NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
braxa88
12 534
német csoportbol kapnak ellenfelet.nekem meg a CSK-m fantasymban nem csinált semmit de legalább szerzett egy sárgát, a másik Willian őt meg lehozták félidőben. Ha továbbmennek is valami csoda folytán, a spanyolok jönnek szembe.ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért.A mai haveromnak adott Neymar gólt szerez tippem így nem fog bejönni... 😊
Kurvára remélem hogy nem jön Madridba, tehetsége lenne hozzá de ez a hozzáállás, + amit előad ez kurvára szánalmas.
eaglesmcnabb
r.baggio
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
nekem meg a CSK-m fantasymban nem csinált semmit de legalább szerzett egy sárgát, a másik Willian őt meg lehozták félidőben. Ha továbbmennek is valami csoda folytán, a spanyolok jönnek szembe.ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért.A mai haveromnak adott Neymar gólt szerez tippem így nem fog bejönni... 😊
Kurvára remélem hogy nem jön Madridba, tehetsége lenne hozzá de ez a hozzáállás, + amit előad ez kurvára szánalmas.
eaglesmcnabb
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
egyenes kieséses szakaszban majd a döntetlenre kell tenni házat, autót, 4 éve is rettenetesen sok hosszabbításos meccs volt
több mint 6 éve
ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért.A mai haveromnak adott Neymar gólt szerez tippem így nem fog bejönni... 😊
eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért.pont a tehetsége miatt vannak rajongói, mert megvan benne ami kell
eaglesmcnabb
csak egy patkány primadonna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mondjuk azt sem értem, hogy minek kellett a visszacsel..remélem megy madridba😊Én is, mégjobban szétverjük a világot!
gordon
több mint 6 éve
Duff
3 133
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMi történt? Nem láttam 😥twitter.com/Footy_Matrix/status/1010154669392498689
Duff
Löfli
több mint 6 éve
fogta a mezét ha még homorított akkor iscsak éppen berúghatta volna így is.
Toca
Anno Bale-t félpályánál kilökte Bartra 2 méterre a pályáról, mégsem állt meg hanem befutott vele és bebaszta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mondjuk azt sem értem, hogy minek kellett a visszacsel..remélem megy madridba😊
több mint 6 éve
Duff
3 133
Akkor egy minimum sárgát elvárnék. 😕Mi történt? Nem láttam 😥100%-os gólhelyzetben megsimogatták és inkább feldobta magát, majd teljesen jogosan videóbíróval elvették a 11-est
Duff
r.baggio
De szívem szerint én az ilyenért már pirosat adnék. 😀
több mint 6 éve
mondjuk egy sárgát simán adnék Neymarnak 😀Adtál is .
Löfli
több mint 6 éve
Az az ostobaság csimborasszója, hogy annak ellenére bepróbálják megszokásból, hogy tudhatnák, hogy már van visszanézés.Mókás.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 914
mondjuk egy sárgát simán adnék Neymarnak 😀Vagy egy vödör sz#rt.
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért. Kurvára remélem hogy nem jön Madridba, tehetsége lenne hozzá de ez a hozzáállás, + amit előad ez kurvára szánalmas.
több mint 6 éve
Mi történt? Nem láttam 😥100%-os gólhelyzetben megsimogatták és inkább feldobta magát, majd teljesen jogosan videóbíróval elvették a 11-est
Duff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Neymarnak nem járna műesésért sárga?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
hatalmas respect hogy visszavonták. előtte van a labda 5méterről. ne essen el.ez tetszett spori.
több mint 6 éve
fogta a mezét ha még homorított akkor is
több mint 6 éve
mondjuk egy sárgát simán adnék Neymarnak 😀
több mint 6 éve
Duff
3 133
Mi történt? Nem láttam 😥
több mint 6 éve
Sárgát a kis gecinek 😊