NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
napasztmekNo Borbinho, a védelmi hiba után nem kellett fellocsolni?annyira kenyelmesbe tolom, kb fel se neztem a monitorrol 😀
shagi0206
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
FaSzon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hoppàcska
több mint 6 éve
Ha Észak-Korea Ázsia patkányai, akkor a déliek Ázsia mókusai?Lejon es a fovezernek meg tiszteleg. Mar nyal h elkerulje a munkatabort.Ez Dél-Korea ennek nem olyan a PR-ja...
Stez
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lejon es a fovezernek meg tiszteleg. Mar nyal h elkerulje a munkatabort.Ez Dél-Korea ennek nem olyan a PR-ja...
Stez
több mint 6 éve
Lejon es a fovezernek meg tiszteleg. Mar nyal h elkerulje a munkatabort.
több mint 6 éve
es mehetnek katonanak (2evre)Mikor lett ilyen gyökér csapat ez a Korea?! Rácsúsznak, utánrúgás, könyöklések...ázsiai csapattól szokatlanFrusztráltak, hogy kiesnek
zavi27
shagi0206
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Mikor lett ilyen gyökér csapat ez a Korea?! Rácsúsznak, utánrúgás, könyöklések...ázsiai csapattól szokatlanFrusztráltak, hogy kiesnek
zavi27
több mint 6 éve
Mikor lett ilyen gyökér csapat ez a Korea?! Rácsúsznak, utánrúgás, könyöklések...ázsiai csapattól szokatlan
több mint 6 éve
No Borbinho, a védelmi hiba után nem kellett fellocsolni?annyira kenyelmesbe tolom, kb fel se neztem a monitorrol 😀
shagi0206
több mint 6 éve
Persze megint semmi baja végül...
több mint 6 éve
És rácsúszik a kapusra is hát beszarokAz Löfli dóga
r.baggio
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
A vicc az, hogy ma Korea nem is játszik annyira rosszul, de így is kevés.Rosszul nem, de elég durván
dande
több mint 6 éve
És rácsúszik a kapusra is hát beszarok
---
több mint 6 éve
FCS? 😮 😊Div I volt ma 😊na végre itt vagyok, úgy látom a lényegi részről sikerült megint lemaradni 😀Vécéről jössz vagy HFL játékvezetésből? 😊
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 6 éve
A vicc az, hogy ma Korea nem is játszik annyira rosszul, de így is kevés.
több mint 6 éve
Div I volt ma 😊na végre itt vagyok, úgy látom a lényegi részről sikerült megint lemaradni 😀Vécéről jössz vagy HFL játékvezetésből? 😊
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Nem elkényelmeskedik, hanem a koreai hentesektől félve szabadulnak majd a labdától, mint a tűztől...
---
több mint 6 éve
na végre itt vagyok, úgy látom a lényegi részről sikerült megint lemaradni 😀Vécéről jössz vagy HFL játékvezetésből? 😊
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Merész, de eddig tökéletes. Nehogy Mexikó elkényelmeskedje.Na muszaj volt elugranom rakni meg kettot:Amiket eredetileg raktam elegge elusztak, ezek eddig jol allnak 😀
Mind3 meccsen hendis gyozelem (belga, mehiko, nemet)
Illetve:
Hazard gol, Borsocska gol, illetve nemetek nyernek es nem kapnak golt
Borbinho
Borbinho
több mint 6 éve
Na muszaj volt elugranom rakni meg kettot:Amiket eredetileg raktam elegge elusztak, ezek eddig jol allnak 😀
Mind3 meccsen hendis gyozelem (belga, mehiko, nemet)
Illetve:
Hazard gol, Borsocska gol, illetve nemetek nyernek es nem kapnak golt
Borbinho
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Na, ez se lap
több mint 6 éve
na végre itt vagyok, úgy látom a lényegi részről sikerült megint lemaradni 😀
több mint 6 éve
Marquezt újra kikölcsönözték az öregek otthonából. A Brooklyn 99-os Peraltával(vagy ez egy másik? 😊 ) mi a baj, hogy nem kerül pályára? 4 éve még nagy erősség volt.