NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
104
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
40
11
22:25
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪
4 hónapja
Tactful Cactus
13 862
ez milyen labda volt kontrából, komolytalan
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Klaci79
22 221
12 szabálytalanság egész meccsen...ez szerintem sokat elmond a meccsről...és nem a sportszerűségre gondoltam...a német meccsen volt vagy 30...az jó meccs is volt
4 hónapja
Booooo! Mi van, ha kijut Zanzibár és a Pongo-Pongo szigetek?oh boy, mondjuk a legutóbbit se néztem, ennek se lesz már értelme 😀en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup#Group_stagenem úgy lesz, hogy 3 ország lesz egy csoportban? korábban még az volt a tervA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Már előre odavagyok a 3. csoportkörös Anglia - Kirgizisztán 0-0-ákért.
Kampman
Löfli
Kampman
Löfli
4 hónapja
ozibozi
17 156
Müller nagyon valószínűnek tartja h nem lesz több válogatott meccse.Az jó mert Szeptemberben legalább nem ő véd az NL meccsen
Gundogan pár napot gondolkozik ezen, Neuer meg hosszan akar gondolkodni akar fel éven át
csebi
4 hónapja
oh boy, mondjuk a legutóbbit se néztem, ennek se lesz már értelme 😀en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup#Group_stagenem úgy lesz, hogy 3 ország lesz egy csoportban? korábban még az volt a tervA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
Löfli
Kampman
4 hónapja
Müller nagyon valószínűnek tartja h nem lesz több válogatott meccse.Gundogan pár napot gondolkozik ezen, Neuer meg hosszan akar gondolkodni akar fel éven át
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Szokni kell majd, hogy lesz I, J, K, es L csoport is. XDA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Hála az új dél-kelet ázsiai, elsősorban filippínó honfitársainknak, lehet lesz az bő 10 is addigra, 😀Lölőnek attól marad majd tátva a szája. szűk 10 millió matematikusok országa leszünk.Jussunk csak ki, olyan SZÁMOLGATÁS lesz, amit még nem látott Magyarország! 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
iktriad
shagi0206
4 hónapja
Kampman
28 322
en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup#Group_stagenem úgy lesz, hogy 3 ország lesz egy csoportban? korábban még az volt a tervA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
Löfli
4 hónapja
ozibozi
17 156
Addigra már a Tipp mix is az övé lesz így tátja sokáig 😊Lölőnek attól marad majd tátva a szája. szűk 10 millió matematikusok országa leszünk.Jussunk csak ki, olyan SZÁMOLGATÁS lesz, amit még nem látott Magyarország! 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
iktriad
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 933
Kár hogy abból semmire nem emlékszem. Többre a 98as vbről, pedig akkor még a pubertás sem ütött be nálam 😀A 2000-es EB az egész futballtörténelem csúcsa volt.Nekem a jugo-spanyol 2000-es csoportmeccs a csúcs. Akkor még tudtam drukkolni a spanyoloknak.2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Az utolsó három meccs mind egytől egyik klasszikus.
Kampman
4 hónapja
nem úgy lesz, hogy 3 ország lesz egy csoportban? korábban még az volt a tervA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
4 hónapja
Mert nem a németeknek drukkoltál. 😀 És Schweinsteiger irtó jó volt aznap.Nekem az elég egyoldalú volt az a 3-1Német-portugál se volt rossz 2006-ban.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
iktriad
kapitnono
4 hónapja
felét nem is látod, mert tippre éjjel lesznek a meccsekA minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDAdjerőt. Asszony kirak itthonról.
Zsellér van de Vrij
Hanni
4 hónapja
Kampman
28 322
A 2000-es EB az egész futballtörténelem csúcsa volt.Nekem a jugo-spanyol 2000-es csoportmeccs a csúcs. Akkor még tudtam drukkolni a spanyoloknak.2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Az utolsó három meccs mind egytől egyik klasszikus.
4 hónapja
Dembelé jó kedvvel szállt be a meccsbe, lájkolom
4 hónapja
Rabiot ezt beloviKezdjük ott, hogy el sem jutna odáig hogy ott legyen
csebi
4 hónapja
shagi0206
10 933
Lölőnek attól marad majd tátva a szája. szűk 10 millió matematikusok országa leszünk.Jussunk csak ki, olyan SZÁMOLGATÁS lesz, amit még nem látott Magyarország! 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
iktriad
4 hónapja
Tactful Cactus
13 862
Nekem a jugo-spanyol 2000-es csoportmeccs a csúcs. Akkor még tudtam drukkolni a spanyoloknak.2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Jussunk csak ki, olyan SZÁMOLGATÁS lesz, amit még nem látott Magyarország! 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij
Kampman
4 hónapja
Nem baj az, ha a vébé után visszamehetsz. 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDAdjerőt. Asszony kirak itthonról.
Zsellér van de Vrij
Hanni
4 hónapja
Kampman
28 322
A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDÉs tovább fog majd jutni a 8 legjobb harmadik 😀 😀 😀 😀 😀
Zsellér van de Vrij