Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miért?
Lett egy valag pénze, nem hülye, hogy elbulizza, befekteti.
Rossz befektetés egy MLB franchise?
Sobri Jóska
Plusz ez egy szép gesztus is egyben, hogy elkötelezett Kansas City iránt.
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Sobri Jóska
Idén igen 😀 De mi nem az?
Amúgy ja, nem bling-bling.
Évtizedről évtizedre egyre jobb biznisz, ha milliárdosok fizetnek multimilliomosokat, mert mi tuti nézni fogjuk 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Mahomes közben bevásárolta magát a Royals tulajdonosai közé.

iktriad
világ vicce
🤘gaben🤘
Miért?
Lett egy valag pénze, nem hülye, hogy elbulizza, befekteti.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 730 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
világ vicce
🤘gaben🤘
Csak aztán ne lepődjünk meg, ha oda is beáll majd olykor-olykor dobálgatni. 😊 😊 😊
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!

iktriad
világ vicce

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Holnap és csütörtökön lesz egy Orioles-Yankees széria Baltimore-ban. Gleyber Torres örül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ha minden igaz Rojas is virusos, pedig ahogy a bekezdett idén az valami zseniális.

Közben egy új info amit Craig Mish írt ki az előbb:

The Miami Marlins 2020 season at least temporarily, has been paused. This will allow the team to continue to monitor health and safety of players.
MLB announces all #Marlins games have been postponed through Sunday, meaning games Wed/Thur at Orioles and Friday-Sunday at home vs Washington. MLB allowing org to focus on providing care for their players and planning to play early next week.Craig Mish

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Még csak nem is tl;dr, érdemes végigolvasni:
https://a.espncdn.com/photo/2020/0701/1296x729.jpg
A day inside MLB's COVID protocols
Avoid high-fives. Try not to touch your face. Absolutely no spitting. MLB has implemented a number of measures to keep players and staff safe during the COVID-19 pandemic. Here's what a day in the life of a player might look like this season.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Én már annyit dolgot olvastam twitteren, hogy filmet lehetne belőle forgatni.

Valaki szerint még a szezon előtti Braves meccsen kapta el valaki és onnan indult.
Teszem hozzá erre van esély mert e meccs után lett a kecsőrünk koronás és utána meg az egész csapat. De Soton kivül ott sincs más virusos. Szóval a bánat se tudja már.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Újabb 4 Marlins játékos koronás.
adamfaragoo
Valamint törölték a mai Yankees @ Phillies meccset is, ugyanakkor a holnapit a Bronxban elvileg már megtartják, mert addigra meglesz minden játékos teszteredménye.
Mikey
Elvileg több forrás szerint is a Philliesnél és nálunk sem volt pozitív

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Elvileg mi is játszunk holnap, de hogy hogy a picsába az jó kérdés.
adamfaragoo
Mire nem képes a pénz...

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Szerintem pótolják a meccseket és szigorítanak a szabályokon.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
In team vote, vast majority of Nationals players voted against going to Miami for three-game series this weekend, sources tell The Athletic. Decision will rest with MLB.
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Washington #Nats star Juan Soto is getting increasingly frustrated, his teammates say. He has reportedly tested negative six times_three by MLB and three by the team_but has not had back-to-back negative tests, keeping him out of action.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 506
Tegnapi (Sport TVs) meccs szakertoje,nekem nagyon szimpi volt! Sztem ha vki most kezd ismerkedni a jatekkal,tole kapta a legtobb,legjobb ertelmezeseket,magyarazatokat. Remelem tovabbra is így lesz es ezzel egyre nagyobb lesz a nezetseg,népszerűsége itthon az MLBnek !
Ray_bp_Lewis
Nagyon reménykedem benne, hogy nem kell lefújni a szezont, mert ezzel, a magyar kommentárral akár sikeres is lehet a baseball közvetítések jövője kishazánkban. Ellenkező esetben még a Sport TV is nagyot bukhat, pl. anyagilag!
nagir
Anyagi nagy bukas nem hiszem h lenne.gondolom van ra valami hivatkozas.max kapnak archiv felveteleket.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Tegnapi (Sport TVs) meccs szakertoje,nekem nagyon szimpi volt! Sztem ha vki most kezd ismerkedni a jatekkal,tole kapta a legtobb,legjobb ertelmezeseket,magyarazatokat. Remelem tovabbra is így lesz es ezzel egyre nagyobb lesz a nezetseg,népszerűsége itthon az MLBnek !
Ray_bp_Lewis
Nagyon reménykedem benne, hogy nem kell lefújni a szezont, mert ezzel, a magyar kommentárral akár sikeres is lehet a baseball közvetítések jövője kishazánkban. Ellenkező esetben még a Sport TV is nagyot bukhat, pl. anyagilag!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Elvileg mi is játszunk holnap, de hogy hogy a picsába az jó kérdés.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
adamfaragoo
Valamint törölték a mai Yankees @ Phillies meccset is, ugyanakkor a holnapit a Bronxban elvileg már megtartják, mert addigra meglesz minden játékos teszteredménye.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nekem teljesen újdonság volt a Baseball. Az esélytelenek nyugalmával ültem le kíváncsiságból a vasárnapi meccsre, majd szinte azonnal beszippantott. Olyan jól magyaráztak a kommentátorok, hogy valahogy az alapokat sikerült már ott megérteni. Azt vettem észre, hogy elment 2-3 óra úgy, hogy észre sem vettem. Ilyet eddig csak az NFL okozott. Másnap rögvest beleástam magam, videókat és leírásokat néztem és olvasgattam, szóval próbáltam magamra szedni a lehető legtöbb tudást. A tegnap esti meccs még jobban tetszett és egyre több mindent megértettem belőle. Ráadásul a Padres nagyon szimpi csapat, főleg, hogy San Diego az egyik kedvenc városom. (Meg is van a kedvenc csapatom? 😀 ) Persze még sokat kell tanulnom, de nagyon örülök, hogy belekóstoltam. Végre van valami, amit nézhetek NFL holtszezonban (persze normális években, nem ilyenben, mint ez). Az viszont, hogy hogyan lesz idén NFL szezon, még számomra nagy kérdés. Szerintem ne számítsunk teljes szezonra. 😕
Steve2292
Na akkor Fernando Tatís Jr.-ról nézegessél sok videót. 😊
Mikey
Én is részben ő miatta lettem Padres szimpatizáns. Zseniális a kölyök.

Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
Annyira szivesen nézném idén is a japán meg a koreai meccseket. De ahol tavaly néztem oldal az idénre megszűnt most meg olyan streamek vannak amik fél percenként megakadnak 2 percre, meg borzasztó a minősége.
adamfaragoo
 hibox3612.blogspot.com/
 www.youtube.com/results?search_query=%E3%83%97%E3%83%AD%E9%87%8E%E7%90%83&sp=CAMSBBABQAE%253D

Az 5000 néző is elég sokat hozzátesz a meccsek hangulatához, szerencsére nem olyan steril, mint a sportok nagy része.

A KBO-ból meg az ESPN is ad minden nap egy meccset.
Cubehor
Köszönöm!
A KBO-ra közben kaptam egy remek oldalt ahol full HD-ba lehet nézni bármelyik meccset.
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Annyira szivesen nézném idén is a japán meg a koreai meccseket. De ahol tavaly néztem oldal az idénre megszűnt most meg olyan streamek vannak amik fél percenként megakadnak 2 percre, meg borzasztó a minősége.
adamfaragoo
 hibox3612.blogspot.com/
 www.youtube.com/results?search_query=%E3%83%97%E3%83%AD%E9%87%8E%E7%90%83&sp=CAMSBBABQAE%253D

Az 5000 néző is elég sokat hozzátesz a meccsek hangulatához, szerencsére nem olyan steril, mint a sportok nagy része.

A KBO-ból meg az ESPN is ad minden nap egy meccset.
több mint 5 éve
Steve2292 Green Bay Packers San Diego State Aztecs 11
Nekem teljesen újdonság volt a Baseball. Az esélytelenek nyugalmával ültem le kíváncsiságból a vasárnapi meccsre, majd szinte azonnal beszippantott. Olyan jól magyaráztak a kommentátorok, hogy valahogy az alapokat sikerült már ott megérteni. Azt vettem észre, hogy elment 2-3 óra úgy, hogy észre sem vettem. Ilyet eddig csak az NFL okozott. Másnap rögvest beleástam magam, videókat és leírásokat néztem és olvasgattam, szóval próbáltam magamra szedni a lehető legtöbb tudást. A tegnap esti meccs még jobban tetszett és egyre több mindent megértettem belőle. Ráadásul a Padres nagyon szimpi csapat, főleg, hogy San Diego az egyik kedvenc városom. (Meg is van a kedvenc csapatom? 😀 ) Persze még sokat kell tanulnom, de nagyon örülök, hogy belekóstoltam. Végre van valami, amit nézhetek NFL holtszezonban (persze normális években, nem ilyenben, mint ez). Az viszont, hogy hogyan lesz idén NFL szezon, még számomra nagy kérdés. Szerintem ne számítsunk teljes szezonra. 😕
Steve2292
Na akkor Fernando Tatís Jr.-ról nézegessél sok videót. 😊
Mikey
Megfogadom a tanácsot! 😀