NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Olyan jó lenne egyszer már egy sziporkázó, jól játszó, tudásukhoz mérten pörgő gauchokat látni, hátha ezen a VB-n!
több mint 6 éve
Motor sportot nem nézek amióta Schumi meg a 18 éves Rossi nincs a narancs motorjával .Ezeket meg minek kellett beszéltetni .Nézzed addig a szenvedésük helyett te is a ES1-et és a Le Mans rajtot...állati frankó, hogy vagy 40 autó felsorakozott már szélen, mint a régi startoknál
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
azért epik, hogy az izlandi neveknél egy kérdőjelet rakott a word..és mindezt élő műsorban 😀
több mint 6 éve
Ezeket meg minek kellett beszéltetni .Nézzed addig a szenvedésük helyett te is a ES1-et és a Le Mans rajtot...állati frankó, hogy vagy 40 autó felsorakozott már szélen, mint a régi startoknál
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mert Sampaoli is egy dilettáns marha...ennyinem bír el a csapat két védekezni nem tudó/akaró támadó közepet ennyi..
Nyilvánvaló, hogy soha nem nézett Juve meccset, ami pláne elmond mindent egy szöv.kapról
Chargers LT
több mint 6 éve
egy "Messi gólt lő"-t mertem végül megjinxelni 😊következő meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződésselEriksen gól 3.95? (első gól 7.5)
r.baggio
Ja, hülye vagyok az a harmadik...bocs ignoráld.
Igor
| 0-0 lesz a vége |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mert Sampaoli is egy dilettáns marha...ennyiNyilvánvaló, hogy soha nem nézett Juve meccset, ami pláne elmond mindent egy szöv.kapról
több mint 6 éve
Bírom hogy mindig be vagyok állítva egy adott csapat szurkolójának, miközben a klubfutball annyira hidegen hagy.. én vagyok kb a legobjektívebb ilyen szempontból 😀Krva egyszerű, Dybala tuti nem fog játszani (a meccs elején meg pláne, ahogy írtad Sixo), mert Sampaoli utálja, és olyan nyilatkozatokat tett, hogy nincs "kész" arra h Messivel játsszn.
Szóval szerintem Dybala kb akkor fog pályára lépni ha a második félidőben Izland vezet... max akkor.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nyilván fog gólt lőni, de majd a 2. félidőben 😉 Addig Messi vág kettőtArgentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Az elsőt Kampman-el vitasd meg , 2.at meg csak egy vak ACS Milan fan írhatja .Izland D >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..... nincs elegendő atom az univerzumban.... >>>>>> Szaúdi DMiért csernisev vagy ki a faszom kezdett ?Nehezen, mivel Dybala nem kezd.Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
Miközben Chernysev > Dybala 😛
Igor
több mint 6 éve
Fogalmam sincs, hogy a faszod mikor, hol es kivel jatszott.Miért csernisev vagy ki a faszom kezdett ?Nehezen, mivel Dybala nem kezd.Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
több mint 6 éve
Izland D >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..... nincs elegendő atom az univerzumban.... >>>>>> Szaúdi DMiért csernisev vagy ki a faszom kezdett ?Nehezen, mivel Dybala nem kezd.Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
Miközben Chernysev > Dybala 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Miért csernisev vagy ki a faszom kezdett ?Nehezen, mivel Dybala nem kezd.Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
Stez
több mint 6 éve
következő meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződésselEriksen gól 3.95? (első gól 7.5)
r.baggio
Ja, hülye vagyok az a harmadik...bocs ignoráld.
több mint 6 éve
Nehezen, mivel Dybala nem kezd.Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Ugye Dybala nem is kezd...Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Az elso? Az Eb ota ugyanilyen szintelen-szagtalan, nulla rendszeru csapat van. Oda van pakolva egymas melle hat klasszis, akik nyilvan meg rendszertelenul is lehoznak rohogve egy selejtezot, de Deschamps nulla elkepzelese es taktikai repertoarja merfoldekrol uvolt.Hiába nyertek nagy mákkal, abszolút nincs kitalálva ez a francia csapat, nem tetszik.Nem hinném , hogy túl reveláns lenne , hogy hogyan is játszanak az első meccsükön .
zavi27
Sixo
Ezt a palit evek ota az egyeni villanasok mentik meg. Ez a francia csapat nincsen osszerakva evek ota. A kozeppalya es a vedelem ugy ahogy tud kapcsolodni, mert ket-harom vilagklasszis vedekezo kozeppalyasuk van, de a kozeppalya es a tamadosor olyan felelmetesen elkepzeles nelkul van felepitve, egy teljesen jatekosidegen rendszerbe, hogy arra szavak sincsenek. Legalabb ra lehetne fogni, hogy van egy valaki, akinek viszont rohadtul fekszik a felallas, de nem. Griezmann, Mbappe szenved, Dembele egy fadarab szintjen van, Pogbanal messzirol leri, hogy Deschamps bepuszilt neki es azert van elorebb tolva, szervezo szerepkorbe, mert a csavonak ott van kedve jatszani. Evek ota jar a pofaja, hogy micsoda jo iranyito, kozben csak es kizarolag akkor tudott elfogadhato szintet tolni feljebb tolva, amikor mellette voltak mas iranyitok is, akik nem voltak elveszve egyaltalan.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Minden idők legjobb csoportkörös játékosa, talán még Klose van hozzá foghatókövetkező meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződésselMivel tegnap Céronáldó elemében volt, Messiből kinézek egy 2 gólos meccset.
r.baggio
iktriad
több mint 6 éve
Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem gáz , csak 2 Dybala gólról fogsz lemaradni .
Chargers LT
több mint 6 éve
Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊Nem is tudtam, hogy ekkora Nadal fan vagy. 😊 😊 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
következő meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződésselMivel tegnap Céronáldó elemében volt, Messiből kinézek egy 2 gólos meccset.
r.baggio
több mint 6 éve
Argentin meccs elejét tuti nem nézem,mert közben kezdődik az év egyik legjobb eseménye a Le Mans 24h rajtja 😊
több mint 6 éve
következő meccsen érdemes valamit megfogadni? a piros lapot én is esélyesnek érzem, illetve x-esnek tűnik az eredmény, de nem nagy meggyőződésselEsetleg egy felido X, meg 0-2hendi V jo lehet. Szogletek is johetnek, Izland jo pontrugasokbol, az argentinok meg ha sokat tamadnak tuti lesz jo par szogijuk nekik is.
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."