EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Mindig várom h a troll dj a lamour toujourst nyomja be
több mint 1 éve
A studioban mindenkit felkeszitettek a veresegre. Ertem en a forditott pszichologiat.Én szeretem ezt a hozzáállást, csalódni nem lehet, max örülünk a végén.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
A studioban mindenkit felkeszitettek a veresegre. Ertem en a forditott pszichologiat.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Én csak jó meccset szeretnék 1 golos német winnel tisztességes helytállással a magyaroktolSzoboszlai haja megint szarul áll ez zako leszAz nektek jó, nem?
Kúrfürst briareos
Willie Parker
több mint 1 éve
telex.hu/zacc/2024/06/19/magyar-nemzet-szurkolok-futball gheci, irany akkor a Gulag!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Vagy fejelnek 3-at.Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccsetÉs ha németek rúgnak 2 öngólt?
Coolearie
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szoboszlai haja megint szarul áll ez zako leszAz nektek jó, nem?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.Miért tippelsz a magyarokra? És miért vagy hazaáruló?
Sixo
több mint 1 éve
Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccsetÉs ha németek rúgnak 2 öngólt?
Coolearie
több mint 1 éve
Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccset
több mint 1 éve
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.ámen
Sixo
több mint 1 éve
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.
több mint 1 éve
Te is csak a "fosni" szóig jutottál?Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.Löfli te vagy az?
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.Löfli te vagy az?
zacknorb
több mint 1 éve
csak nagy tétbenFiola kap lapot 2.90Úriember biztosra nem fogad...
Kampman
nagir
több mint 1 éve
Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fiola kap lapot 2.90Úriember biztosra nem fogad...
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
nem is kellÉn azt sem értem, miről van szó.Kérdezzük meg Kampmant hátha Dél-Arábiában játszik vagy Csebit hátha Máltában.Hát akkor ezt nem fogjuk kideríteni asszem.Madagaszkáron vagy KAK-ban sem.Hát nem az albán kettőben vagy Arubán, az kurvaélet.hát szerinted hol játszik a witsel?Szóval zacknorb a witselakármi?Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.uefásban minden 2 pontot kapott, te soloban 8at .... csalsz ...
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Én azt sem értem, miről van szó.Kérdezzük meg Kampmant hátha Dél-Arábiában játszik vagy Csebit hátha Máltában.Hát akkor ezt nem fogjuk kideríteni asszem.Madagaszkáron vagy KAK-ban sem.Hát nem az albán kettőben vagy Arubán, az kurvaélet.hát szerinted hol játszik a witsel?Szóval zacknorb a witselakármi?Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.uefásban minden 2 pontot kapott, te soloban 8at .... csalsz ...
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
IsJaaaj, olyan TvMacis póló Nekem is kell!😁olyan, vagy az, ami Andin van?
nagir
zacknorb
A Berkesié jobban kéne...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!