NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
következő meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződéssel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hiába nyertek nagy mákkal, abszolút nincs kitalálva ez a francia csapat, nem tetszik.
zavi27
Nem hinném , hogy túl reveláns lenne , hogy hogyan is játszanak az első meccsükön .
Sixo
Persze az eredmeny a fontos. De a mutatott jatek egy stabil bunkerfocira jo ausztral valogatott ellen eleg gyer volt. Egy jo valogatott ellen a nagy nevek magukban keveset fognak erni.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
#húdeszarokafranciák

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Hiába nyertek nagy mákkal, abszolút nincs kitalálva ez a francia csapat, nem tetszik.
zavi27
Nem hinném , hogy túl reveláns lenne , hogy hogyan is játszanak az első meccsükön .

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én a 10000. Hsz-nél akarok jubilálni de se nem fogom elérni se megélni. 😂
Coolearie
Akkor csináld azt , mint iktriad, keress egy twitter posztot az egész NFL-ről és linkeld be 32 csapat topicba , 8 csoport topicba , off topicba , meg még pár randomba is . 2 hónap és megleszel .
Sixo
Olyat max menetrend kihirdetésekor szoktam csinálni, és sokszor nem is kell 32 helyre írnom, mert pár helyen más már beírja.

Te nagyobb hsz generátor vagy nekem a megjegyzéseiddel. 😊
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Coolearie
mit akarsz, az 50 000. is meglesz nekem a vb végére 😊
r.baggio
Nem írtad, hogy melyik évi VB-re illetve milyen sportág vébéjének a végére. Okos. 😊
több mint 6 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Vajon melyik meccsen lesz eloszor kiallitas? Vmiert az Argentin-Izlandra erzem max a mai meccsek kozul.
Borbinho
Peru-Svéd, de csak a bíró miatt.
iktriad
Te már előre látsz a negyeddöntőkre?
Kampman
Egyébként most nézem, hogy ilyen párharc max elődöntőben/döntőben/bronzmeccsen jöhetne össze
több mint 6 éve
Coolearie
Akkor csináld azt , mint iktriad, keress egy twitter posztot az egész NFL-ről és linkeld be 32 csapat topicba , 8 csoport topicba , off topicba , meg még pár randomba is . 2 hónap és megleszel .

több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
Coolearie
Légy aktív az eredménykövetőkben az ősszel. 2-3000 hsz-t simán összejöhet és akkor 2 év alatt meglesz a 10k.
iktriad
Én is csak az elmúlt 1 évben voltam aktívabb, előtte nem nagyon.
több mint 6 éve
Coolearie
mit akarsz, az 50 000. is meglesz nekem a vb végére 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Coolearie
Légy aktív az eredménykövetőkben az ősszel. 2-3000 hsz simán összejöhet és akkor 2 év alatt meglesz a 10k.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Az ilyen szimulálásokat, amit most ez a Hernandez produkált is nyugodtan videózhatnák.
tüsi91
Tegnap Suarez már megkezdte a sort.

Jubilálok, 2018. hsz😊
shagi0206
Én mindjárt tízezredes leszek
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
18 méterről mekkora szabi járt volna az ausztráloknak...
több mint 6 éve
Az ilyen szimulálásokat, amit most ez a Hernandez produkált is nyugodtan videózhatnák.
tüsi91

Jubilálok, 2018. hsz😊
shagi0206
fél évig ne írj többet

Szerkesztette: Sixo

több mint 6 éve
tüsi91
Pont ugyanezt gondoltam, hogy utólag miért nem lehet erre sárgát adni...
MarioAna
előbb töröljék el a sárgát és vezessék be a sin bint 😊 aztán lehet az ilyenért is videózni

---
több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
tüsi91

Jubilálok, 2018. hsz😊
több mint 6 éve
tüsi91
Pont ugyanezt gondoltam, hogy utólag miért nem lehet erre sárgát adni...
MarioAna
Lazovic egy meccset se fejezne be az NB1-ben, ha ezt megtennék. 😊
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fekir gyerek eddig 5x ert labdaba, ebbol 4 elkepesztoen borzalmas/suta volt 😀
Borbinho
Azt mondod, szenved nála a labda, mintha szöges ágyon feküdne?
iktriad
azota 5/6ra modositotta a mutatot, szoval igen 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Borbinho
Azt mondod, szenved nála a labda, mintha szöges ágyon feküdne?
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 6 éve

több mint 6 éve
De röhögtem volna ha kontrából betaláltak volna xD

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Pogba hozza a fantasy pontokat, helyes,helyes 😊
Chargers LT
Várjál meccs végéig , nem hinném , hogy neki adják .
Sixo
Ezt szerintem neki fogják, mert nagyjából egy irányba ment (más kérdés hogy simán fölé ment volna, de ez nem szokta zavarni ), de ált. csak akkor szokták öngólnak adni, ha oldalirányban változik látványosat az útvonal...
Igor
Ahogy én láttam Pogba a védő lábát érte el , a védő lába irányította oda ahova ment .
Sixo
Én is így láttam, de azt írtam h mikor szoktak öngólt adni a FIFA-nál...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)