Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ott van Gio is aki 3 ballra is sétálhatott 😉
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Néhány hete amikor átvette a vezetést a HR listán, akkor szembejött, de azóta nem.Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ohtani nem szokott szembejönni? Ők ketten játszanak El Nino-val.
Mikey
Matthew99
Évekig ment a nyígás a liga részéről, hogy Trout pl. nem alkalmas személyiség a baseball arcának, na most van egy pár fiatal hatalmas egóval. De hogy klasszikussal szóljak: "It's a clown question, bro." 😀 😀 😀 😀Clown question, of course, de remélem belefulladnak a saját faszságukba, mert az ilyesmivel pont az egójukat táplálják. 😊
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Marcell Ozunát meg letartóztatták családon belüli erőszakért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Évekig ment a nyígás a liga részéről, hogy Trout pl. nem alkalmas személyiség a baseball arcának, na most van egy pár fiatal hatalmas egóval. De hogy klasszikussal szóljak: "It's a clown question, bro." 😀 😀 😀 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ohtani nem szokott szembejönni? Ők ketten játszanak El Nino-val.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Most éppen elkapta a fonalat, és jól megy neki, de nyilván semmi nem örökös.
Mikey
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?
több mint 4 éve
Nézz vissza pár hozzászólást.A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.A gangsta mezrol van kep?
Kampman
YoungZeeZee

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 504
A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.A gangsta mezrol van kep?
Kampman
több mint 4 éve
A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.
több mint 4 éve
2 meccs 0 engedett run, 2 győzelem 😀😀
több mint 4 éve
Pirates te vagy az? 😀😀😀 Nem engedni runt egy meccsen? 😀Majd most Keller "korrigálja" a dolgokat a 2. meccsen. 😀
több mint 4 éve
Van valaki, aki telefonon néz alkalomadtán MLBTV-t? Mostanában nekem vállalhatatlan a minősége, olyan pixeles mint az őskorban az ingyenstreamek.Nagyon ritkán, de nekem még nem volt rá panaszom.
Mikey
több mint 4 éve
Van valaki, aki telefonon néz alkalomadtán MLBTV-t? Mostanában nekem vállalhatatlan a minősége, olyan pixeles mint az őskorban az ingyenstreamek.
több mint 4 éve
Sajnos nem vagyok sem az Egyesült Államok, sem Kanada törvényes lakosa. 😥Ki ad kölcsön 435 dollárt?www.mlb.com/apps/beat-the-streak
Mikey
57 nap múlva nyerhetsz is ennél sokkal többet.
Az apróbetűs blablát azért olvasd el.
Kampman
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/101237/extra-inning-9-nezzunk-erat/?fbclid=IwAR19cVYClhK1VySd9QiLNAaX5id7nGcUFkmS6CmB4LEDbyt6H8Yq4Q2A_RY

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Ki ad kölcsön 435 dollárt?www.mlb.com/apps/beat-the-streak
Mikey
57 nap múlva nyerhetsz is ennél sokkal többet.
Az apróbetűs blablát azért olvasd el.
több mint 4 éve
Ki ad kölcsön 435 dollárt?Összedobjuk... 😊
Mikey

több mint 4 éve
Mikey?Egy órával ezelőttig azt sem tudtam hogy a ChiSoxnak is lesz City Connect meze, azóta viszont rettenetesen hálás vagyok érte. Ez a mez konkrétan tökéletes.
You knew the White Sox were gonna bring the 🔥 for their Nike City Connect jerseys, and they did not disappoint. pic.twitter.com/viWLNxRPEA
— MLB (@MLB) May 28, 2021
Matthew99
Ki ad kölcsön 435 dollárt?
több mint 4 éve
Mikey?You knew the White Sox were gonna bring the 🔥 for their Nike City Connect jerseys, and they did not disappoint. pic.twitter.com/viWLNxRPEA
— MLB (@MLB) May 28, 2021

több mint 4 éve
Vagy 20 errort össze lehet írni:Ne is mondd! Craig mégis mi a jó édesanyját gondolt?! Katasztrófa az egész. Az egyetlen pozitív dolog, hogy lassan vége ennek a hónapnak és a sérült jelentése szerint Hayes és Moran lesz már júniusban. Moran sem egy ász, de ekkora f@szságot nem csinált még.
El Mago magic!
— MLB (@MLB) May 27, 2021
Have you ever seen anything like this?! pic.twitter.com/aHQs6eAxCG
Matthew99
Azt azért nem gondoltam, hogy 12-11 mérleg után itt fogunk tartani.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve
Vagy 20 errort össze lehet írni:El Mago magic!
— MLB (@MLB) May 27, 2021
Have you ever seen anything like this?! pic.twitter.com/aHQs6eAxCG