Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
A Marlins szezonjának biztos annyi. Még ha folytatni is tudná kellene 10 játékos és 2 edző a kisligás csapatból. Ami azt jelentené, hogy több meccset nem igen nyer a csapat.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
 twitter.com/JeffPassan/status/1287736207120781316
Beki
Hát ez kurva nagy

Körülbelül itt vége is csapatnak erre a szezonra.
adamfaragoo
Az fasza, elvileg a Yankees is ugyanabban a hotelben szállt meg most, ott is tesztelnek mindenkit, és lehet nem játszanak a Phillies ellen

több mint 5 éve
Beki
Hát ez kurva nagy

Körülbelül itt vége is csapatnak erre a szezonra.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
Yeaahhh Tigers győzelmi széria! Most kell lefújni és Miggy is hr-t futott! LEGENDA!
Jövő héten még a tv is ad minket..🥰
Zimmermann is meggyógyulhatna már!!
Mondjuk a 46 SO 3 meccsen brutális de ha így is nyerünk ám legyen...🙏

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem hittem volna, hogy két meccset is nyerünk a Dodgers ellen, ráadásul két katasztrófa zakó után. És még az Orioles is nyert már, jól indul a szezon.😊
zavi27
nyert MÁR? behúztuk a szériát a Fenwayen, héló! 😀
 www.facebook.com/pg/szazfa/posts/
robiroboter
Most kell lefújni mindent! Ennél már csak szarabb lesz 😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Nem hittem volna, hogy két meccset is nyerünk a Dodgers ellen, ráadásul két katasztrófa zakó után. És még az Orioles is nyert már, jól indul a szezon.😊
zavi27
én sem, de mivel a harmadik meccset akár meg is fordíthattuk volna, plusz Kershaw nincs, ezért talán elfogadható a számunkra is.
mondjuk Mookie-t jól megzavarta az új szerződés, a labdát alig találja, de lesz ez még jobb is.
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
zavi27
nyert MÁR? behúztuk a szériát a Fenwayen, héló! 😀
 www.facebook.com/pg/szazfa/posts/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Köszi.

Egyébként a többi csapat, hogy áll a vírusos játékosokkal. Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy már a 3. meccs után 4 kezdőjátekos is pozitív tesztet adott?
adamfaragoo
Nálunk Polanco most gyógyult. Ezen túlmenően Kela, Hayes, Cenderlind koronás.

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
több mint 5 éve
Köszi.

Egyébként a többi csapat, hogy áll a vírusos játékosokkal. Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy már a 3. meccs után 4 kezdőjátekos is pozitív tesztet adott?
több mint 5 éve
Valaki tud valami jó ingyenes stream oldalt az NPB-hez?
A koreai ligához már találtam, twtichen közvetítik a meccseket.
adamfaragoo
 www.reddit.com/r/NPB/wiki/index

több mint 5 éve
Valaki tud valami jó ingyenes stream oldalt az NPB-hez?
A koreai ligához már találtam, twtichen közvetítik a meccseket.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Na, tök jó, pont kismike barátom szakkomentálásval látok először magyar közvetítést 😀 Srácok, tök jó ez, el se hiszem, hogy megéltem 😀 😀 😀 😀
robiroboter
Tetszett a közvetítés, nagyon informatív volt, és jó párost alkottak Zolival.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Ingyenes MLB condensed games oldalt tud valaki? Ahol 10-15 perces meccs-verziók elérhetők?

Pár évvel ezelőtt megváltoztatta a liga a tömörített verziókat, és csak ilyen 4-5 perces összefoglalók vannak pl yt-t, ahol 1-2 játékot emelnek ki minden inningből.
Fast Willie
YouTube on van egy csomó ilyen csatorna ahová felraknak sok ilyen meccset 15-20 perces verzióban ilyen csatorna többek között : TrueRGM, vagy rustyccs. De biztos van még egy csomó hasonló
kapitnono
Köszi!
Fast Willie
Most találtam még ha érdekel a BSBall Highlights nevű csatornát, oda eddig minden meccset felraktak ilyen 15-20 perces verzióban.
kapitnono
Tegnap én is megtaláltam, köszi!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Ingyenes MLB condensed games oldalt tud valaki? Ahol 10-15 perces meccs-verziók elérhetők?

Pár évvel ezelőtt megváltoztatta a liga a tömörített verziókat, és csak ilyen 4-5 perces összefoglalók vannak pl yt-t, ahol 1-2 játékot emelnek ki minden inningből.
Fast Willie
YouTube on van egy csomó ilyen csatorna ahová felraknak sok ilyen meccset 15-20 perces verzióban ilyen csatorna többek között : TrueRGM, vagy rustyccs. De biztos van még egy csomó hasonló
kapitnono
Köszi!
Fast Willie
Most találtam még ha érdekel a BSBall Highlights nevű csatornát, oda eddig minden meccset felraktak ilyen 15-20 perces verzióban.

több mint 5 éve
Na én mára off. A mai volt az első közvetítés, amit láttam. Kismike miatt is elfogult vagyok, de ez baromi jó volt. Vééééégre. Legyen ez még évekig. Hátha a hazai baseball is profitál majd belőle. NFL közvetítések nélkül nem lenne a HFL sem ilyen komoly 😉

több mint 5 éve
De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?
NB2
Állj bele egy nyolcvan-százmérföldes ladába. Fájni fog. Nagyon. De nagyon. (Sérülésveszélyes.)

több mint 5 éve
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?
A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?
Sobri Jóska
Ekkora difi. Dönthet az edző, szólhat a dobó, hogy fárad, stb. Ezt ők tudják. Ők látják belülről.

Dobni csakis így:  www.youtube.com/watch?v=9w5m3pl7XIU

Balk-nak hívják, ha bármit is csinál ezen kívül. Automatikus sétát ér.
Magyarázata:  www.youtube.com/watch?v=w92D8PseSAk

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.
NB2
Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉
robiroboter
Lehetséges, hogy a még mindig túl sok angol szó miatt tűnik annak, de pl a játéktér szélének miért adnak még egy külön nevet? Semmi célja nincs, mert ugyanúgy a játéktér része. Vagy amikor a dobóhoz repült vissza a labda, annak is minek egy külön szó. De még sorolhatnék több példát, picit nekem már túl soknak tűnik.

De hogy én is kérdezzek: Ezt tudtam már régről, hogy ha a labda eltalálja a játékost akkor mehet az első bázisra. De akkor miért húzzák el mégis a lábukat mikor odamegy a labda, miért nem játszanak rá, hogy ingyen bázishoz jussanak?
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?
Sobri Jóska
Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat):  www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.
robiroboter
De most hogy 69 vagy 72 dobás az ekkora difi?

A dobójátékos dobhat futtából, vagy pörögve, mint egy diszkoszvető? És a domb bármelyik részéről elengedheti a labdát?
Vagy csak ezzel a lábfelhúzós technikával lehet dobni?

több mint 5 éve
Mi értelme volt lehozni inning közben az LAA kurva jól dobó dobóját, hogy jöjjön egy homály, akinek egyből home runra ütik a dobását?
Sobri Jóska
Mert Andriese eleve beugró volt a leolvadt Otani helyére, és így is ledobott 69 dobást, ez egy setup man-től baromi sok. Az meg, hogy első dobásból homárt vágnak valakiről, attól még lehozhat akár még inningeket is sok K-val. Amúgy meg Ramirezről kb. 8-9 inningenként vágnak egy-egy homért, nem olyan rossz stat az. De ezt az edző is tudja (HR9 stat):  www.baseball-reference.com/players/r/ramirno01.shtml
Most így sült el. Ld. Otani 😀 Aki amúgy ász. Ma pont nem. De ezért játszanak fél évig, hogy egy-egy ballábas nap is beleférjen.

több mint 5 éve
Az amerikaiak minden szarnak adnak valami külön nevet, minden dolognak, minden helyzetnek?😊 Európai agynak és szemnek nagyon fura. Tök sok sportágat követek ami itt Európában zajlik, ennyire semmit nem bonyolítanak túl kifejezésekkel. Nem csak a baseballra gondolok, de NFL is ilyen.
NB2
Beszélgess el egy amfocin és bézbózón nevelkedett amerikaival az irányító középpályás (10) pozicíójáról vagy a kézis jobbátlövő szerepéről. Hasonlóan fogtok pislogni 😉

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress