Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 815 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Végre láthatom a salak rendeltetésszerű használatát a coliseumban 😊
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 034
Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀
dr0725
😮😮😮

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.
Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
Cubehor
szerintem tök menő választás.
én Yankees szurkoló vagyok, voltam eddig kb 8-9 meccsen a Bronxban, de kevés stadionban éreztem magamat annyira jól, mint a Citi Fielden egy Mets-Reds találkozón anno.
plusz most kurvajó a Mets, szóval jó pick! 😊

ha amúgy a Yanks mellett kell bandwagon csapatot választanom idénre, akkor az biztos a Braves lesz. Atlanta miatt amúgy is ők a kedvenc NL csapatom, de idén még az Acuna mezvásárlás is benne van a pakliban 😀
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀

Fun fact: szünetbe dobáltak be pólókat ilyesmiket, az egyiket pont hozzám, nagynéném férje meg vhonnan vmi úton módón ismerte az akkori edzőt Dusty Bakert és így alá is lett írva meg meccs után elmentünk velük kajálni egyet, és ő vitt kocsival 😀

Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
dr0725
A Nationals most jó, úgyhogy nem lősz mellé velük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
dr0725 New England Patriots 527
Nekem egyetlen eddigi baseball élményem az volt amikor pár éve Washingtonban jártunk és kimentünk egy meccsre, azon kívül, hogy a hazafutás az jó több fogalmam nem volt róla, de aztán meccs közben úgy éreztem, hogy képbe vagyok szinte végig, még az is lejött első percekben, hogy Bryce Harper az nem semmi, meg jó kis hangulat is volt, de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy emiatt tv elé üljek, de így lehet kap egy esélyt 😀

Azóta se Harper, se Baker nincs a Nationalsnél, szóval bajban vagyok kinek is illene szurkolni 😊
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 034
Na jó, de hogy válasszak kedvec csapatot?
Komoly tényezők a döntésben hogy
A:Kinek a legszebb a meze.
B:Kinek a legmenőbb a stadionja.
C:Ki a helyi Patriots, akiket utálni kell.
D:Ki a lúzer, akit kerülni kell.
😜
Tony Adams
Attól függ, hogy a készülő rántott hús mellől kérdezed, vagy néhány sör elfogyasztása után a haverokkal.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
A Metsnek elég jó a meze és a stadionja is, és adott a Yankees haterkedés is.
Lúzernek lúzerek, de inkább a lovable kategóriából.
több mint 5 éve
😜
Tony Adams
Nálam így gyorsba:
A: Athletics
B: Giants
C: astros
D: Orioles (bocs robi)

Úgyhogy legyen a Yankees 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
😜
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)
P@trik
na ja, most már full time visszatértek a gyökerekhez
több mint 5 éve
Ha már ennyi szó esett róluk. Friss, ropogós:

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Jézus isten, sikerült 8-1ről kikapni hajnalba, még szerencse hogy még ez nem számít.
De gyerekek... Adam Conley már nem emberi, ezt a srácot épp eszű ember nem játszatja. Azzal járna a legjobban ha önként abba hagyná ezt a bohóckodást.

Rég idegesitettem fel magam ennyire egy tét nélküli meccsen.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Juhú, ez nagyszerű hír 😎 Biztosan fogom nézni!
Természetesen maradok La szimpatizáns a Chargers mellett, szóval Go Dodgers!
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
slowmotion
Nekem tavaly volt az első szezonom amibe kb a felénél becsatlakoztam.
Az első meccsen pont egy Tatís Jr brillírozás volt, szal jah én a Padres wagonra felültem 😀

(+ idén nekik is barna lett a mezük xD)
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.
Al
Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv
kapitnono
A mostani 3 meccs is tegnap került fel, szerintem pár napon belül fenn lesz a jövő heti is.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Ahogy elnéztem a sporttv műsorát augusztus 4-ig. az NBA indulásával az MLB eltűnt a képernyőről. Remélem ez nem lesz tendencia.
Al
Ha már elvileg megvették a jogokat, nem hinném hogy csak 1-2 hétre
Szerintem simán csak nincs még kész a közvetítési terv

Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 609
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 506
A baseball szabalyait mar kisebb koromban elsajatitottam de meccset soha nem neztem meg vegig.anno suli elott toltam a meccseket a sega game gearen.
Anno 92 vagy 93 ban kaptam rokonoktol egy blue jays sapkat es egy polot
Allitom h itthon akkor nem sok embernek volt meg.talan csak nekem.
Orulok h magyarul is lesz vegre mert talan tobb ragad ram az apro kis finomsagaibol .az alapokat tobbszor el fogjak mondani mint az nfl-nek, de tobb szo is lesz a taktikarol es ezeddig azt nem nagyon lattam at.

Szoval hajra blue jays.
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
furcsa lesz majd gondolom sokaknak hogy indulhatunk a
mi is az a sárga vonal szintről....
legalább az is megérti esetleg hogy van értelme a kevésbé vájtfülűeknek szóló
kommentárnak is aki NFL-ben (10-15év nézői tapasztalattal ) kizárólag erre vágyott 😊
persze ez most indul , tehát a legnagyobb lesz azok aránya akik ismerkednek ezért kritikus is lesz az első időszak hogy ott tudják tartani az egyszerű érdeklődőt a képernyő előtt de azért mindig minden sportban jönnek(jönnének az új nézők )
ezért is szép feladat ezt összehangolni hosszútávon is
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
A Blue Jays Buffalo helyett végül Pittsburghben játsza hazai meccseit

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nagy örömmel látom, hogy mennyi embert hozott izgalomba a hír. Őszintén szólva, én már vagy 10 éve várom a megjelenését a SportTV-n. Már csak azért is, mert nyáron azért sokszor nem volt érdemi közvetítés, amikor baseball meccseket lehetett volna adni.
Sajnos az utóbbi időben nem követtem az eseményeket (mert elég időrabló), de előtte évekig volt MLBTV előfizetésem (volt hogy egy idényben az összes Cardinals meccset láttam), s már 20 évvel ezelőtt is játszottam fantasy baseballt.

Remélem kedvenceim is mielőbb képernyőre kerülnek, akik természetesen a St. Louis-i csapat.

Let's go Cards!
Al
Akkor már a nyitó szériában képernyőre kerülhettünk volna mindkettőnk örömére. 😊

Let's go Bucs!

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Bár inkább a korábbi előd Brooklyn Dodgers és Jackie Robinson miatt, a legendás 42es 😎
Chargers LT
aszittem megmaradsz a san diego-i gyökerek mellett, és a Padres lesz a befutó. így Rád lehet fogni, hogy felugrottál a bandwagonra 😊
több mint 5 éve
péntek, 1.00: Washington Nationals–New York Yankees (Tv: Sport2)
péntek, 22.00: New York Mets–Atlanta Braves (Tv: Sport2)
vasárnap, 22.00: Oakland Athletics–Los Angeles Angels (Tv: Sport2)
több mint 5 éve
Nagy örömmel látom, hogy mennyi embert hozott izgalomba a hír. Őszintén szólva, én már vagy 10 éve várom a megjelenését a SportTV-n. Már csak azért is, mert nyáron azért sokszor nem volt érdemi közvetítés, amikor baseball meccseket lehetett volna adni.
Sajnos az utóbbi időben nem követtem az eseményeket (mert elég időrabló), de előtte évekig volt MLBTV előfizetésem (volt hogy egy idényben az összes Cardinals meccset láttam), s már 20 évvel ezelőtt is játszottam fantasy baseballt.

Remélem kedvenceim is mielőbb képernyőre kerülnek, akik természetesen a St. Louis-i csapat.

Let's go Cards!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀