NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Na azért 😊ha létezik olyan ember aki szereti neymart jelentkezzen, és árulja már el hogy miért.A mai haveromnak adott Neymar gólt szerez tippem így nem fog bejönni... 😊
Kurvára remélem hogy nem jön Madridba, tehetsége lenne hozzá de ez a hozzáállás, + amit előad ez kurvára szánalmas.
eaglesmcnabb
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
na most kiszakad a neymar gólzsák a jugók ellen 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Undorító utolsó 7 perc volt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szánalmas vergődés végig, szerencsés gól után meg alázós csel, újabb gól. Undorító, bár Costa Rica sem nyerte el a szimpátiámat.
több mint 6 éve
Neymarnak érik az aranylabda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Csóri Navas
több mint 6 éve
Baggio, megmarad a barátság
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Neymarnak csak előnyben van kedve focizni 😀
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
na, johnny spagetti csak bekúrta 3 méterről
több mint 6 éve
x2Nem gondoltam volna hogy a VB első 0-0-ás meccsének egyik szereplője Brazília lesz,.,Jinxtriad Strikes Again
iktriad
iktriad
több mint 6 éve
Mert már reggel 8-9 óta azt hallom , hogy fűnyírók repkednek felettem .Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?miből gondolod? 😊
Sixo
slowmotion
több mint 6 éve
Braziloknak meghozta a gyümölcsét a Danilo-Fagner csere
több mint 6 éve
Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?miből gondolod? 😊
Sixo
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?igazából nem pesten, hanem pest és buda között a dunán 😀
Sixo
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 913
Jesus, zseniális egy gólpassz. 😀Megváltóhoz méltó.
dawyd728
Na ma már nem iszok többet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ebbe a gólba benne volt Jézus ..lába😊
több mint 6 éve
és akkor most Costa Rica elkezd hirtelen támadni, és a játékosok nem maradnak lent minden fiszfasz miatt?
több mint 6 éve
braxa88
12 534
ha spanyolok megérdemelték irán ellen, akkor brazilok is.Azért 20 kapura lövés után egy gólt csak megérdemeltek, úgy hogy 70 % ban náluk is volt a labdaamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
kapitnono
spanyoloknál meg ennyi kapu előtti lehetőség nem is volt, ott ment a körbeadogatás, meg iráni favágás.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Jesus, zseniális egy gólpassz. 😀
több mint 6 éve
Látszik ki a legjobb Barca játékos 😀
több mint 6 éve
csak szólok, hogy a nyolcvanadik percben én is tettem egy 0,5 undert 😊Nem gondoltam volna hogy a VB első 0-0-ás meccsének egyik szereplője Brazília lesz,.,Jinxtriad Strikes Again
iktriad
iktriad
több mint 6 éve
Azért 20 kapura lövés után egy gólt csak megérdemeltek, úgy hogy 70 % ban náluk is volt a labdaamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
több mint 6 éve
Ennyi. Bobby miatt win. 😊