EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Kampman
28 330
Két amúgy is passzív csapat játszik, akik még a csoportkör első két fordulójában sem próbálkoztak meg semmi érdemi nyomásgyakorlással (amikor azért még sokan igen)Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.vagy kiszakad a gólzsák. persze sokkal inkább benne van az, amit Te mondtál, de ugye itt már nincs javítási lehetőség, Szlovákia meg hát... szóval nem tudom, minket is tuti kiesőre vettek volna, ha továbbjutunk, én a tótokkal kapcsolatban is így vagyok, mert nem hinném, hogy sokkal jobbak.
Kampman
slowmotion
1-0 vagy 2-0 lesz
4 hónapja
Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.vagy kiszakad a gólzsák. persze sokkal inkább benne van az, amit Te mondtál, de ugye itt már nincs javítási lehetőség, Szlovákia meg hát... szóval nem tudom, minket is tuti kiesőre vettek volna, ha továbbjutunk, én a tótokkal kapcsolatban is így vagyok, mert nem hinném, hogy sokkal jobbak.
Kampman
4 hónapja
Judeot én is pihentetném, látszik hogy nagyon fáradt, de Sakát is. Foden Saka helyén, Gordon, Palmer kezdőbe aztán nézzük ilyenkor mi vanFoden es Saka kezd...Bravo SouthgateMondjuk sztem pont Jude-ot kellene levinni, és Gordont behozni, Foden meg lehet középen.
Toto21
Plusz nem lenne baj, ha nem Trippier lenne az LB.
zacknorb
4 hónapja
kb az első meccs, amit itt tudok követni - nyilván fos meccs lesz...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.én azt a belga francián várom
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Kampman
28 330
Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.
4 hónapja
És akkor megint megvan a baj, hogy mindenki egymás seggében van középen.Palmernek elől, Bellinghamnek pedig Rice mellett kellene játszania.szerintem is, Saka és Foden két nagyon formán kívüli játékos az EB-nSaka kb ugyanannyira nem csinált semmit mint Foden. Fodennél érthető mert nem a posztján játszatja ez a barom...Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateSaka az eddigi egyetlen normális szintet hozó támadó ahhoz képest hogy előtte a sérülésen kívül végig is játszotta a szezont. Félek is hogy belesérül…
Toto21
Foden van elveszve teljesen
Heisman nádor
kapitnono
Toto21
Dzsokijuing
Én is erre gondoltam az EB előtt, de látszott, hogy nem működik.
4 hónapja
Palmernek elől, Bellinghamnek pedig Rice mellett kellene játszania.szerintem is, Saka és Foden két nagyon formán kívüli játékos az EB-nSaka kb ugyanannyira nem csinált semmit mint Foden. Fodennél érthető mert nem a posztján játszatja ez a barom...Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateSaka az eddigi egyetlen normális szintet hozó támadó ahhoz képest hogy előtte a sérülésen kívül végig is játszotta a szezont. Félek is hogy belesérül…
Toto21
Heisman nádor
kapitnono
Toto21
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Na jó-jó, de Lewis Dunk EB nyolcaddöntős játékos!! Mi kell ennél több??😀Azért vicc hogy ennyi játékosból nem tud egy normális kezdőt összerakni a 96-os hős…Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateMondjuk sztem pont Jude-ot kellene levinni, és Gordont behozni, Foden meg lehet középen.
Toto21
zacknorb
Branthwaite simán bekerülhetett volna 3-védőzni, vagy el lehetett volna hozni egy Shawnál gyengébb, de használható LB-t hogy működjön a rendszer.
Heisman nádor
Borzasztó sok gond van ezzel az angol kerettel, de szerintem pont a jobb oldal ami korrekten működik. Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás, Nagyon adná magát egy
Guehi-Stones-Walker 3as hátul
Trippier és Saka adná a szélességet
a két 6os előtt pedig
Jude és Foden közpen
előttük Kane.
4 hónapja
Toto21
5 961
szerintem is, Saka és Foden két nagyon formán kívüli játékos az EB-nSaka kb ugyanannyira nem csinált semmit mint Foden. Fodennél érthető mert nem a posztján játszatja ez a barom...Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateSaka az eddigi egyetlen normális szintet hozó támadó ahhoz képest hogy előtte a sérülésen kívül végig is játszotta a szezont. Félek is hogy belesérül…
Toto21
Heisman nádor
kapitnono
4 hónapja
Azért vicc hogy ennyi játékosból nem tud egy normális kezdőt összerakni a 96-os hős…Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateMondjuk sztem pont Jude-ot kellene levinni, és Gordont behozni, Foden meg lehet középen.
Toto21
zacknorb
Branthwaite simán bekerülhetett volna 3-védőzni, vagy el lehetett volna hozni egy Shawnál gyengébb, de használható LB-t hogy működjön a rendszer.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateMondjuk sztem pont Jude-ot kellene levinni, és Gordont behozni, Foden meg lehet középen.
Toto21
4 hónapja
Saka kb ugyanannyira nem csinált semmit mint Foden. Fodennél érthető mert nem a posztján játszatja ez a barom...Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateSaka az eddigi egyetlen normális szintet hozó támadó ahhoz képest hogy előtte a sérülésen kívül végig is játszotta a szezont. Félek is hogy belesérül…
Toto21
Heisman nádor
4 hónapja
Foden es Saka kezd...Bravo SouthgateSaka az eddigi egyetlen normális szintet hozó támadó ahhoz képest hogy előtte a sérülésen kívül végig is játszotta a szezont. Félek is hogy belesérül…
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Toto21
5 961
Foden es Saka kezd...Bravo Southgate
4 hónapja
Mainoo in da kezdő
5 hónapja
Én nem azt írtam, hogy Raum a kezét célozta, be akarta adni, Andersen futott mellette, eltalálta a kezét. Nem volt természetellenes testtartás, nem kereste a kéz a labdát, esélye sem volt elhúzni a labda elől a kezét. Ezért 11es vicc, miközben pl. a portugál grúz meccsen, Ronaldo meze nyúlt, húzták a 16oson belül, vissza se nézték, sőt, ő kapott sárgát reklamálásért. Én elhiszem hogy ez így a szabályok szerint való, de akkor ki dönti el, hogy mikor alkalmazzák betű szerint a szabályokat és mikor nem, illetve szarok a szabályok.Hát a VAR-nak így semmi értelme sztem. Húzzák miliméterre a vonalakat, hogy annak a csapatnak jó legyen, amelyiket kk akarják hozni győztesnek. Buzi Gündogan tegnap legalább 5x fenteregett olyan lökés után, mint amit az ellenünk lőtt gól előtt elkövetett. A lökésnél nincsenek miliméterek, csak a lesnél?A lesben egyetértünk, ennek így semmi értelme nincs.
A kezezés is, bazmeg 1 méterről rúgja, én értem hogy tegye a hát mögé a kezét, de alapvetően amikor versenyt futsz, hogy odaérj szerelni, nem futhatsz hátratett kézzel, mert lassabb leszel, Bolt se zsebrerakott kézzel futott.
Szóval volt egy X-es meccs, amit a VAR kocsiból kihoztak a németeknek.
gabokocka
De a kezelés: most akkor vagy futás közben lóbálta a kezet vagy ott volt és Raum rá rúgta. A kettő nem megy. Mert Raum kb az utolsó pár mpben a labdát nézte így nehezen rúghatná ra tudatosan.
Azzal is egyet értek h egy ilyenert adni egy 0.8xgs tizit is meredek (ami ugye Havertznel magasabb mert Vmi 13/14nel jár) és el tudnék fogadni egy olyan szabályt, amit Willie felvázolt. De jelenleg ez egy jó döntés volt, és a szabályok szerint tizi volt, nem pedig “kihozták a németeknek” dolog.
csebi
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Kampman
28 330
Ez a német-dán Iktriad meccse volt, rengetegszer fordult a momentum.Iktriad, többet kérlek ne rakd be a szokásos gifet, majd ha visszajutottak az EP-be, vagy ha a Jags Super Bowlt játszik, amelyik hamarabb lesz.
zacknorb
5 hónapja
Ez a német-dán Iktriad meccse volt, rengetegszer fordult a momentum.
5 hónapja
Hát a VAR-nak így semmi értelme sztem. Húzzák miliméterre a vonalakat, hogy annak a csapatnak jó legyen, amelyiket kk akarják hozni győztesnek. Buzi Gündogan tegnap legalább 5x fenteregett olyan lökés után, mint amit az ellenünk lőtt gól előtt elkövetett. A lökésnél nincsenek miliméterek, csak a lesnél?A lesben egyetértünk, ennek így semmi értelme nincs.
A kezezés is, bazmeg 1 méterről rúgja, én értem hogy tegye a hát mögé a kezét, de alapvetően amikor versenyt futsz, hogy odaérj szerelni, nem futhatsz hátratett kézzel, mert lassabb leszel, Bolt se zsebrerakott kézzel futott.
Szóval volt egy X-es meccs, amit a VAR kocsiból kihoztak a németeknek.
gabokocka
De a kezelés: most akkor vagy futás közben lóbálta a kezet vagy ott volt és Raum rá rúgta. A kettő nem megy. Mert Raum kb az utolsó pár mpben a labdát nézte így nehezen rúghatná ra tudatosan.
Azzal is egyet értek h egy ilyenert adni egy 0.8xgs tizit is meredek (ami ugye Havertznel magasabb mert Vmi 13/14nel jár) és el tudnék fogadni egy olyan szabályt, amit Willie felvázolt. De jelenleg ez egy jó döntés volt, és a szabályok szerint tizi volt, nem pedig “kihozták a németeknek” dolog.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Bazdmeg😁😁😁Szégyen nem szégyen most jöttem rá mint jelent a Sólyom Tuja 😁😁😁😁Szégyen 😀
ThundersNFL a Paraszt
vpi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Na, részemről kb egy hétre off, további jó követőzést ☺️Megy az mobilnetről is... 😎
warr_b
5 hónapja
Szégyen nem szégyen most jöttem rá mint jelent a Sólyom Tuja 😁😁😁😁Szégyen 😀
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Szégyen nem szégyen most jöttem rá mint jelent a Sólyom Tuja 😁😁😁😁
Draft
5 hónapja
Na, részemről kb egy hétre off, további jó követőzést ☺️Nyaralás?
warr_b
Draft