NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Na végre nagyon kellett ez a gól nemcsak a csapatnak, hanem Hernandeznek is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Félszáz borsócska
több mint 6 éve
Eldőlt. Mexikó a kontrák királya. Már Nicaragua mellett. 😊
több mint 6 éve
Iktriad díjas poén. 😊Van akinek Jo lány 😛 😉 Bocs.Ez a koreai kapus szerintem lany.Ugyanezt akartam írni, csak lusta voltam a telóért nyúlni.
Stez
NB2
dande
több mint 6 éve
Nyilván túloztam, de az első félidős hülye felfogása miatt a koreaiak szanaszét rugdoshatták a mexikóiakat, mert most már a piros lapoknak kellene jönnie...Jó azt nekem ne mondja senki, hogy ez a spori pl nem fogadott rá, hogy sárga nélkül lehozza a meccset...Nem fogadott rá 😛
r.baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Van akinek Jo lány 😛 😉 Bocs.Ez a koreai kapus szerintem lany.Ugyanezt akartam írni, csak lusta voltam a telóért nyúlni.
Stez
NB2
több mint 6 éve
Ez a koreai kapus szerintem lany.Ugyanezt akartam írni, csak lusta voltam a telóért nyúlni.
Stez
több mint 6 éve
Jó azt nekem ne mondja senki, hogy ez a spori pl nem fogadott rá, hogy sárga nélkül lehozza a meccset...Nem fogadott rá 😛
r.baggio
több mint 6 éve
Ez a koreai kapus szerintem lany.
több mint 6 éve
Ha Ochoa nem a 33-at töltené a vb végén, hanem mondjuk a 28-at, a Pool helyében simán rárepülnék.mert 4 éve 29 évesen nem ugyanezt gondolta róla mindenki a vb után ? xD
shagi0206
Sixo
Minden vb utan megy a nyaladzas a del-amerikai kapusok utan, de a legtobb pont ugyanolyan lepkes, csak van 1-2 jo meccse. Nem veletlen, hogy a javat vegul nem is viszik el europaba
több mint 6 éve
Jó azt nekem ne mondja senki, hogy ez a spori pl nem fogadott rá, hogy sárga nélkül lehozza a meccset...
---
több mint 6 éve
Hát Korea simán megérdemelne egy gólt, sokkal jobb focit vártam a mexikóiaktól.
több mint 6 éve
Ha Ochoa nem a 33-at töltené a vb végén, hanem mondjuk a 28-at, a Pool helyében simán rárepülnék.mert 4 éve 29 évesen nem ugyanezt gondolta róla mindenki a vb után ? xD
shagi0206
több mint 6 éve
Ha Ochoa nem a 33-at töltené a vb végén, hanem mondjuk a 28-at, a Pool helyében simán rárepülnék.A kapus 40 éves kor utánig is jó lehet, szóval 3-4 évre megoldaná a gondokat.
shagi0206
több mint 6 éve
dr0725
482
Ha Ochoa nem a 33-at töltené a vb végén, hanem mondjuk a 28-at, a Pool helyében simán rárepülnék.Az emberről ha lekerül a Mexikó mez megszűnik létezni, 4 éve is kifogta mindenki szemét klubszinten meg nulla a pali.
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Ha Ochoa nem a 33-at töltené a vb végén, hanem mondjuk a 28-at, a Pool helyében simán rárepülnék.
több mint 6 éve
Nekem úgy tűnik , hogy túlterhelni akarják .Jól hallom több 11-es volt idén, mint 4 éve az egész VB-n? Holy shit.A játékosok úgy döntöttek, hogy tesztelik a videóbírót.
iktriad
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Jól hallom több 11-es volt idén, mint 4 éve az egész VB-n? Holy shit.A játékosok úgy döntöttek, hogy tesztelik a videóbírót.
iktriad
több mint 6 éve
Jah, de a fault pillanatában úgy csinált mintha a koreai gyerek mindkét lábában nyílt törést okozott volna. Aztán fél perc múlva már simán ment vissza.Losano is ápolás nélkül visszament a pályára, nem tudom miről is beszéltek...Mexik is azért elő tudjàk adni a nagyhalàlt.Latinok, ilyen téren a legbuzibbak
NB2
shagi0206
Remélem még a szünet előtt jön a második
r.baggio
több mint 6 éve
Jól hallom több 11-es volt idén, mint 4 éve az egész VB-n? Holy shit.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Szegény koreaiak. 2 meccs 2 tizenegyes. Mondjuk 2002-ben ebből egyiket se adták volna meg, plusz a svéd gyereket kiállítják műesésért.A futball legnagyobb szégyene volt az a VB.