NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Tactful Cactus
13 851
Pepe helyében mondanék egy ilyen trash talkot Thuramnak, hogy "apád sokkal jobb és gyorsabb volt."És jön a válasz: Feleséged is ezt mondta
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kampman
28 322
Pepe 41 évesen is nagy tanárAfféle pszichopata-alkesz, abuzáló tornatanár, de igen
Toca
4 hónapja
hogy a picsába tudnak ennyire szarul rúgni???Rossz célzóvizet ittak.
Tactful Cactus
4 hónapja
Tactful Cactus
13 851
hogy a picsába tudnak ennyire szarul rúgni???
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Pepe helyében mondanék egy ilyen trash talkot Thuramnak, hogy "apád sokkal jobb és gyorsabb volt."
4 hónapja
Pepe 41 évesen is nagy tanár
4 hónapja
A Kanté 1,5 over kaput eltalálora mit fizethetett? 10x? 😃Örök élet, ingyen sör for life.
Hanni
4 hónapja
A Kanté 1,5 over kaput eltalálora mit fizethetett? 10x? 😃
4 hónapja
Ahogy javítottam, ha tèvedtem, akkor bocs 🙂 hatha a gól is megèrkezik
4 hónapja
ozibozi
17 156
Kb Ezért is jó hogy nem mákolta be magát pl Szlovénia se ide már
4 hónapja
Hat ha 3-3 lenne se lepődnék meg. Franciák ajtó ablakból volt 2 vagy 3Mással foglalkoztam, ès nem a meccset nèztem ès nem lepett meg az állás ès ahogy a szpíker szavaiból kiveszeem kb nem is történt semmi.Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
dande2
4 hónapja
Tactful Cactus
13 851
dehogynem, töltsd le és nézd megMással foglalkoztam, ès nem a meccset nèztem ès nem lepett meg az állás ès ahogy a szpíker szavaiból kiveszeem kb nem is történt semmi.Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Pedig több történés volt mint kb 16 meccsen összesen 😀Örül, hogy nem vesztegette erre az idejét.Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
Kampman
4 hónapja
Mással foglalkoztam, ès nem a meccset nèztem ès nem lepett meg az állás ès ahogy a szpíker szavaiból kiveszeem kb nem is történt semmi. De lehet tèvedek akkor sorry 🙂Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
Szerkesztette: dande2
4 hónapja
Tactful Cactus
13 851
na és az első félidő?Örül, hogy nem vesztegette erre az idejét.Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪ez egy jó meccs, azt, hogy nincs gól nem jelent sokat
dande2
4 hónapja
Hat nem ker majd szilárdat a portugal a Saliba!Iktriad please! 😀
Toca
4 hónapja
Kampman
28 322
Örül, hogy nem vesztegette erre az idejét.Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
Toca
4 hónapja
Tactful Cactus
13 851
imádtam amikor Canizares elindult örömébenwww.youtube.com/watch?v=TvN3atq9XpgNekem a jugo-spanyol 2000-es csoportmeccs a csúcs. Akkor még tudtam drukkolni a spanyoloknak.2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
12 szabálytalanság egész meccsen...ez szerintem sokat elmond a meccsről...és nem a sportszerűségre gondoltam...a német meccsen volt vagy 30...az jó meccs is volt31 volt 90 perc alatt
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Hat nem ker majd szilárdat a portugal a Saliba!
4 hónapja
ozibozi
17 156
61✌️
4 hónapja
www.youtube.com/watch?v=TvN3atq9XpgNekem a jugo-spanyol 2000-es csoportmeccs a csúcs. Akkor még tudtam drukkolni a spanyoloknak.2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
4 hónapja
Az èrzès, amikor az első fèlidő vège után csak most kapcsolódsz vissza a meccsbe ès látod 0-0 ès vszeg semmiről nem maradtál le...megelègedèssel tölt el, hogy tudtad így lesz 🤪?
dande2
4 hónapja
szpíker már megint túldramatizálja, annyira azért nem volt vészes