EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Hazai pálya

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
kapják be, meg fogják adni
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Bazmeg, okosan nézzed VAR
több mint 1 éve
Nem értem komcsit nem olyan szarok a magyarok most h elő kéne venni a németek evvel a biroval nem mi bezzeg már nyertünk
több mint 1 éve
Ígyis kell játszania, ő a jövőNegyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.akartam írni hogy dárdai is
iktriad
de adott egy förtelmes passzt
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Negyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.akartam írni hogy dárdai is
iktriad
de adott egy förtelmes passzt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Igen én is ugy értettemAkkor nem értelek, az a magyaroknak volt meleg.Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
több mint 1 éve
Negyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.
több mint 1 éve
Akkor nem értelek, az a magyaroknak volt meleg.Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Vissza dislike gombot, pepperidge farm remembersNémetekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
majdnem..
több mint 1 éve
Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
több mint 1 éve
Sallai jól védekezik vissza, ez kulcs lesz végig
több mint 1 éve
Nem azt mondtam h nem lő gólt, hanem h ezt ha ő van Sallai helyett akkor sem lövi beHát akkor nézd meg a spanyol-horvátot, simán bevágta 17től.Ezt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Bolla volt az az agyontetovált amit a bemelegítésnél nem ismertem fel.
több mint 1 éve
Haverom most küldte a képet, kis üveges unicumot nyalogatjak a nezotéren, jo kis ellenőrzés lehet bemenetelkor 😊Azt vittem volna be kölnbe amit akarok, volt nálam egy oldaltáska kivettem belőle ami benne volt, a 2 rekeszből az egyikbe sandított bele és ok, a motozásnál a lábamat meg sem nézte pl
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mondanám hogy gólkirály lesz, de az öngól leszEzt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát akkor nézd meg a spanyol-horvátot, simán bevágta 17től.Ezt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
több mint 1 éve
huhh, azt hittem öngól
több mint 1 éve
ez a kijövetel még mindig nem megy sajnos..