NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
159
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
shagi0206
10 934
Fogadjál, nyerjél sokat, és megbocsát 😀A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDAdjerőt. Asszony kirak itthonról.
Zsellér van de Vrij
Hanni
4 hónapja
Rabiot ezt belovi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDAdjerőt. Asszony kirak itthonról.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Amilyen szarok voltak a nyolcaddöntők ez a két negyeddöntő eleg jó kis meccs lett.
4 hónapja
A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XDAbból milyen jó kis mixeket lehet najd tenni 😊
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Nekem úgy rémlik, hogy volt, amikor kimaradt. De ennek utána kell néznem.Nem értem, hogy az Eb-n miért nincs meccs a harmadik helyért. (A Vb-n is hol van, hol nincs.)Egy 1980-as förtelmesen szar olasz-csehszlovák bronzmeccs után mondta azt az UEFA, hogy na ezt többet ne.
nagylaza, főpohárnok
A VB-n szerintem mindig volt.
Kampman
Frissítés: Igazad van, csak az első vébén, 1930-ban nem volt bronzmeccs.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
A minap neztem ra hogy a 2026-os Vb-n a 48 csapat miatt osszesen 104 meccs lesz. Az eddigi 64 helyett... XD
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Nekem az elég egyoldalú volt az a 3-1Német-portugál se volt rossz 2006-ban.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
iktriad
4 hónapja
Kampman
28 323
Kolo Muaninak nem igazán mennek ezek az 1v1 szituációk
4 hónapja
Kilo Miami hagyta ki az argentinok ellen is nem?
4 hónapja
amúgy ez a meccs simán lehetne 3-3 is
4 hónapja
2002: Törökország-Dél-Korea.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
4 hónapja
Amikor 50-ben csoportkörös volt a vége akkor nem 😛Nem értem, hogy az Eb-n miért nincs meccs a harmadik helyért. (A Vb-n is hol van, hol nincs.)Egy 1980-as förtelmesen szar olasz-csehszlovák bronzmeccs után mondta azt az UEFA, hogy na ezt többet ne.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Akkor idei év után az UEFA hátha azt mondja az angol francia párosnak h ti többet nem jöhettek EBre?Nem értem, hogy az Eb-n miért nincs meccs a harmadik helyért. (A Vb-n is hol van, hol nincs.)Egy 1980-as förtelmesen szar olasz-csehszlovák bronzmeccs után mondta azt az UEFA, hogy na ezt többet ne.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
ozibozi
17 156
Viszont ha most nem találnak be előbb-utóbb vlsz kapnak majd egyet -Zombori S.
4 hónapja
Német-portugál se volt rossz 2006-ban.Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
kapitnono
4 hónapja
Nekem is az ugrott be elsőre 😁A 2010-es német-uruguayi meccs annak a vébének a legjobb meccse volt.Faragó Ricsi nyilatkozta valahol, hogy az NFL-ben minél nagyobb a tét, annál jobb a meccs. A gurulósban pont fordítva: minél nagyobb a tét, annál szarabb. Nyilván lehet pró és kontra sorolni az ellenpéldákat, de a tendenciát tekintve, nagy általánosságban abszolút igaza van.Nem véletlen hogy vb ken is mondjuk a bronzmeccs az egyik legjobb. Ott mindkét csapat felszabadultan, tét nélkül tud játszani
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Kampman
4 hónapja
Kampman
28 323
Nem értem, hogy az Eb-n miért nincs meccs a harmadik helyért. (A Vb-n is hol van, hol nincs.)Egy 1980-as förtelmesen szar olasz-csehszlovák bronzmeccs után mondta azt az UEFA, hogy na ezt többet ne.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Ez a Ronaldo már taszítja a gólt egyébként 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
Tchuamenirol egy edzo se latja hogy fos?🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Jó lövés, bedobás 😀
4 hónapja
mekkora játék volt... ha a hosszút lövi Fernandes, gólVagy ha beoasszolja Cnek
NB2