Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Verstappen meddig jöhet fel holnap?🤣🤣
ThundersNFL a Jobbágy
1.
több mint 3 éve
Verstappen meddig jöhet fel holnap?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Perezt szépen inasba vágták (vágta magàt).Miután kijelentette h menne a VB címért!
több mint 3 éve
Sainz Perez Alonso Hamilton Russell Albon Ricciardo a sorrend
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Albon Q3-banNem semmi!
Heisman nádor
Ha jól néztem min 6. lesz!
Leclerc honnét hozta az időt, nem értem!
több mint 3 éve
Albon Q3-ban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
F3-n nagy crash de szerencsére megúszták
több mint 3 éve
JEREMY CLEMENTS IS YOUR WINNER!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Vicces Top 10 lesz ez ma. 😀Gragson és Hill pedig megküzd a győzelemért.
több mint 3 éve
Almirola további két évig marad az SHR-nál. 😂😂😂Ahhoz képest hogy bejelentette a visszavonulását, nem rossz. Azt tudtam hogy a szponzoroknak nagyon nagy beleszólása van a dolgokba, de ez elég extrém eset.
több mint 3 éve
Bestia megy a gyári Ducatihoz jövőre
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Na itt a Merci nagy esélye a futam győzelemre, "csak" a két másodpilótát kell legyűrniük hozzá. Így viszont nem lesz izgalom mentes a futam, a leggyorsabbak indulnak a végéről, plusz így hogy ennyi mindenkinek lesz motorcseréje az időmérőn is nyomni fogják, büntivel is akár megcsíphető lesz a 14. rajtpozíció. 😀Jók lesznek. Wéber nem tudom, mit siránkozott Hamilton hátrányán. Beteszik a friss motort, aztán meg is vannak. Ráadásul nem is Verstappenre kell "lőni".
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 934
Na itt a Merci nagy esélye a futam győzelemre, "csak" a két másodpilótát kell legyűrniük hozzá. Így viszont nem lesz izgalom mentes a futam, a leggyorsabbak indulnak a végéről, plusz így hogy ennyi mindenkinek lesz motorcseréje az időmérőn is nyomni fogják, büntivel is akár megcsíphető lesz a 14. rajtpozíció. 😀
több mint 3 éve
Leclerc, Verstappen, Norris, Ocon, Bottas, Mick Schumacher a büntetéses lista
több mint 3 éve
Löki motorcsere
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/08/26/audi-forma-1-2026-motorfejlesztes-adam-baker-neuburg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mennyivel korrektebb...24.hu/sport/forma-1/2022/08/26/daniel-ricciardo-mclaren-sebastian-vettel/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Naszóval, mivel nem jégkorong (😀):Nekem is nagyon tetszenek a nyilatkozatai, ezekért ő a kedvencem, mert nem a szokásos mantrákat mondja. Miért kéne neki sajnálnia vagy akár együttéreznie Ricciardo-val?
www.espn.com/f1/story/_/id/34458574/lando-norris-no-sympathy-daniel-ricciardo-struggles
Szimpatikus...
Mikey
több mint 3 éve
Zane Smith marad az FRM #38-as Fordjában a Truck Seriesben jövőre is, és több Cup Series versenyen is indul majd egy harmadik FRM autóval, kezdésnek egyből a Daytona 500-on is. Emellett ha minden jól alakul, több Xfinity versenyen is indulni fog, de ott szinte biztosan nem a csapat saját színeiben.B O L D O G S Á G
több mint 3 éve
Kurt Busch "visszalépett" a playofftól, mivel nem lehet majd ott a az első playoff verseny(ek)en sem. Hát szerintem jobban tenné, ha a teljes hátralévő szezont kihagyná és akkor rendesen kipihenné azt az agyrázkódást, ami lassan két hónapja nem múlik el.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 3 éve
Charles Box Box.Remélem ez a fejlesztés megindokolja, miért lesz Leclerc 7. amikor 10 körrel a vége előtt még vezetett.Looks like Ferrari brought a new low downforce rear wing to Spa.#AMuS #F1 #BelgianGP pic.twitter.com/QkAX79aeMq
— Tobi Grüner 🏁 (@tgruener) August 25, 2022
empty taxi
"OK Charles, now push-push"
vpi
Ja bocs Carlost akartam mondani, mindegy keresünk hátul neked is új gumit.
több mint 3 éve
Remélem ez a fejlesztés megindokolja, miért lesz Leclerc 7. amikor 10 körrel a vége előtt még vezetett.Looks like Ferrari brought a new low downforce rear wing to Spa.#AMuS #F1 #BelgianGP pic.twitter.com/QkAX79aeMq
— Tobi Grüner 🏁 (@tgruener) August 25, 2022
empty taxi
"OK Charles, now push-push"