Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Erre gondolok:A lényeg ugyanaz. Védi az ujjait csúszás közben.
www.google.hu/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailybulletin.com%2F2020%2F10%2F21%2Fworld-series-game-2-updates-tony-gonsolin-to-start-for-dodgers%2F&psig=AOvVaw1EHKfDeq6eChRNSIFauMuD&ust=1603465240231000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDRxdS7yOwCFQAAAAAdAAAAABAI
Zokni az egyik kézen, másikkal nyúl a bázisra.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
oké, nem voltam tisztában vele, hogy alapból ez volt a taktika.Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.? A relief pitcherek egy inningre vannak tervezve, a kezdők meg short resten voltak.
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Erre gondolok:www.google.hu/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailybulletin.com%2F2020%2F10%2F21%2Fworld-series-game-2-updates-tony-gonsolin-to-start-for-dodgers%2F&psig=AOvVaw1EHKfDeq6eChRNSIFauMuD&ust=1603465240231000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDRxdS7yOwCFQAAAAAdAAAAABAI
Zokni az egyik kézen, másikkal nyúl a bázisra.
több mint 5 éve
Mert azzal fogja meg a bázist és ha egyik ujját balra viszi a bázis a másikat meg jobbra akkor az lehet hogy fáj. Ha ilyen lett volna régen akkor nekem se fordul ki az ujjam.De miért csak az egyiken van?1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?1. Bázisra csúszásnál védi a kezét.
Sobri Jóska
Matthew99
És miért a másikon csúszik? 😊
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?www.zensah.com/pages/baseball-arm-sleeves
Sobri Jóska
PS: már megint nem gondoltam végig, mit kérdeztél. (amúgy egy haverom ezt zoknizta le)
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
De miért csak az egyiken van?1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?1. Bázisra csúszásnál védi a kezét.
Sobri Jóska
Matthew99
És miért a másikon csúszik? 😊
több mint 5 éve
Két kérdésem volna:1. Bázisra csúszásnál védi a kezét.
1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?
2. Mahomes mit játszott volna az MLB-ben? Dobót?
Sobri Jóska
2. Dobó, outfielder.
Szerkesztette: Matthew99

több mint 5 éve
Két kérdésem volna:1. Vannak ütők, akik kikerülve az első bázisra húznak egy zoknit az egyik kezükre. Az mi és miért teszik?
2. Mahomes mit játszott volna az MLB-ben? Dobót?
több mint 5 éve
Ja, ha nem te csináltad, akkor kérésem tárgytalan.Ja. Ezt ám nem én csináltam. De tudok szerzői jogot sérteni másolással 😊Köszönöm.Ezen nem fog múlni. Jövő héten jelentkezek.Ugye ugye? 😊
Matthew99
Ha mosolyogna és 800x150-es lenne még ki is tenném aláírásba 😊
Sobri Jóska
Matthew99
A színvilág az elrendezés, a háttér meg ez a font is mind nagyon jó, ahogy Choi is.
Csak fut és fut és fut. 😊
| Csak van egy felesleges space az "M" betű előtt. 😉 |
Sobri Jóska
Matthew99
Feldolgozom ezt én magamnak pikk-pakk. A tiedet nem akartam volna szétbarmolni. 😊
Amíg tart a WS addig megfelel, utána meg jönnek új sztárok, új impulzusok. 😊
több mint 5 éve
Ja. Ezt ám nem én csináltam. De tudok szerzői jogot sérteni másolással 😊Köszönöm.Ezen nem fog múlni. Jövő héten jelentkezek.Ugye ugye? 😊
Matthew99
Sobri Jóska
Matthew99
A színvilág az elrendezés, a háttér meg ez a font is mind nagyon jó, ahogy Choi is.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Köszönöm.Ezen nem fog múlni. Jövő héten jelentkezek.Ugye ugye? 😊
Matthew99
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 5 éve
Ezen nem fog múlni. Jövő héten jelentkezek.Ugye ugye? 😊
Matthew99
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ugye ugye? 😊
Matthew99
több mint 5 éve
Morton vs Buehler nagyon egál, nyilván akármelyiknek lehet rosszabb napja, de valószínűbb, hogy inkább az dönt majd, hogy a bullpenek ellen melyik csapat üt jobban.amúgy a kövi három meccsen nagyjából minden kiderül. a Rays megkapja a megfelelően pihentetett Buehler-Urias-Kershaw hármast, ha tudnak ellenük mit kezdeni, akkor meg is érdemlik a címet.Köv. meccsen náluk Morton kezd ha jól látom, szóval én rájuk tennék ott.😊
slowmotion
zavi27
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
amúgy a kövi három meccsen nagyjából minden kiderül. a Rays megkapja a megfelelően pihentetett Buehler-Urias-Kershaw hármast, ha tudnak ellenük mit kezdeni, akkor meg is érdemlik a címet.Köv. meccsen náluk Morton kezd ha jól látom, szóval én rájuk tennék ott.😊
slowmotion
több mint 5 éve
amúgy a kövi három meccsen nagyjából minden kiderül. a Rays megkapja a megfelelően pihentetett Buehler-Urias-Kershaw hármast, ha tudnak ellenük mit kezdeni, akkor meg is érdemlik a címet.
több mint 5 éve
Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.? A relief pitcherek egy inningre vannak tervezve, a kezdők meg short resten voltak.
Kampman
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Lowe!!! Ő nagyon kelleni fog, ha nyerni akarunk
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.
több mint 5 éve
2002-ig felváltva volt az AL és az NL bajnok pályaelőnyben. 2003-tól 2016-ig valóban az All-Star meccs győztesétől függött, 2017-től van a mostani rendszer, ami egyébként szerintem sokkal igazságosabb, mint az előző kettő.Azelőtt volt az, hogy az All-Star meccsen győztes konferencia csapata volt az első meccsen a hazai?Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz mérleg miatt.
A jobb alapszakasz-mérleg miatt?
Ha mindkét csapatnak ugyanaz lenne, akkor melyik lenne alul?
Sobri Jóska
Ha ugyanaz lenne, akkor egymás elleni mérleg, majd a divíziómérleg, végül az intraleague meccsek mérlege döntene. Arra már nincs infó, hogy mi lenne, ha még ez is döntetlen. Idáig még sosem jutottak el, mivel a jelenlegi rendszer csak 2017 óta van.
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
"First 2 starts this season for Wei-Yin Chen with Japan's Chiba Lotte MarinesOct. 14: 6.0 IP, 7 H, 2 ER, 0 BB, 4 K
Oct. 21: 6.0 IP, 5 H, 1 ER, 1 BB, 5 K"
Legalább megtalálta azt a ligát ahol még tényező is lehet 😀
több mint 5 éve
Persze, ez csak egy sportág szurkolójaként megérzés volt most tőlem, nyilván ő látja, tudja jobban hogy kell döntenie éppen ott.Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
El lehet csípni az utolsó még jó dobást?
Észre lehet venni az első szart?
Az már hiba ha csak 3-4 szarnál hozzák le?
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
ez még mindig az intuícióról szól.Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
már a múltkor is mondtam: ha a menedzser dönt, és ezt logikus érvekkel alá tudja támasztani, akkor nem hibázott, csak nem jött be a döntése.
billentyűzet mögül azért könnyű meghozni a döntést, mert
1, ez csak elméleti döntés, ilyen "na én most ezt meglépem" - de a fotelszakértő ilyenkor végtelen erőforrással gazdálkodik, mivel elméletben nehéz végigpörgetni, hogy "én itt most lecserélném a dobót, és akkor eggyel kevesebb marad a bullpenben" attól még nem áll kevesebb dobó a rendelkezésére, mivel nullánál nincs kisebb nemnegatív egész szám. az edzőnek meg van egy véges számú meccskerete. ha ő lecseréli a dobót, akkor eggyel kevesebb erőforrása lesz, tehát neki mérlegelnie kell a döntés következményeit;
2, hiába vagy akár az adott csapat szurkolója, attól az még nem az a helyzet, amikor nyolcadik hónapja dolgozol együtt valakivel napról napra, szinte jóbaráti kapcsolatban, vagy mintha második apja lennél a dobónak, és akkor meg kell mondanod neki, hogy aznapra már nem őt találod a legjobb megoldásnak.
3, a fotelszakértő izgul, de az ő munkáját nem a végeredmény minősíti, a menedzserét meg igen.
több mint 5 éve
Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
Vagy hány szartól hiba?