Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Na ha már így áll a dolog.Valaki tudja lehet e régi szezonok meccseit visszanézni?
KB 2000 évek eleji meccsekre gondolok inkább.
több mint 5 éve
Amilyen szerencsénk van a fel csapat elkapja a koronátNBA felfüggesztve. Szerintem az MLB el se fog kezdődni..Pont most akartam én is írni, hogy nem lesznek gondjaink a sérülésekkel. Lesz idejük felépülni.
adamfaragoo
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
NBA felfüggesztve. Szerintem az MLB el se fog kezdődni..Pont most akartam én is írni, hogy nem lesznek gondjaink a sérülésekkel. Lesz idejük felépülni.
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NBA felfüggesztve. Szerintem az MLB el se fog kezdődni..
több mint 5 éve
És a következő versenyző Sanchez. Felkészül DJ és Torres.Judge nak bordasérülése van, lehet hogy műteni is kell. Elvileg múltkor is emiatt fájt a válla, és ezért nem tudott edzeni. Mondjuk a törött borda hogy okoz fájdalmat a vállban elég érdekes. Meg az is hogy ezt egy hónap alatt nem sikerült kideríteni, hogy ez a baj... És a legjobb, hogy ezt a sérülést elvileg tavaly szeptemberben szerezte...Akkor: Hicks, Paxton, Severino, Stanton, Judge, egyéb okok miatt Germán.
kapitnono
Jó hogy a perememberek esnek ki sorra. Mindez március elején.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Júliusban ez már nehezebb lesz, ilyenkor kell kihasználni 😊SzezonszimulátorTetszik, első szimulálásra az jött,ki hogy megnyerjük az NL East divizót 😀
playoffpredictors.com/Baseball/CustomLeague/SchedulePicker/773493E7-A472-4C48-B4D3-1D47BC34F3C4/
Kampman
Álmodik a nyomor 😀 😀
adamfaragoo
több mint 5 éve
SzezonszimulátorTetszik, első szimulálásra az jött,ki hogy megnyerjük az NL East divizót 😀
playoffpredictors.com/Baseball/CustomLeague/SchedulePicker/773493E7-A472-4C48-B4D3-1D47BC34F3C4/
Kampman
Álmodik a nyomor 😀 😀
több mint 5 éve
Szezonszimulátorplayoffpredictors.com/Baseball/CustomLeague/SchedulePicker/773493E7-A472-4C48-B4D3-1D47BC34F3C4/
több mint 5 éve
Judge nak bordasérülése van, lehet hogy műteni is kell. Elvileg múltkor is emiatt fájt a válla, és ezért nem tudott edzeni. Mondjuk a törött borda hogy okoz fájdalmat a vállban elég érdekes. Meg az is hogy ezt egy hónap alatt nem sikerült kideríteni, hogy ez a baj... És a legjobb, hogy ezt a sérülést elvileg tavaly szeptemberben szerezte...Akkor: Hicks, Paxton, Severino, Stanton, Judge, egyéb okok miatt Germán.
kapitnono
Jó hogy a perememberek esnek ki sorra. Mindez március elején.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Judge nak bordasérülése van, lehet hogy műteni is kell. Elvileg múltkor is emiatt fájt a válla, és ezért nem tudott edzeni. Mondjuk a törött borda hogy okoz fájdalmat a vállban elég érdekes. Meg az is hogy ezt egy hónap alatt nem sikerült kideríteni, hogy ez a baj... És a legjobb, hogy ezt a sérülést elvileg tavaly szeptemberben szerezte...
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Már a szezon előtt elindul a Free Agency az MLB-ben, avagy hol köt ki a Phanatic
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok Puig hova fog igazolni.
több mint 5 éve
Plusz azóta Judgenak már nem csak vall fájdalmai vannak aminek ráadásul jó ideje nem tudjak az okát. Újra 2019ben járunk ...Judgenak is fájdalmai vannak. Még el se kezdődött az idény de már ő, Severino, Stanton is odavan.+ Paxton
Matthew99
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
+ Még tavalyról Hicks és Germán. Fincsi szezonnak nézünk elébe 🙄😂Judgenak is fájdalmai vannak. Még el se kezdődött az idény de már ő, Severino, Stanton is odavan.+ Paxton
Matthew99
Mikey
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Judgenak is fájdalmai vannak. Még el se kezdődött az idény de már ő, Severino, Stanton is odavan.+ Paxton
Matthew99
több mint 6 éve
Azt a mindenit, meg van az első győzelem a spring training során 🙂.
több mint 6 éve
Judgenak is fájdalmai vannak. Még el se kezdődött az idény de már ő, Severino, Stanton is odavan.Judge már egy pár hete sérült, továbbra is ugyanaz a gondja. A legjobb, hogy minden eredménye negatívan jött vissza, és még mindig fáj a válla, és az orvosok nem tudják mi baja....
Matthew99

több mint 6 éve
Judgenak is fájdalmai vannak. Még el se kezdődött az idény de már ő, Severino, Stanton is odavan.

több mint 6 éve
Tavaly kezdtem el nézni a baseballt, és az első meccsem egy Pirates - Padres volt.Sosem fogom megbocsátani Hahnnak, hogy azelőtt elcserélte egy már bőven leszállóágban lévő és tán 35 év körüli Shieldsért, hogy akár csak egy meccset is játszott volna a farmrendszerben.
Szabályokat tanulgatva nézegettem a meccset, aztán volt egy Tatis gyerek akit látva nem volt kérdés hogy én Padres drukker leszek 😀
Idénre SD is barna lett szal igazodtak hozzám 😀
P@trik
több mint 6 éve
Tavaly kezdtem el nézni a baseballt, és az első meccsem egy Pirates - Padres volt.Szabályokat tanulgatva nézegettem a meccset, aztán volt egy Tatis gyerek akit látva nem volt kérdés hogy én Padres drukker leszek 😀
Idénre SD is barna lett szal igazodtak hozzám 😀
több mint 6 éve
Na mondjuk még jó is, hogy ezt a meccset nem látom.
több mint 6 éve
Na most 3 meccsünkről zsinórban megint nincs stream..Néhány évvel ezelőtt szokás volt néhány csapatnál (az Arizonánál biztos), hogy az alapszakasz bizonyos meccsein se volt tv.
Marad a csodás rádiós közvetítés.
adamfaragoo
több mint 6 éve
Na most 3 meccsünkről zsinórban megint nincs stream..Marad a csodás rádiós közvetítés.