Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 505
a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopo
több mint 5 éve
A walk-off like you’ve literally never experienced before.#WorldSeries pic.twitter.com/1AfRQvJPnw
— MLB (@MLB) October 25, 2020
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha van egy gyors futó az egyesen, egy lassú a kettesen, és az ütés a pálya végén leesik, ott pattog, bénázik a védő, szóval lehet futni, akkor az egyesről induló megelőzheti a kettesről indulót, és befuthat, míg a lassú leáll a hármason, vagy az eredeti sorrendben kell megérkezni?eredeti sorrendben, a videóban példaul 1 runt el is vesznek, mert outot ér az ilyen hiba
Sobri Jóska
www.mlb.com/video/must-c-realmuto-s-hr-taken-away-c676863483
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Jolvan vannak még lúzer csapatok máshol is. Ilyet...
több mint 5 éve
Jézus Isten mi volt ez a meccsÉv meccse, megfelelő kimenetellel. 😉
Wester
több mint 5 éve
Jézus Isten mi volt ez a meccs
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha van egy gyors futó az egyesen, egy lassú a kettesen, és az ütés a pálya végén leesik, ott pattog, bénázik a védő, szóval lehet futni, akkor az egyesről induló megelőzheti a kettesről indulót, és befuthat, míg a lassú leáll a hármason, vagy az eredeti sorrendben kell megérkezni?
több mint 5 éve
nem tudom, hogy ha megfogadom a Rayst a hajnali meccsre, azt jinx-nek veszi a rendszer, vagy túlbiztosításnak
több mint 5 éve
lehet megvolt neki a kötelező sorkatonai szolgálat, aztán megtanították tékvandózniÉlőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
twitter.com/thecomeback/status/1319794531097661441
twitter.com/soIoucity/status/1319835090592071680
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
én a PO-ban minden meccsen láttam szerintem tőle ilyen vagy ehhez hasonló megmozdulást a highlightokbanÉlőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Élőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
több mint 5 éve
"Michael Hill considered a candidate to become the next General Manager of the LA Angels"Ez érdekesen hangzik.
több mint 5 éve
A WS 3.meccsét nem ismétli a Sport tv?
több mint 5 éve
Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀twitter.com/thecomeback/status/1319794531097661441
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
És a legjobb még benne sincs 😀Tudom hagyományok, de azért én nem örülök ennekDehogynem 😀
Heisman
www.youtube.com/watch?v=d9zMvOG2ick
robiroboter
www.youtube.com/watch?v=OVFsq9FQBlc

több mint 5 éve
Tudom hagyományok, de azért én nem örülök ennekDehogynem 😀
Heisman
www.youtube.com/watch?v=d9zMvOG2ick
több mint 5 éve
Újabbaknak is végre jó hír: jövőre ismét fognak a dobók ütni NL meccseken. (Interliga: AL@NL dobók ütnek, NL@AL - DH) Ha még nézők is lesznek mindenhol, már-már pre-covid baseballt nézhetünk 😀Tudom hagyományok, de azért én nem örülök ennek
bleacherreport.com/articles/2914667-mlb-reportedly-wont-use-dh-in-national-league-for-2021-season
robiroboter
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Újabbaknak is végre jó hír: jövőre ismét fognak a dobók ütni NL meccseken. (Interliga: AL@NL dobók ütnek, NL@AL - DH) Ha még nézők is lesznek mindenhol, már-már pre-covid baseballt nézhetünk 😀bleacherreport.com/articles/2914667-mlb-reportedly-wont-use-dh-in-national-league-for-2021-season
több mint 5 éve
Miguel Rojas és Brian Anderson is nevezve lett a Golden Glove-ra.Nálunk pedig Jacob Stallings és Adam Frazier lett nevezve. Nem is rossz, hogy 2 név is felmerült egyáltalán az 1/1-es csapattól 😃
Nem valószínű, hogy megnyerik de már ez önmagában is nagy öröm nekem!
adamfaragoo
több mint 5 éve
Miguel Rojas és Brian Anderson is nevezve lett a Golden Glove-ra.Nem valószínű, hogy megnyerik de már ez önmagában is nagy öröm nekem!
több mint 5 éve
Good luck to hitters when @Jack9Flaherty can do this. 🤢 pic.twitter.com/h4BrIloOrV
— MLB (@MLB) October 9, 2019

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.