EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Ruiz is szarabbnál szarabbakat passzolt ma, erre fejel egy könnyen győztesnek számító gólt
4 hónapja
Kíváncsi leszek, ha összejön a német spanyol ott mi lesz.11es parbaj
shagi0206
Állat vagyok, ami enni kér...
4 hónapja
annyira tudtam, hogy Morata önzőzni fog és ellövi
4 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Yamal már adott gólpasszt az EB n, szpíker mit néz hogy a mai volt a legfiatalabb assziszt?az összes többi régebben született
kapitnono
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Őszintén egyetlen barca meccset sem láttam idén, de szerethető játéka van ennek a kis Yamalnak. Jószerencse tartsa meg a lelkesedését és egészségét, világsztár lesz.Fiatalabb mint a mezszáma... És nem a 26-osban játszik 😀
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Miért nem jött ki MamaviliGondolom azt hitte hogy les
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Yamal már adott gólpasszt az EB n, szpíker mit néz hogy a mai volt a legfiatalabb assziszt?
4 hónapja
Őszintén egyetlen barca meccset sem láttam idén, de szerethető játéka van ennek a kis Yamalnak. Jószerencse tartsa meg a lelkesedését és egészségét, világsztár lesz.
4 hónapja
Amúgy szerinte pont nem, ahogy az ábra is mutatjanah most lesz érdekes a meccsmert, gondolod a spanyolok visszaállnak védekezni? 😀
NB2
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 946
Kíváncsi leszek, ha összejön a német spanyol ott mi lesz.
4 hónapja
Miért nem jött ki Mamavili
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Tactful Cactus
13 880
nah most lesz érdekes a meccsszerintem nem
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
nah most lesz érdekes a meccsSpanyolok eldugják a labdát aztán viszlát
NB2
4 hónapja
shagi0206
10 946
nah most lesz érdekes a meccsmert, gondolod a spanyolok visszaállnak védekezni? 😀
NB2
4 hónapja
Vamos allá Fabián!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
nah most lesz érdekes a meccs
4 hónapja
A transition a counterattack megszervezése hogy milyen elveket kell követni.Transition inkább a kosárlabdában van, labdarúgásban még én sem hallottam, inkább csak a counterattack-et.Annak sztem a counter attack az angol megfelelője, az a gyors átmenet támadásba, kevés passzalElég vicces... Mennyiben különbözik az ellentámadástól?Le vagyok maradva: az "átmenet" szó - hallom már egy ideje - mióta része az elemzői szakzsargonnak? Másik kérdésem: mit jelent pontosan?védekezésből támadásba átmenet, transition
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
4 hónapja
Kampman
28 327
Ha ez bemegy instant Puskás díjKapushiba, a Puskás-díj feltételei között ott van, hogy ilyen nem lehet díjazott.
zacknorb
4 hónapja
Az ellentamadas nem formacio kialakitasra torekszik. Akar pl a jobb back ha baloldalt van, mikor epp megvan a labda, akkor is elore fut, minel hamarabb fel akar erni, akarki is. Az atmenet egy elore tervezett formaciot alakit ki.Elég vicces... Mennyiben különbözik az ellentámadástól?Le vagyok maradva: az "átmenet" szó - hallom már egy ideje - mióta része az elemzői szakzsargonnak? Másik kérdésem: mit jelent pontosan?védekezésből támadásba átmenet, transition
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
Állat vagyok, ami enni kér...
4 hónapja
Kampman
28 327
Transition inkább a kosárlabdában van, labdarúgásban még én sem hallottam, inkább csak a counterattack-et.Annak sztem a counter attack az angol megfelelője, az a gyors átmenet támadásba, kevés passzalElég vicces... Mennyiben különbözik az ellentámadástól?Le vagyok maradva: az "átmenet" szó - hallom már egy ideje - mióta része az elemzői szakzsargonnak? Másik kérdésem: mit jelent pontosan?védekezésből támadásba átmenet, transition
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
4 hónapja
Aztakurva ez mekkora lett volna.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Baggio így közvetítené ezt a meccset!Didí madloba!
Dzsokijuing
| grúz nyelven a köszönöm |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Ha ez bemegy instant Puskás díj