NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
247
33
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
99. percben koreai öngóllal mennek tovább a németek 😊
több mint 6 éve
Nem tudom mit csinál Mehikó...gyalázat.Persze a németek is...nem érdemelnek továbbjutást a fritzek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Ochoaék tippmixültek?Ochonak olvastam először.
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Ochoaék tippmixültek?
több mint 6 éve
I mean, ha kezdegt volna. 😀Gomezzel már sima 3:0 lenneŐ már pályán van, Dybala, akire te gondolsz. 😊
Hanni
iktriad
több mint 6 éve
😊
több mint 6 éve
0-3
több mint 6 éve
Kampman
28 349
Csak a 2002-es meccs miatt gondoltam
több mint 6 éve
Gomezzel már sima 3:0 lenneŐ már pályán van, Dybala, akire te gondolsz. 😊
Hanni
több mint 6 éve
Messze van ez a Neuer - Hummels - Werner - Gomez tengely a Kahn - Lahm - Schweinsteiger - Klose négyestől.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ballack kénetény hogy ezüstre jó lenne
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ballack kéneSchweinsteiger. Ő még aktív is.
Kampman
több mint 6 éve
Gomezzel már sima 3:0 lenne
több mint 6 éve
Kampman
28 349
Ballack kéne
több mint 6 éve
Úgy nehéz lesz nyerni, ha Hummels a.legjobb playa a kozmoárjáknál.Az a Hummels aki konkrétan kurvaszar volt Mehikó ellen.
kishaszi
több mint 6 éve
Úgy nehéz lesz nyerni, ha Hummels a.legjobb playa a kozmoárjáknál.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
A Juvéban tényleg nagyon jól játszik, pedig én sem szerettem túlzottan, de Allegri megtalálta a szerepkörét.kinek? A németeknek vagy a realnak? mert egyikre se nagyon emlékszem.khedira eleve miért játszik? :dXDDDDDDD
Nincs még egy ilyen játékos szerintem világszinten, eddig akárhány csapatban játszott mindegyikben kilógott lefelé.
eaglesmcnabb
Bocsánat de rég olvastam ennyire nevetséges hozzászólást. Khedira borzasztó hasznos játékos, nézd meg hány párharcot nyer meg meccsenként pl. Ja hogy nem pörgeti a farkán a labdát? Hát evvan.
Sebii
Persze juve meccset nem nagyon nézek, lehet ott nagy császár, csak a real ellen volt 0 az összes meccsen.
javítok, mondjuk most nézem juvéban összehozott azért 19 gólt pedig nem az az elsődleges dolga, Realban 0 volt a pali, kibaszott lassú és körülményes
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Pedig már nyomtam volna a gombot. De ebből is látszik hogy Gomez >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Werner.
több mint 6 éve
Kezdenek veszélyesek lenni a kontràk.
több mint 6 éve
Fasza arra hazaérni, hogy 2-0ra mennek a svédek. Mehikó nem baszd már el...!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
köszia szpíker azt mondta, egymás elleni eredmény is mérvadó lehet, igazat mondott? Előbb nem a fair play játszik?en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup#Tiebreakers
Gergőbácsi
4. pont az egymás elleni, a fair play csak 7.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kanadai kommentatorral nezem a meccset. Kloset konkretan nem ismerte fel.Mert nem sokat hokizik.
ulpianus
több mint 6 éve
kinek? A németeknek vagy a realnak? mert egyikre se nagyon emlékszem.khedira eleve miért játszik? :dXDDDDDDD
Nincs még egy ilyen játékos szerintem világszinten, eddig akárhány csapatban játszott mindegyikben kilógott lefelé.
eaglesmcnabb
Bocsánat de rég olvastam ennyire nevetséges hozzászólást. Khedira borzasztó hasznos játékos, nézd meg hány párharcot nyer meg meccsenként pl. Ja hogy nem pörgeti a farkán a labdát? Hát evvan.
Sebii
Persze juve meccset nem nagyon nézek, lehet ott nagy császár, csak a real ellen volt 0 az összes meccsen.
javítok, mondjuk most nézem juvéban összehozott azért 19 gólt pedig nem az az elsődleges dolga, Realban 0 volt a pali, kibaszott lassú és körülményes
mondjuk még mindig nem jött válasz arra hogy miért játszott a koreaiak ellen, mikor első meccsen is 0 hozzá adott értéke volt támadásban a játékhoz, és a németek mai célja is a gólszerzés kéne hogy legyen.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 349
a szpíker azt mondta, egymás elleni eredmény is mérvadó lehet, igazat mondott? Előbb nem a fair play játszik?en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup#Tiebreakers
Gergőbácsi
4. pont az egymás elleni, a fair play csak 7.