NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Victor Moses duplát és a 3-0ás Nigériai győzelmet most kell bemondani ?
több mint 6 éve
Pont ezaz, hogy mindegyik csetlett-botlott meg nyavalygott... abból a 20 helyzetből egy Brazíliának minimum 3at 4et vernie kéne egy CRC-nek. De alapvetően mind2 csapatot hazazavartam volna... meg kb 2-3 kivételével az összeset :'D1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
2. Úgy a 60. percig még néha ment a kontrázgatás, de baromi pontatlanul
3. A 2. félidőben nyomtak a brazilok ezerrel, helyzetek tömkelegét alakították ki. Ha Neymar a focival törődik akkor már a 70. percben 1-0 lett volna nekik.
4. A 70. perctől rengeteg 2. esélyük volt a braziloknak, onnantól már megszűnt a CRC támadójáték, rengeteg labdát adtak el
5. Az utolsó 20 percben minden szarért fetrengtek, időt húztak, ők sem voltak szimpik
(attól még továbbra is utálom a brazilokat Neymar miatt 😀 )
NB2
több mint 6 éve
Ha kap egy sárgát a tizis feldobásért, vagy tegyük fel minden harmadik fetrengésért/színészkedésért, Neymart legrosszabb esetben is a 75-80. perc között leküldik.A sárgás résszel egyetértek, már a szünetbeli eseményeket sem értem miért úszta meg...
(Marcelo tenyerese is min sárga volt, de ha az piros.. akkor is vállat kell vonni, mert adható lett volna)
Ez mindkét részről gusztustalan volt, a brazilok ostobán játszottak, 0 mozgással, abban reménykedtek hogy valakinek lesz egy isteni megmozdulása, és végül egy rossz labdalevételből mákoltak gólt (ugye mennyivel egyszerűbb üres ember találni ha valaki befut, lásd Cou a gólnál...)
Álltak, passzolgattak... nem érdemeltek itt semmit.
Igor
De most komolyan azt ne mondd, hogy a brazilok csak toszogatták a labdát, a spanyolok tényleg azt csinálták, de itt a 2. félidőben töménytelen helyzetet alakítottak ki!
Hidd el én is örültem volna ha marad a 0-0, de most nincs rossz érzés bennem, mert tényleg a brazilok megküzdöttek a gólokért. Sok helyzet, sok lövés, mi kell még egy betömörülő csapat ellen?😊
több mint 6 éve
kissé elfogultnak tűnsz 😉 mindenesetre nem ugyanazt a meccset néztük az biztosNem néztem végig, uccsó 25+7 percet láttam, de az alapján pontosan ez a benyomásom, semmit nem érdemelnek. Írtam h CRC is gusztustalan volt (más okokból, de náluk ez érthető), az hogy a brazilok mit szívtak, az nem...
Szesze
Lehet hogy előtte 4 kapufát lőttek, meg kétszer kellett a gólvonalról tisztázni, de a guardian live commentary-n speciel szintén nem ezt olvastam. ("Yoga Bullshito" -ezt ők írtak, 1. félidpben még 😊)
Mit vitatsz abból, amiket írtam?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Patrik007
342
Ne, ugyanezt éltem át (hárman vagyunk a szobában) Ráadásul pénzem is vol az 1-0-n. Most siri kussban ülünk, inkább senki nem Mond semmit, amióta kiörömködték magukat én meg elküldtem mindenkit a...1-0t raktam félidőben , megint a 96ban megy el mint Marokkó Iránnál faszom 😀amikor melóhelyen a két kolléga 2-0-t írt tipperen, te egyedül 1-0-t,
Toca
és melletted örülnek...
priceless
gamerkr
több mint 6 éve
kissé elfogultnak tűnsz 😉 mindenesetre nem ugyanazt a meccset néztük az biztosHa kap egy sárgát a tizis feldobásért, vagy tegyük fel minden harmadik fetrengésért/színészkedésért, Neymart legrosszabb esetben is a 75-80. perc között leküldik.1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
3. A 2. félidőben nyomtak a brazilok ezerrel, helyzetek tömkelegét alakították ki. Ha Neymar a focival törődik akkor már a 70. percben 1-0 lett volna nekik.
4. A 70. perctől rengeteg 2. esélyük volt a braziloknak, onnantól már megszűnt a CRC támadójáték, rengeteg labdát adtak el
5. Az utolsó 20 percben minden szarért fetrengtek, időt húztak, ők sem voltak szimpik
NB2
(Marcelo tenyerese is min sárga volt, de ha az piros.. akkor is vállat kell vonni, mert adható lett volna)
Ez mindkét részről gusztustalan volt, a brazilok ostobán játszottak, 0 mozgással, abban reménykedtek hogy valakinek lesz egy isteni megmozdulása, és végül egy rossz labdalevételből mákoltak gólt (ugye mennyivel egyszerűbb üres ember találni ha valaki befut, lásd Cou a gólnál...)
Igor
mert aztán a CRC-sek nem színészkedtek egész meccsen.. a Marcelo "tenyeres"-nél se játszott rá a csávó kicsit se..
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Ugyanezt írtam egy órája... ne nekem írd, hanem fifa.com-ra 😕Nem sargat kene adni az ilyen szineszkedesert, hanem lekuldeni a faszba, hogy at akarja kurni a birot. Hamar megtanulna nehany piros utan, hogy ez nem filmfesztival.Ha kap egy sárgát a tizis feldobásért, vagy tegyük fel minden harmadik fetrengésért/színészkedésért, Neymart legrosszabb esetben is a 75-80. perc között leküldik.1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
NB2
Igor
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem sargat kene adni az ilyen szineszkedesert, hanem lekuldeni a faszba, hogy at akarja kurni a birot. Hamar megtanulna nehany piros utan, hogy ez nem filmfesztival.Ha kap egy sárgát a tizis feldobásért, vagy tegyük fel minden harmadik fetrengésért/színészkedésért, Neymart legrosszabb esetben is a 75-80. perc között leküldik.1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
NB2
Igor
több mint 6 éve
szóval ez még mindig Neymar csapata, csak mások viszik a hátukonLehet átszakad most egy gát bennük.
slowmotion
több mint 6 éve
szóval ez még mindig Neymar csapata, csak mások viszik a hátukon
több mint 6 éve
Ha kap egy sárgát a tizis feldobásért, vagy tegyük fel minden harmadik fetrengésért/színészkedésért, Neymart legrosszabb esetben is a 75-80. perc között leküldik.1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
NB2
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jaj istenem, de kueva nevetseges ez az alrinyalas a vegen, hogy minden rola szoljon megint, a puxikak meg rohanjanak vigasztalni a nagyvezert.kislany
több mint 6 éve
1-0t raktam félidőben , megint a 96ban megy el mint Marokkó Iránnál faszom 😀amikor melóhelyen a két kolléga 2-0-t írt tipperen, te egyedül 1-0-t,
Toca
és melletted örülnek...
priceless
több mint 6 éve
nekem tetszettNem semmi meccs voltInkább semmi egy meccs volt ez is
Szesze
bcsarli
több mint 6 éve
Nem semmi meccs voltInkább semmi egy meccs volt ez is
Szesze
több mint 6 éve
jó, a lényegi dolgok 1-0-val rendeződtek, de azért és mondd, sok pázsit van felétek? 😊Honnan tudnám , csak fűnyírókat hallok ...na de ha tudod, akkor mi a toszért kérdezed?Mert már reggel 8-9 óta azt hallom , hogy fűnyírók repkednek felettem .Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?miből gondolod? 😊
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 6 éve
1-0t raktam félidőben , megint a 96ban megy el mint Marokkó Iránnál faszom 😀
több mint 6 éve
Nem semmi meccs volt
több mint 6 éve
1. A cigány Neymart miatt CRC-nek szurkoltamamúgy megérdemelte Brazíliafaszt
NB2
Drip
több mint 6 éve
Közel volt a 2,5 over 😀
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 908
Felnézett a kivetítőre.és most miért tört el a mécses?hogy őt vegye a kamera
Drip
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Honnan tudnám , csak fűnyírókat hallok ...na de ha tudod, akkor mi a toszért kérdezed?Mert már reggel 8-9 óta azt hallom , hogy fűnyírók repkednek felettem .Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?miből gondolod? 😊
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 6 éve
és most miért tört el a mécses?Rájött , hogy egy szar játékos .
Drip
több mint 6 éve
és most miért tört el a mécses?hogy őt vegye a kamera
Drip
több mint 6 éve
na de ha tudod, akkor mi a toszért kérdezed?Mert már reggel 8-9 óta azt hallom , hogy fűnyírók repkednek felettem .Mi a tököm van pesten ? Red Bull Air Race ?miből gondolod? 😊
Sixo
slowmotion
Sixo