EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Szvsz kevés szlovák gólnak örültek ennyire még Magyarországon, mint ennek. 😀Ahogy elkezdtem nézni a meccset rájöttem, hogy inkább a szlovákoknak szurkolok, pedig az nagyon durva 😊
iktriad
több mint 1 éve
na. gyön Gomez?aszondod első felnőtt gólja a válogatottban lesz?
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nananana it's going home
több mint 1 éve
enyhe túlzás volt, de az összes szabálytalanság se volt sárga. Úgy gondoltam, ha ott túlzott, akkor itt miért nema bíró aki minden szarra sárgát ad, nem fújja be a büntetőt... érdekes felfogás 😀a mit?
Toto21
petey
több mint 1 éve
ha elesik második sárga vagyis piros és tizi?Vagy műesés és sárga
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem ez gatya lesz az angoloknak, annyira csak középre adogatnak, hogy ebből így nehezen lesz angol gól. Kicsit 2016 os Angol Izland feelingem van

több mint 1 éve
na. gyön Gomez?
több mint 1 éve
Megérdemlik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szvsz kevés szlovák gólnak örültek ennyire még Magyarországon, mint ennek. 😀
több mint 1 éve
a bíró aki minden szarra sárgát ad, nem fújja be a büntetőt... érdekes felfogás 😀a mit?
Toto21
több mint 1 éve
ha elesik második sárga vagyis piros és tizi?
több mint 1 éve
Teljes mértékben megérdemlik a tótok
több mint 1 éve
Megneznem mit fociznanak az angolok hátrányban.mostantól meglátjuk
Zsellér van de Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
a bíró aki minden szarra sárgát ad, nem fújja be a büntetőt... érdekes felfogás 😀mi volt büntető? semmi sem, vállal billentették át a labda felett
Toto21
több mint 1 éve
Megneznem mit fociznanak az angolok hátrányban.Akkor nezzuk. XD
Zsellér van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
nesze bmeg Southgate 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Papírforma.
több mint 1 éve
Na most lesz izgi!
több mint 1 éve
Szerintem egyébként Rashford kéne bal szélre, Foden 10-be és Bellingham, Rice mellé, Sokkal dinamikusabb lenne a játékszakadjunk már le Bellinghamről, kibaszott gyenge. ennél még Kane is jobbat menne tízesben, mert ő legalább keresi a labdát,
Toto21
több mint 1 éve
a bíró aki minden szarra sárgát ad, nem fújja be a büntetőt... érdekes felfogás 😀
több mint 1 éve
Megneznem mit fociznanak az angolok hátrányban.Most majdnem fejelt Kane egyet.
Zsellér van de Vrij