NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 431 — hotty f*cking toddy
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 283 — Így remélem megfelelek nektek.....
Turner megint 🤦🤷
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 283 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira dühítő hogy ehelyett a "nyomorèk" helyett nem.volr senki 😡
1 órája
Mondtam 😡😡😡
3 órája
robiroboter 2 332 — Let's go O's!
Hú bakker Nola lesz a kezdő dobó....fel se menjünk a pályára
dande2
vs Kerr 😀

larrybrownsports.com/baseball/braves-fans-erupt-ray-kerr-game-3-starter/772629

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
11 órája
Hú bakker Nola lesz a kezdő dobó....fel se menjünk a pályára 🤦🥹 8 pontos veresèg minimum ha az ütőink nem fognak ki extra napot...

Az idèny kezdès után, meg ahogy a szeptembert "játszottuk" persze, nagy dolog hogy egyáltalán itt vagyunk, de azèrt evès közben...ha a Dogers ellen vègkèpp kevesek is leszünk.
11 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 072 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nem kegyelmeztünk, veszélyes dögök vagyunk bárkire.
P@trik
Idény előtt/első pár meccs után nem ezt szoktad mondani. 😅
KeyG
Nem hittem egy pillanatig se a csapatba, az all starig nem is így nézett ki, de ott átfordult vmi.
P@trik
Igen, reméljük így jövőre nem kell hallgatni a szezon első felében végig mint minden évben, a mindennek vége, hulladék a csapat, reménytelen szezon megint, mit akarunk?!😛
zavi27
Hát azért a vészmadárság nem volt alaptalan, a vezetőség is belátta a szezon közepe fele hogy ilyen dobókkal nem megy főleg ha a sztárok se hoznak egy közepest se.
P@trik
na, de minden szezon előtt?!😊
zavi27
2019 óta nézek baseballt. 1 évet leszámítva nem ájultam el az elköltött pénz&siker kombinációjától.

2019-nincs PO
2020-division series vereség
2021-nincs PO
2022- NL döntő vereség
2023-nincs PO
2024-division series vereség
2025-wild card vereség
2026-?

Szerkesztette: P@trik
12 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 735 — Saturday Night Lights
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/833219432_1720737126718759_1088823765828410852_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=357m7o5IRmMQ7kNvwHFp35A&_nc_oc=AdqEzRY6z6GnQQ2y1wL26OZqz3Imx0Xpfp2km35TyB2RCnlHfBwZt4a0n8vMiwsb30M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=LFSXx4AP0G2UizTme2CVhg&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQOxUb7Z9_I58gR9iMBpn2SfWt1O9Sa5Le-TxBa5kDPwhw&oe=6AC43AF1
194.106 Aufrufe · 1.809 Reaktionen | Best postgame interview ever thanks to Munetaka Murakami 😂 | Foul Territory
Best postgame interview ever thanks to Munetaka Murakami 😂

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 866 — Amerikai sportok rajongója
P@trik
KeyG
Nem hittem egy pillanatig se a csapatba, az all starig nem is így nézett ki, de ott átfordult vmi.
P@trik
Igen, reméljük így jövőre nem kell hallgatni a szezon első felében végig mint minden évben, a mindennek vége, hulladék a csapat, reménytelen szezon megint, mit akarunk?!😛
zavi27
Hát azért a vészmadárság nem volt alaptalan, a vezetőség is belátta a szezon közepe fele hogy ilyen dobókkal nem megy főleg ha a sztárok se hoznak egy közepest se.
P@trik
na, de minden szezon előtt?!😊
14 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 072 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
P@trik
KeyG
P@trik
zavi27
14 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 866 — Amerikai sportok rajongója
P@trik
KeyG
P@trik

Szerkesztette: zavi27
15 órája
PC Single A lolol
Jakehomer
No Time Like October pulcsikban a kiesők szeptember végén, az is vicces.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
15 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 821
Ma este akkor Braves-Phillies a TV-ben?
Ha igen, akkor kb. az az egyetlen jó dolog a WC-ben, hogy kapunk egy win or go home meccset, magyar prime time időben.
KeyG
Hajnali 2kor lesz.
Bébé
Jogos, törlöm is le az eredmenyek app-ot.
Az Apple Sports app 2-öt mutat.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 órája
Bébé Philadelphia Eagles 6 576 — rabszolga
Ha igen, akkor kb. az az egyetlen jó dolog a WC-ben, hogy kapunk egy win or go home meccset, magyar prime time időben.
KeyG
Hajnali 2kor lesz.
16 órája

17 órája
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 833 — Panthers fan
PC Single A lolol

Tepper takarodj!
19 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 882 — Lucas Scott
Szép reggel mikor az jön szembe, hogy a Sox-ot kiüti a Yankees és az Astros is elhullik.
Matthew99
jaja, tekintettel a serulesekre, mar csak amiatt sikernek elem meg a szezont, ahogy kiejtettuk a Soxot.
nem is igazan ertettem, hogy jo sok szakiro Sox tovabbjutast vart mikozben tok egyertelmu volt, hogy mennyire sok problemajuk, hianyossaguk van, es nagyon rossz matchup vagyunk nekik ezzel a harom kezdo dobovol foleg. raadasul a manageruk is egymas utan elkoveti ugyanazt a hibat ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 órája
P@trik
KeyG
P@trik
Padres háza táján szerintem 2-3 éve ez van. Én nem aggódok sose, jönni fognak túl sok a potenciál.
KeyG
Amilyen szarul kezdtek az ego huszárok az elején, utólag Tatis és Machado is elkapta a fonalat, Merrill is felnőtt, és a két iparos France és Sheets is ontja magából. Szereztünk dobókat.
Ha tudjuk tartani ezt mentalitást amit hetek óta, hogy mintha vért ittunk úgy játszunk akkor izgi PO meccsek jöhetnek.
20 órája
P@trik
KeyG
P@trik
Padres háza táján szerintem 2-3 éve ez van. Én nem aggódok sose, jönni fognak túl sok a potenciál.

20 órája
P@trik
KeyG
20 órája
P@trik

Szerkesztette: KeyG

20 órája
Legalább mi adtunk mèg egy esèlyt magunknak, sajnos a yenkik átvertek ès csak altattak az alapszakasz vègèn...úgy hogy ott gyors ès csúnya búcsú lett 😏
20 órája
21 órája
Nem büdös ez a Fehér Zokni.
Mondjuk az Astros főleg az elején bemutatta, mi az az AL Worst.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 654 — Invisible man
Szép reggel mikor az jön szembe, hogy a Sox-ot kiüti a Yankees és az Astros is elhullik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 órája
Nem ellenfél sajnos a Red Sox