NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
100
20
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
khedira eleve miért játszik? :d Nincs még egy ilyen játékos szerintem világszinten, eddig akárhány csapatban játszott mindegyikben kilógott lefelé.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jön Gomez. A GOMB bekészítve.
több mint 6 éve
A pájinkát 😛Hűha, kezd jól alakulni a nap 😊Meghozta a Tescos a sort?
dande
ulpianus
több mint 6 éve
Amúgy Schürrle miért nem válogatott? Nem megy neki?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
navégre
több mint 6 éve
Nem gondoltam volna hogy a meccs ezen időszakában a németek kiesésre fognak állni.
több mint 6 éve
Hűha, kezd jól alakulni a nap 😊Meghozta a Tescos a sort?
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Nagy kar hogy nincsenek kint a magyarok. Most csak ugy izzana az eredmenykoveto 😀
több mint 6 éve
A német anyacégünk delegált egy vezetőt vezérig.helyettesnek. Őt is így hívják, csak a vezetékneve Pech.Milyen értelmes magyaràzat van arra, hogy Gomez nem jàtszik a 120 centis sàrgàk ellen?Lőw azt hiszi Werner az új Klose. Pedig kurvára nem az.
NB2
iktriad
Nem tudom van-e kapcsolat...
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Hűha, kezd jól alakulni a nap 😊
több mint 6 éve
Már az elutazás előtt 2 héttel.Na kiszakad ma a német gólzsák?Ezt erosen bevarrtak.
Gorcsev
ulpianus
több mint 6 éve
Na kiszakad ma a német gólzsák?Ezt erosen bevarrtak.
Gorcsev
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Merkel készíti a Berlini falat.Maximum Seehofer a nem 100%-ig németeknek.
Coolearie
több mint 6 éve
Duplán, mert így jelenleg 4 mixemből megy 4 a picsába :Sbameg, vezetnek a Svédek!!!!!!Scheiße!
Chargers LT
iktriad
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Merkel készíti a Berlini falat.
több mint 6 éve
Csak a szokásos (lásd olaszok, spanyolok, franciák).bameg, vezetnek a Svédek!!!!!!Nagy lenne, ha a címvédő búcsúzna a csoportkör után. Én díjaznám 😊
Chargers LT
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 967
bameg, vezetnek a Svédek!!!!!!Nagy lenne, ha a címvédő búcsúzna a csoportkör után. Én díjaznám 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
csak a nagycsapat ér!!németeknek eleve fölösleges nyerni, van egy skilljük ami másnak nincs: tizikkel mindig nyernekEzt a 2016os olimpiai döntő visszajátszása után mondod ? 😀
eaglesmcnabb
Sixo
most nézem a mexikóiak kezezését, hát csóró svédek nagy eséllyel 9 ponttal nyernék a csoportot ha nincsenek a bírói tévedések, hihetetlen hogy pont ellenük tévednek folyamatosan.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
bameg, vezetnek a Svédek!!!!!!97. percben lesz egy Neuer fejesgól...
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
bameg, vezetnek a Svédek!!!!!!Scheiße!
Chargers LT
több mint 6 éve
Vezetnek a svédek
több mint 6 éve
Milyen értelmes magyaràzat van arra, hogy Gomez nem jàtszik a 120 centis sàrgàk ellen?Lőw azt hiszi Werner az új Klose. Pedig kurvára nem az.
NB2
több mint 6 éve
bameg, vezetnek a Svédek!!!!!!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Milyen értelmes magyaràzat van arra, hogy Gomez nem jàtszik a 120 centis sàrgàk ellen?
több mint 6 éve
németeknek eleve fölösleges nyerni, van egy skilljük ami másnak nincs: tizikkel mindig nyernekEzt a 2016os olimpiai döntő visszajátszása után mondod ? 😀
eaglesmcnabb