EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
x.com/janekk_/status/1807125318441795644?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7gJaja, ezt már fejtegettük tegnap.
Heisman nádor
Bár az nincs odaírva, e olvastam olyat is, hogy ez az NSO olvasók értékeléseinek átlaga.
4 hónapja
konkrétan ahogy én néztem plusszos volt védésbenÉn mamardashvilinek adtam volnaRodri POTM? Lol.Williams, Yamal, Ruiz mind jobb volt nála.
Kiváncsi lennék ki dönt ezekről ilyenkor. Simán Williams-nek kellett vna kapnia.
rob3r7o
deyell
A 4 gól ellenére messze a legjobb volt
Negritis, a vajda
4 hónapja
x.com/janekk_/status/1807125318441795644?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Én mamardashvilinek adtam volnaRodri POTM? Lol.Williams, Yamal, Ruiz mind jobb volt nála.
Kiváncsi lennék ki dönt ezekről ilyenkor. Simán Williams-nek kellett vna kapnia.
rob3r7o
deyell
A 4 gól ellenére messze a legjobb volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
deyell
11 702
Rodri POTM? Lol.Williams, Yamal, Ruiz mind jobb volt nála.
rob3r7o
choose life
4 hónapja
"Lépésről lépésre..." Ki hitte volna? Nico Williams is MP embere.
4 hónapja
Rodri POTM? Lol.A Williams-Rodri-Ruiz hármas zseniális volt.
rob3r7o
(és ez lesz az EB követő 10000. kommentje, jól nyomjuk)
4 hónapja
Rodri POTM? Lol. Kiváncsi lennék ki dönt ezekről ilyenkor. Simán Williams-nek kellett vna kapnia.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
4 hónapja
Német-spanyol? Kinek drukkoljak?az én tippemnek 😀 (még nem tudom, mi lesz)
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Így legalább Mamardashvili is nyugodtan visszamehet Valenciába 😀összepakolni a cuccait
Heisman nádor
azért a 40 misiért sztem fix viszi valami középnagy csapat
4 hónapja
Német-spanyol? Kinek drukkoljak?Angliának!
nagylaza, főpohárnok
#Southgate#magician
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Így legalább Mamardashvili is nyugodtan visszamehet Valenciába 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
Német-spanyol? Kinek drukkoljak?
4 hónapja
Kampányolok ezért egy ideje na 😊Ajróban, kerekítve"60"Ez a srác se sokáig lesz Bilbao játékos amúgy.Valaki már írta hogy, Mikel figyelsz, tudsz baszkul és van 60 misink.
Hanni
zacknorb
slowmotion
Fontban kerekítve 50 (asszem 48-49)
zacknorb
Mondjuk a másik protégé-m, Zubimendi miatt kell tudni baszkul, neki van a hírek szerint nagyobb honvágya/hazaszeretete és nem akar menni, ő kerül hatvanba. Nicoval nem tudom mi a helyzet honvágy ügyben, de ő "csak" "55" elvileg.
De csak eladásokkal szerintem az egyik játékost ki tudjuk fizetni szerintem.
4 hónapja
Mamardassa a lelkiismeret a kapust.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Neki azért egyszer volt csak olyan helyzete az EB n, hogy szemben állt a kapussal, le is passzolta...Yamal a büdös életben nem lő itt ma gólt (szívesen)Már-már Ronaldo szinten tolja most
NB2
zacknorb
4 hónapja
Krúbi papa, azért tartsd meg a Dani Olmo mezt is, csak küldje ki a Lipcse az Orbánt is
4 hónapja
na, akkor a -2 hendi is jött, meg a 4,5 over is
4 hónapja
Yamal a büdös életben nem lő itt ma gólt (szívesen)Olmo viszont igen 😊
NB2
4 hónapja
Yamal a büdös életben nem lő itt ma gólt (szívesen)Már-már Ronaldo szinten tolja most
NB2
4 hónapja
Yamal a büdös életben nem lő itt ma gólt (szívesen)
4 hónapja
shagi0206
10 946
miért kell így rájátszani???mondjuk a grúzok pont megérdemlik, hogy ellenük színészkedjenek. Amit a portugál meccsen csináltak, az több volt, mint undorító
az előbb is Cucuricu úgy fetrengett, mintha kettétörték volna a gerincét, most meg Olmo játszotta el a nyílt lábszártörést 😕
NB2
4 hónapja
Egyik sem inkább úgy mondanám. 22% labdabirtoklás, 0 kapura tartó lövés...Azt beverte 😁Meg mindig tobb masodpercig, mint az angolok. XD
Helyes, egy másodpercig nem érdemeltek továbbjutást a grúzok
kapitnono
Zsellér van de Vrij