EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Ez a spanyol csapat nagyon jóNagelsmannak nem lesz nehéz nyerni, ha ilyen kretének állnak vele szemben.deschamp is passzol a tedesco, martinez, southgate vonalbade amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?Camavinga padoztatása is értelmetlen. Giroud jobb lett volna szerintem ma előre, hogy megtartsa és osztogassa a labdákat elől.
egész EB-n bűn gyenge, jó Dembele sem volt világklasszis 😊
NB2
Toto21
Negritis, a vajda
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Willie Parker
15 384
de amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?
NB2
Biztos veszített Lilien ellen ultiban vagy petanqueban
4 hónapja
Willie Parker
15 384
Nagelsmannak nem lesz nehéz nyerni, ha ilyen kretének állnak vele szemben.deschamp is passzol a tedesco, martinez, southgate vonalbade amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?Camavinga padoztatása is értelmetlen. Giroud jobb lett volna szerintem ma előre, hogy megtartsa és osztogassa a labdákat elől.
NB2
Toto21
Negritis, a vajda
4 hónapja
deschamp is passzol a tedesco, martinez, southgate vonalbade amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?Camavinga padoztatása is értelmetlen. Giroud jobb lett volna szerintem ma előre, hogy megtartsa és osztogassa a labdákat elől.
NB2
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Toto21
5 961
de amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?Camavinga padoztatása is értelmetlen. Giroud jobb lett volna szerintem ma előre, hogy megtartsa és osztogassa a labdákat elől.
NB2
4 hónapja
de amúgy tényleg mi indokolja, hogy Thuramot kezdette?egész EB-n bűn gyenge, jó Dembele sem volt világklasszis 😊
4 hónapja
Toto21
5 961
majd jön a végletekig kiélezett meccs duma...ehhez a meccshez sokat kell inni, hogy élvezze az emberNagy meló lesz a stúdióban bebizonyítani hogy tulajdonképpen qrvajó meccsett láttunk ismét.
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
4 hónapja
Willie Parker
15 384
A belgák középpályáján a csávó Onanizál
4 hónapja
Mondjuk Carrasco is a szar oldalán játszik
4 hónapja
ehhez a meccshez sokat kell inni, hogy élvezze az emberNagy meló lesz a stúdióban bebizonyítani hogy tulajdonképpen qrvajó meccsett láttunk ismét.
Klaci79
4 hónapja
Eddig az ilyenekért jött a sárga mondjuk
4 hónapja
Willie Parker
15 384
Estét Uraim!Egy nagy, nagy Faes akcióról.
Miről maradtam eddig le?
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy semmiről, még mellek sem voltak, Sixo -t is köröztetjük
4 hónapja
Estét Uraim!Miről maradtam eddig le?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Ebbe még beletuszkolt a Faes
4 hónapja
rohadt jól kontráznakAz ukránok ellen jól nyomták, a belgák ellen is láttam rajtuk szándékot valami ilyesmire, persze képesek nem voltak rá.Logikusan sajnos csak a spanyol-grúzban meg az osztrák-törökben volt benne egy nyílt sisakos, jó meccs.Románok és a nyílt sisak? 😀
Esetleg még a román-holland, de ott is érzek egy kudarckerülő mentalitást, már előre is.
Kampman
zacknorb
Kampman
4 hónapja
Bezzeg ha Giroud játszana
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Willie Parker
15 384
ehhez a meccshez sokat kell inni, hogy élvezze az emberMegint muszáj volt kávéznom, stìlusosan nyomtam egy feketét
Klaci79
4 hónapja
Klaci79
22 221
ehhez a meccshez sokat kell inni, hogy élvezze az ember
4 hónapja
Kampman
28 326
Az ukránok ellen jól nyomták, a belgák ellen is láttam rajtuk szándékot valami ilyesmire, persze képesek nem voltak rá.Logikusan sajnos csak a spanyol-grúzban meg az osztrák-törökben volt benne egy nyílt sisakos, jó meccs.Románok és a nyílt sisak? 😀
Esetleg még a román-holland, de ott is érzek egy kudarckerülő mentalitást, már előre is.
Kampman
zacknorb
4 hónapja
shagi0206
10 946
az náluk azt jelenti, hogy a kritikus pillanatban átállnak a hollandokhozLogikusan sajnos csak a spanyol-grúzban meg az osztrák-törökben volt benne egy nyílt sisakos, jó meccs.Románok és a nyílt sisak? 😀
Kampman
zacknorb
4 hónapja
Logikusan sajnos csak a spanyol-grúzban meg az osztrák-törökben volt benne egy nyílt sisakos, jó meccs.Románok és a nyílt sisak? 😀
Kampman
4 hónapja
JéBé
7 035
A belgák a random generátorral rakták össze a kezdőt? 😀😀Eddig mukodik.
5 védő, 2 center, egy szélső, egy támadó és egy védekező középpályás. 😀
Tony Adams
4 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
Ebben a 2 csapatban több feka van, mint az egész Debreceni egyetemen...mondjuk debrecenben sok az arab 😀
shagi0206
4 hónapja
Kampman
28 326
Logikusan sajnos csak a spanyol-grúzban meg az osztrák-törökben volt benne egy nyílt sisakos, jó meccs.Esetleg még a román-holland, de ott is érzek egy kudarckerülő mentalitást, már előre is.
4 hónapja
shagi0206
10 946
Ebben a 2 csapatban több feka van, mint az egész Debreceni egyetemen...