parttalan vitáknak tartom az ilyen ki-a-jobb-Vettel-vagy-Senna vitákat, meg úgy általában az összes hasonlót. egyébként sem biztos, hogy Senna volt a legjobb versenyző, még a saját időszakában sem. ő csak gyors volt, és agresszív, de pl. Prost meg megbízható volt, és szinte tökéletesen vezetett.
slowmotion
több mint 12 éve
Eclestone mindig az aktuális forma1éért van oda, ennek most a része Vettel ergó ő a legjobb ever, kész pont.
több mint 12 éve
FViktor93!Először is: 😀
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Az mi, hogy Eccleston szerint Vettel már minden idők legjobbja 😀 Veri Sennát is. Hát nyilván 😀Eazzysimán. Vettel most az első helyen áll, Senna hányadikon?! 😊
Pontosan Vettel egy béna szar semmi. Bármelyik hétköznapi pilóta is 4x VB lenne abban az autóban. És bárki akinek nem ez a véleménye, az nem ért a F1hez.FViktor93ez nettó hiszti, már bocs 😊
amúgy elég parttalan vitáknak tartom az ilyen ki-a-jobb-Vettel-vagy-Senna vitákat, meg úgy általában az összes hasonlót. egyébként sem biztos, hogy Senna volt a legjobb versenyző, még a saját időszakában sem. ő csak gyors volt, és agresszív, de pl. Prost meg megbízható volt, és szinte tökéletesen vezetett.
ha már Senna-Vettel: nem egy időszakban, nem azonos feltételekkel autóztak. Sennának ott volt egy Prost a legjobb autóban vetélytársnak, de Webber finoman fogalmazva sem top 5-ös versenyző (még ha a csapata hátráltatná is). Senna több versenyt is nyert úgy, hogy csak a második-harmadik legjobb konstrukciót tették alá, bár akkor még az erőviszonyok is kiegyenlítettebbek voltak. Vettelnek egy győzelme van a Toro Rossós időkből, meg négy 2009-ből, de a szezon második felére már nem volt egyértelműen jobb a Brawn, amivel Button elvitte a bajnoki címet.
több mint 12 éve
Pontosan Vettel egy béna szar semmi. Bármelyik hétköznapi pilóta is 4x VB lenne abban az autóban. És bárki akinek nem ez a véleménye, az nem ért a F1hez.
több mint 12 éve
Az mi, hogy Eccleston szerint Vettel már minden idők legjobbja 😀 Veri Sennát is. Hát nyilván 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Eddig azt hittem hogy ha van kiscsapat ahova tehetséggel kell bekerülni az a Torro Rosso, hiszen pénz a Red Bull révén van. Tévedtem. Csóró DaCosta.
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/hivatalos-daniil-kvyat-lesz-a-toro-rosso-egyik-versenyzoje-2014-ben/Kicsit sok lesz már az Oroszokból, kíváncsi vagyok mikor jelentik be, hogy Petrov visszavásárolta magát a Caterhambe...Oké, hogy promozni kell az Orosz nagydíjat, de azért ne ennyire.
több mint 12 éve
Ja ja 😊garantalom, hogy a forum 60%-nak fogalma sincs, hogy mi az a raketaporszivo, de ez szerintem talan inkabb egy kavedaralo.. 😀endorphynMonikával szivassa ki😊NB2
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
garantalom, hogy a forum 60%-nak fogalma sincs, hogy mi az a raketaporszivo, de ez szerintem talan inkabb egy kavedaralo.. 😀endorphynMonikával szivassa ki😊
több mint 12 éve
rakéta porszívó vagy botmixer,nem tudok dönteni.garantalom, hogy a forum 60%-nak fogalma sincs, hogy mi az a raketaporszivo, de ez szerintem talan inkabb egy kavedaralo.. 😀
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ritka fos egy pálya az... 😀 pláne h csak körözni lehet, úgy integetnek folyamatosan a kék zászlóval mintha muszáj volna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vettel a végén 3-4 kör alatt ment el 6 másodpercre Grosjeantól majd meg is állt, ha jött volna Webber nem állt volna meg. Ezt a versenyt ugyanúgy totálisan kontrollálták mint az előzőket csak most a rajtnál nem sikerült elmenni de egy percig nem volt kérdés szerintem. Az első kiállásnál ki volt találva hogy az utolsó etapban kapják el Grosjeant. Ilyen tempó fölénnyel és gumikopással ez relatíve könnyen kivitelezhető. De legalább nyertem az első 3-mal egy ingyen gokartot Silverkartba 😀
több mint 12 éve
nem tartanak rá igényt? év végén saját döntése alapján visszavonul az f1-től