NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
Hol a lóve? /Szaúd Arábia nem ér/
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Európán és Dél-Amerikán kívül már csak a H-ban lehet más földrészről továbbjutó.Azért Marokkó, Tunézia és Nigéria kemény csoportba került. Egyiptom eddig, akik leszerepeltek. Szenegál pedig simán tovább is juthat.
De azért adjunk Afrikának még egy csomó helyet...
NB2
Addig Ázsia terített betli lenne, ha a Kolumbia ellen nem játszanak a japánok 90 percig emberelőnyben. Afrikaiak száma annyira nem is zavaró. Engem Ázsia jobban bosszant. Utána jön Észak-Amerika és csak utána Afrika. Dél-Amerika kb rendben van és lesz 2026-tól is. Európa most, a 48-as tornán méginkább alulreprezentált lesz.
több mint 6 éve
Egyébként respect a horvátoknak. Döntőben vissza lehetne vágni, vagy fordítottja 98-nak. Csoportban mi nyertünk, de a horvátok jutottak messzebb. Most lehetne fordítva 😊
több mint 6 éve
Ha már Neuernek hívják a kapust lehet ki kéne próbálni vmi újat, ja.büntetőpárbajjal még nem nyertek a krautok a gaucsók ellen, olyat nem lehetne?mint 90-ben, 1-0 tizivel a németeknek 😀Az Olaszok is általában úgy nyerik a VB címeiket, hogy 3 döntetlennel valahogy bemákolják magukat az egyenes kieséses szakaszba, onnan meg tizenegyesekkel megnyerik valahogy 😊német-argentin döntő?
Valaki ugyanígy fog nyerni idén is 😊
bcsarli
dawyd728
empty taxi
slowmotion
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
büntetőpárbajjal még nem nyertek a krautok a gaucsók ellen, olyat nem lehetne?mint 90-ben, 1-0 tizivel a németeknek 😀Az Olaszok is általában úgy nyerik a VB címeiket, hogy 3 döntetlennel valahogy bemákolják magukat az egyenes kieséses szakaszba, onnan meg tizenegyesekkel megnyerik valahogy 😊német-argentin döntő?
bcsarli
dawyd728
empty taxi
több mint 6 éve
én mondjuk Mr Mackey-re gondoltamwww.youtube.com/watch?v=xma69sxxobwMaradona megint bizonyította, hogy mekkora egy gyökér disznajaa drog rossz, értem?!
Chargers LT
slowmotion
empty taxi
több mint 6 éve
Európán és Dél-Amerikán kívül már csak a H-ban lehet más földrészről továbbjutó.De azért adjunk Afrikának még egy csomó helyet...
több mint 6 éve
Ez megvan, hogy Maradonat harman vittek ki a meccsrol, es a faszi allni sem birt? Nagyon kemeny.tökre csalódott és szétkészítette magát, mert legalább egy fordulóig még veszélyben forog a státusza
twitter.com/Llourinho/status/1011707955455160326
Stez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Pl Ausztrália is mindig ezt teszi 😛Így van, jobb ki sem jutni, mert csak leégnénk.miért is?Azért örülök, hogy nem a horvát B-n múlt a továbbjutás és ilyen szempontból Izland hatalmas csalódás, a 2 évvel ezelőtti EB-hez képest főleg!hát még a magyar válogatott 😀
NB2
eaglesmcnabb
Izland kikapott 2x, mi nem!
NB2
empty taxi
több mint 6 éve
Ez megvan, hogy Maradonat harman vittek ki a meccsrol, es a faszi allni sem birt? Nagyon kemeny.twitter.com/Llourinho/status/1011707955455160326
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
És fogunk is még párat... (csak) 😉A VB-ken nem a legjobb csapat szokott nyerni, /néhány kivételtől eltekintve/jogos! elvégre párszor ti is nyertetek 😀
A Superbowl lehet hasonló...
ozibozi
clbass
több mint 6 éve
kurvára utálnám, volt már elég, mind szar is voltAz Olaszok is általában úgy nyerik a VB címeiket, hogy 3 döntetlennel valahogy bemákolják magukat az egyenes kieséses szakaszba, onnan meg tizenegyesekkel megnyerik valahogy 😊német-argentin döntő?
bcsarli
dawyd728
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
A VB-ken nem a legjobb csapat szokott nyerni, /néhány kivételtől eltekintve/jogos! elvégre párszor ti is nyertetek 😀
A Superbowl lehet hasonló...
ozibozi
több mint 6 éve
Így van, jobb ki sem jutni, mert csak leégnénk.miért is?Azért örülök, hogy nem a horvát B-n múlt a továbbjutás és ilyen szempontból Izland hatalmas csalódás, a 2 évvel ezelőtti EB-hez képest főleg!hát még a magyar válogatott 😀
NB2
eaglesmcnabb
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szerintem sem. Pont ez ellen a szintelen-szagtalan francia csapat ellen nyerhetnek Lessziek.Franciák ellen mondjuk kiesik Argentína...szerintem 🍗Vagy nem.
Chargers LT
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
Franciák ellen mondjuk kiesik Argentína...szerintem 🍗Vagy nem.
Chargers LT
több mint 6 éve
A the score-n már fent van, a linket nem tudom bemásolni.Ó a csudába, most nézem szombat 4 óra...talán a második félidőt látomszombaton én meg 1 meccset se látok.
dande
shagi0206
több mint 6 éve
Franciák ellen mondjuk kiesik Argentína...szerintem 🍗
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
miért is?Azért örülök, hogy nem a horvát B-n múlt a továbbjutás és ilyen szempontból Izland hatalmas csalódás, a 2 évvel ezelőtti EB-hez képest főleg!hát még a magyar válogatott 😀
NB2
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Azért örülök, hogy nem a horvát B-n múlt a továbbjutás és ilyen szempontból Izland hatalmas csalódás, a 2 évvel ezelőtti EB-hez képest főleg!hát még a magyar válogatott 😀
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A klassziksok remake-je mindig gáz 😕 ...bár ha lehetett Trainspotting2, akkor miért ne lehetne Fear and Loathing in St. Peteraburg...A németek legalább egy körrel korábban ledobni látszottak a strandpapucsot...
Remélem egy hét múlva már egymás seggéről szívják a kokót, hogy mindkét csapat megtalálja a szívéhez közel állót 😉
több mint 6 éve
én is lemaradok a 4 órás meccsekről, kell nekem Div II elődöntőkre menni... 😀Ó a csudába, most nézem szombat 4 óra...talán a második félidőt látomszombaton én meg 1 meccset se látok.
dande
shagi0206
több mint 6 éve
Nigéria azért kapott ki, mert buta volt. A 2. félidőben, de legfőképpen a gól után egy európai csapat lerendezte volna a meccset, csak ehhez ész is kell, utána már borítékolható volt, hogy a gauchok benyomnak egyet.Azért örülök, hogy nem a horvát B-n múlt a továbbjutás és ilyen szempontból Izland hatalmas csalódás, a 2 évvel ezelőtti EB-hez képest főleg!
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Ó a csudába, most nézem szombat 4 óra...talán a második félidőt látomszombaton én meg 1 meccset se látok.
dande