Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Erre gondolok:

www.google.hu/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailybulletin.com%2F2020%2F10%2F21%2Fworld-series-game-2-updates-tony-gonsolin-to-start-for-dodgers%2F&psig=AOvVaw1EHKfDeq6eChRNSIFauMuD&ust=1603465240231000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDRxdS7yOwCFQAAAAAdAAAAABAI

Zokni az egyik kézen, másikkal nyúl a bázisra.
Sobri Jóska
A lényeg ugyanaz. Védi az ujjait csúszás közben.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.
Kampman
? A relief pitcherek egy inningre vannak tervezve, a kezdők meg short resten voltak.
slowmotion
oké, nem voltam tisztában vele, hogy alapból ez volt a taktika.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Erre gondolok:

www.google.hu/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailybulletin.com%2F2020%2F10%2F21%2Fworld-series-game-2-updates-tony-gonsolin-to-start-for-dodgers%2F&psig=AOvVaw1EHKfDeq6eChRNSIFauMuD&ust=1603465240231000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDRxdS7yOwCFQAAAAAdAAAAABAI

Zokni az egyik kézen, másikkal nyúl a bázisra.

több mint 5 éve
1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?

Sobri Jóska
1. Bázisra csúszásnál védi a kezét.

Matthew99
De miért csak az egyiken van?
És miért a másikon csúszik? 😊
Sobri Jóska
Mert azzal fogja meg a bázist és ha egyik ujját balra viszi a bázis a másikat meg jobbra akkor az lehet hogy fáj. Ha ilyen lett volna régen akkor nekem se fordul ki az ujjam.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?
Sobri Jóska
 www.zensah.com/pages/baseball-arm-sleeves

PS: már megint nem gondoltam végig, mit kérdeztél. (amúgy egy haverom ezt zoknizta le)

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve

Sobri Jóska

Matthew99
De miért csak az egyiken van?
És miért a másikon csúszik? 😊

több mint 5 éve
Két kérdésem volna:
2. Mahomes mit játszott volna az MLB-ben? Dobót?
Sobri Jóska
2. Dobó, outfielder.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 5 éve
Két kérdésem volna:
2. Mahomes mit játszott volna az MLB-ben? Dobót?

több mint 5 éve

Matthew99
Ugye ugye? 😊
Ha mosolyogna és 800x150-es lenne még ki is tenném aláírásba 😊
Sobri Jóska
Ezen nem fog múlni. Jövő héten jelentkezek.
Matthew99
Köszönöm.
A színvilág az elrendezés, a háttér meg ez a font is mind nagyon jó, ahogy Choi is.
Csak fut és fut és fut. 😊

| Csak van egy felesleges space az "M" betű előtt. 😉 |
Sobri Jóska
Ja. Ezt ám nem én csináltam. De tudok szerzői jogot sérteni másolással 😊
Matthew99
Ja, ha nem te csináltad, akkor kérésem tárgytalan.
Feldolgozom ezt én magamnak pikk-pakk. A tiedet nem akartam volna szétbarmolni. 😊
Amíg tart a WS addig megfelel, utána meg jönnek új sztárok, új impulzusok. 😊

több mint 5 éve

Matthew99
Ugye ugye? 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Köszönöm.
A színvilág az elrendezés, a háttér meg ez a font is mind nagyon jó, ahogy Choi is.

Sobri Jóska
Ja. Ezt ám nem én csináltam. De tudok szerzői jogot sérteni másolással 😊

több mint 5 éve

Matthew99
Ugye ugye? 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Köszönöm.

több mint 5 éve

Matthew99
Ugye ugye? 😊
Sobri Jóska

több mint 5 éve

Matthew99
Ugye ugye? 😊

több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
amúgy a kövi három meccsen nagyjából minden kiderül. a Rays megkapja a megfelelően pihentetett Buehler-Urias-Kershaw hármast, ha tudnak ellenük mit kezdeni, akkor meg is érdemlik a címet.
slowmotion
Köv. meccsen náluk Morton kezd ha jól látom, szóval én rájuk tennék ott.😊
zavi27
Morton vs Buehler nagyon egál, nyilván akármelyiknek lehet rosszabb napja, de valószínűbb, hogy inkább az dönt majd, hogy a bullpenek ellen melyik csapat üt jobban.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
amúgy a kövi három meccsen nagyjából minden kiderül. a Rays megkapja a megfelelően pihentetett Buehler-Urias-Kershaw hármast, ha tudnak ellenük mit kezdeni, akkor meg is érdemlik a címet.
slowmotion
Köv. meccsen náluk Morton kezd ha jól látom, szóval én rájuk tennék ott.😊
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
több mint 5 éve
Kampman
? A relief pitcherek egy inningre vannak tervezve, a kezdők meg short resten voltak.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 016 — Jó ötletnek tűnt!
Lowe!!! Ő nagyon kelleni fog, ha nyerni akarunk

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?
A jobb alapszakasz-mérleg miatt?
Ha mindkét csapatnak ugyanaz lenne, akkor melyik lenne alul?
Sobri Jóska
A jobb alapszakasz mérleg miatt.
Ha ugyanaz lenne, akkor egymás elleni mérleg, majd a divíziómérleg, végül az intraleague meccsek mérlege döntene. Arra már nincs infó, hogy mi lenne, ha még ez is döntetlen. Idáig még sosem jutottak el, mivel a jelenlegi rendszer csak 2017 óta van.
Kampman
Azelőtt volt az, hogy az All-Star meccsen győztes konferencia csapata volt az első meccsen a hazai?
slowmotion
2002-ig felváltva volt az AL és az NL bajnok pályaelőnyben. 2003-tól 2016-ig valóban az All-Star meccs győztesétől függött, 2017-től van a mostani rendszer, ami egyébként szerintem sokkal igazságosabb, mint az előző kettő.

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
"First 2 starts this season for Wei-Yin Chen with Japan's Chiba Lotte Marines

Oct. 14: 6.0 IP, 7 H, 2 ER, 0 BB, 4 K
Oct. 21: 6.0 IP, 5 H, 1 ER, 1 BB, 5 K"

Legalább megtalálta azt a ligát ahol még tényező is lehet 😀
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.
zavi27
Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
El lehet csípni az utolsó még jó dobást?
Észre lehet venni az első szart?
Az már hiba ha csak 3-4 szarnál hozzák le?
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
Persze, ez csak egy sportág szurkolójaként megérzés volt most tőlem, nyilván ő látja, tudja jobban hogy kell döntenie éppen ott.
több mint 5 éve
Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.
zavi27
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
ez még mindig az intuícióról szól.
már a múltkor is mondtam: ha a menedzser dönt, és ezt logikus érvekkel alá tudja támasztani, akkor nem hibázott, csak nem jött be a döntése.

billentyűzet mögül azért könnyű meghozni a döntést, mert
1, ez csak elméleti döntés, ilyen "na én most ezt meglépem" - de a fotelszakértő ilyenkor végtelen erőforrással gazdálkodik, mivel elméletben nehéz végigpörgetni, hogy "én itt most lecserélném a dobót, és akkor eggyel kevesebb marad a bullpenben" attól még nem áll kevesebb dobó a rendelkezésére, mivel nullánál nincs kisebb nemnegatív egész szám. az edzőnek meg van egy véges számú meccskerete. ha ő lecseréli a dobót, akkor eggyel kevesebb erőforrása lesz, tehát neki mérlegelnie kell a döntés következményeit;
2, hiába vagy akár az adott csapat szurkolója, attól az még nem az a helyzet, amikor nyolcadik hónapja dolgozol együtt valakivel napról napra, szinte jóbaráti kapcsolatban, vagy mintha második apja lennél a dobónak, és akkor meg kell mondanod neki, hogy aznapra már nem őt találod a legjobb megoldásnak.
3, a fotelszakértő izgul, de az ő munkáját nem a végeredmény minősíti, a menedzserét meg igen.
több mint 5 éve
zavi27
Vagy hány szartól hiba?