EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
46 oldalt végigtekertem, respekt érte srácok
több mint 1 éve
Most vagy elhasználtuk az összes szerencsénket tegnap estig, vagy az cél, hogy izgi legyen és tényleg a románokat kapjuk
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát nem érzem az olasz gólt a meccsben, de ne legyen igazam
több mint 1 éve
Modric és Kroos teljesen befejezi?
több mint 1 éve
Ez van amikor az Interre épül az olasz válogatott, 3 pont a csoportban. Amikor Juvéra épül, akkor meg VB és EB győzelem.Jelenlegi juveban túl sok értelmes olasz játekos nem nagyon van
Sixo

több mint 1 éve
bízhatunk talán egy horvát pirosban...
több mint 1 éve
Ez van amikor az Interre épül az olasz válogatott, 3 pont a csoportban. Amikor Juvéra épül, akkor meg VB és EB győzelem.Meg eljárások a Juve ellen és pontlevonás/Serie B
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Meloni leszolt hogy ejtsenek ki minketHorvátoknak szóltak amúgy a Dunamenti Futballkúltúra Közösségről v itt is szuvenírek vagyunk?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ez van amikor az Interre épül az olasz válogatott, 3 pont a csoportban. Amikor Juvéra épül, akkor meg VB és EB győzelem.
több mint 1 éve
Na jönDonnarumma a legjobb lövő, csak ő nem hagyhatja ott a kaput.Pirlo Totti vagy Del PieroLelátó?
steelwolf
több mint 1 éve
Na jön több mint 1 éve
nem volt túl okos Guardiol most..
több mint 1 éve
Perisic elsullyeszti az olasz remenyeket
több mint 1 éve
Mi van egykapuzás?
több mint 1 éve
ez amúgy most már minden értelemben az 😊Én erre gondoltam egykapuzáson, hogy szinte csak a horvát térfélen lesz a játéknálam ez absz meddő labdatartás 😊Gól óta mondjuk az van eddigazért nem erre fognak játszani, de az egykapu erős lenne tőlükMondjuk olaszoknak nem lesz sietős mert kb fixen továbbmennek így istuti nem lesz egykapu.. annyira messze nem jók az olaszok, a horvátok meg nem rosszak, sőtna most lesz jó a meccs legalábbEgykapu lesz innentől, de nem hiszem hogy valahogy gólt tudnának szerezni az olaszok
Szesze
kapitnono
Szesze
kapitnono
Szesze
kapitnono
Szesze
kapitnono
több mint 1 éve
mondjuk az előbb egy rohadt nagyot védett a spanyol kapusMost am mennek az albánok isNekik kettőt kéne rúgniuk ,hogy ne legyen nekünk jó.
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Én erre gondoltam egykapuzáson, hogy szinte csak a horvát térfélen lesz a játéknálam ez absz meddő labdatartás 😊Gól óta mondjuk az van eddigazért nem erre fognak játszani, de az egykapu erős lenne tőlükMondjuk olaszoknak nem lesz sietős mert kb fixen továbbmennek így istuti nem lesz egykapu.. annyira messze nem jók az olaszok, a horvátok meg nem rosszak, sőtna most lesz jó a meccs legalábbEgykapu lesz innentől, de nem hiszem hogy valahogy gólt tudnának szerezni az olaszok
Szesze
kapitnono
Szesze
kapitnono
Szesze
kapitnono
Szesze

több mint 1 éve
olyan lassan veszik le az olaszok a labdát, hogy még a tiszta lövőhelyzetre is odaérnek a horvátok
több mint 1 éve
Most am mennek az albánok isNekik kettőt kéne rúgniuk ,hogy ne legyen nekünk jó.
zacknorb
több mint 1 éve
Darmian bazzeg..
több mint 1 éve
Idén dőlnek a rekordok. Leggyorsabb, legkésőbbi, legidősebb gólok, Legtöbb öngól.