Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 823 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Na, ma este nem fogunk kikapni. 💪
Azért mert el lett halasztva a meccs 🙄
több mint 6 éve
@lol

Matthew99
Oh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
adamfaragoo
Szoktam ha időm engedi.
Matthew99
Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀
adamfaragoo
Kiről?
Matthew99
Starlin Castro
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
@lol

Matthew99
adamfaragoo
Szoktam ha időm engedi.
Matthew99
adamfaragoo
Kiről?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
@lol

Matthew99
adamfaragoo
Szoktam ha időm engedi.
Matthew99
több mint 6 éve
Legalább annyi jó hír volt a meccs közbe, hogy Harold Ramirezt felhívták a csapatba.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 983 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hála Istennek most sikerült a tegnapi trágyadombot kijavítani. A védekezés ma rendben volt. Bellnek most védekezésben volt nagy játéka. Így a 2 szerzett pont is elég volt a W-hez. 🙂

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Finally some good injury news! Didi Gregorius, who has been working his way back from offseason Tommy John surgery, is slated to start extended spring training games. May 20 is the big day. The shortstop said that his arm strength feels normal, and he isn’t experiencing any pain throwing.

több mint 6 éve
@lol

Matthew99
adamfaragoo
Szoktam ha időm engedi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Pablo Lopez gecc
lol
Elképesztő amit leművelt az első inningbe. Párszor ráfrissitettem a streamre mert azt hittem csak álmodok.. de nem :/
adamfaragoo
nem ertem hogy van meg bent 😀
lol
Szerintem ő se. Ezért kacsákra vadászik a dobásaival , hogy minél hamarabb rakják ki.
több mint 6 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Pablo Lopez gecc
lol
Elképesztő amit leművelt az első inningbe. Párszor ráfrissitettem a streamre mert azt hittem csak álmodok.. de nem :/
adamfaragoo
nem ertem hogy van meg bent 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 6 éve
Pablo Lopez gecc
lol
több mint 6 éve
@lol

Matthew99
több mint 6 éve
@lol

Matthew99
wow, koszonom szepen!😊

több mint 6 éve
Pablo Lopez gecc

több mint 6 éve
Én értem, hogy szarok vagyunk még minden finomság, de hogy az első inning e már 8-0ra szopunk, én ilyet még a mesébe se láttam..

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 6 éve
@lol

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 983 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Musgrove-t nagyon el kéne felejteni,mert ez rohadt gáz volt...17 kapott pont....ebből 11 pont a 2-4 inningben.

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Havas eső Denverben.
Kampman
Bevarázsgombázott az időjárás 😉
robiroboter
De a Rockies rögtön ütött is 2 HR-t, látszik, hogy otthon érzik magukat.

több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Havas eső Denverben.
Kampman
Bevarázsgombázott az időjárás 😉

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Havas eső Denverben.

több mint 6 éve
Egyébként ha valaki érdekel instagrammon inditottam egy Marlins fanoldalt. Minden követést köszönök előre. 😘
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/625002587_18301031701278411_1839387142060713306_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=i7M-k2uk-LQQ7kNvwG4TbPU&_nc_oc=AdmVKQD_zg3wWdUuMivIDaZHZmLCyEyPZgTkJu9rE9MRj4EnPsdq4aeqnsc32xje9Ik&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=SSPIKm0gnAt0d-U50cjXGQ&oh=00_AfstzeBXzcbMOXmNtktKFrhkjohbOAehP3fcGjEiMJI9lw&oe=69A4C73D
Hungarian Marlins Fanpage 🇭🇺⚾ on Instagram: "Ezzel a felállással vágunk neki a széria utolsó meccsének, amit 2-1re vezet a Cubs. #JuntosMiami #OurColors"
6 likes, 0 comments - marlinshun on May 9, 2019: "Ezzel a felállással vágunk neki a széria utolsó meccsének, amit 2-1re vezet a Cubs. #JuntosMiami #OurColors".
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Jesszusom, ezeket a mai dobókat honnan kukázták megint. Louisiaga-t kezdő közelébe nem kell engedni, ez már egy jópárszor eldőlt idén, a másik kettő meg....
kapitnono
Jaj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Jesszusom, ezeket a mai dobókat honnan kukázták megint. Louisiaga-t kezdő közelébe nem kell engedni, ez már egy jópárszor eldőlt idén, a másik kettő meg....

több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Na, de ha már lúzer kiscsapatok, gyertek olvasni róluk:  www.facebook.com/pg/szazfa/posts/

"Könnyű nyertes nagycsapat bandwagonerének lenni, de milyen érzés ha a kiscsapatod évről évre elveszít száz meccset? Nagyszerű! Draft pick no.1!"

Marlins, Royals, Orioles, Giants, Reds, stb-drukkerek mind ide! Privátban jelezd, ha betakarnál egy-egy csapatot 😉 (Az Oriolest értelemszerűen viszem 😀 )

edit: bocs ezért a hatalmas "profilképért" (100), a fórummotor pakolja, mosom kezeimet.

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
na, akkor eddig Yankees-korszak volt a topicban, most meg jön a Marlins-éra? 😊
slowmotion
Hát nem látod, hogy ez egy és ugyanaz? 😀 Jeter? 😀
robiroboter
sőt, ha azt vesszük, több minden is összeköti a két csapatot, pl Stanton és Mattingly