Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
2 órája
mvm összes irodájára ami a környéken van, azt írja ki az időpont foglaló szarjuk, hogy ez az irodájuk sajnos jelenleg nincs nyitva. közszolgáltatás mi, hogy nyitnák magukra az orosz békegázukat 🤬🤬🤬Ez minden nyáron kihívás a közszolgáltatásoknál, az augusztus sok helyen igazgatási szünet, de ügyeletet azért kéne tartaniuk.
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 órája
mvm összes irodájára ami a környéken van, azt írja ki az időpont foglaló szarjuk, hogy ez az irodájuk sajnos jelenleg nincs nyitva. közszolgáltatás mi, hogy nyitnák magukra az orosz békegázukat 🤬🤬🤬
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
13 órája
Nem érdekli őket. A retardált kerékpáros attitűd a rollereseknél hatványozottan jelentkezik, még kisebb félelemérzettel.tegnapelött, andrássyról jobbra hogy a kodályköröndnél körbe balra tudjak majd kanyarodni, zöld lámpánál jobbrol a szervizútról ahol macisajt van, rolleres elöttem a zebrán át.. satu, még anyázni is elfelejtettem (néztem jobbra szerencséjére hogy lesz e olyan hülye aki nem adja meg az elsőbbséget a szervizutrol majd) 10cm mult kb.. jardara felugratott és robogott tovabb.. csak azt látta hogy ő már a zebrán van majd én vigyázok vagy nemtomNah, ugyanezt játszotta el velem egy 10 éves forma kölyök e-rollerrel, és én is valami 20-szal se mentem kertvárosi részen, és ügyesen berongyolt elém szembeforgalomba - tehát tilosban, nem ott ahol kellett volna derékszögben, hanem íves kanyarban. Ha nincs a sok év, reakcióidő, lélekjelenlét, meg az, hogy gyökkettővel megyek, akkor most killer lennék ...Lassan már egy évtizede mondom. Akinek fájni fog, az figyeljen.Hiába mondod.
NB2
Ma délután a Róna utcán egy telefonáló faszi egy parkoló furgon takarásából féktávolság plusz 5 centire sétált ki elém. Ha nem kisutcáról kanyarodok ki és nem 25-30-al megyek még, akkor ott hal meg. Így padlófék, duda. A barom annyira megijedt, hogy eldobta a mobilját ahogy meghőkölt. És ebből se fog tanulni. Ha meg kilapítom, akkor meg már lehetősége nem lett volna.
Szóval ne legyenek illúzióid, aki agyhalott az agyhalott. És annyi van, hogy sose fogy el.
Őszentsége Sobri Jóska
kishaszi
Josszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
17 órája
nem gond, a fórum nagy része full csövön van saját bevallása szerint.Kéne valami kimutatás, hogy átlagban hány naponta jönnek fel az e rollerek ebben a topikban. 😀majd megkérdezzük a fejlesztőket, de az feláras lesz
dugo93
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Kéne valami kimutatás, hogy átlagban hány naponta jönnek fel az e rollerek ebben a topikban. 😀majd megkérdezzük a fejlesztőket, de az feláras lesz
dugo93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Kéne valami kimutatás, hogy átlagban hány naponta jönnek fel az e rollerek ebben a topikban. 😀Idén átlagban 7.2 naponta.
dugo93
3 napja
Kéne valami kimutatás, hogy átlagban hány naponta jönnek fel az e rollerek ebben a topikban. 😀
3 napja
tudtal berelni, de azokat tudtak szabalyozni.Van szabalyozas, mert alapvetoen a sajat rollert nem hasznalhattad in public. Csak ugye nem eletszeruEzt nem értem.
no
A saját rolleremet nem használhattam, másét meg igen?
Őszentsége Sobri Jóska
olyan mint a quad-ok, rendszam nelkul nem hasznalhattad in public, de pl. a foldeken igen.
3 napja
Van szabalyozas, mert alapvetoen a sajat rollert nem hasznalhattad in public. Csak ugye nem eletszeruEzt nem értem.
no
A saját rolleremet nem használhattam, másét meg igen?
3 napja
telex.hu/kulfold/2026/08/06/elektromos-roller-baleset-serules-nagy-britannia-wales-tanulmanyIrok egy par adatot nagysagrendileg, mert nem emlekszem a konkret szamokra es most nem talalom hol olvastam.
Én azt nem értem mi kell még történjen, h tudjanak végre bárhol a világban rendes szabályokat hozni. Mindenhol megy ez a pöcsölés, közben nyomorodnak meg az emberek. A politikusok mint a tűztől úgy félnek a rollerezést szabályozni..
dawyd728
Korhazi jelentesbol van kiszedve es megcsinalva tobb mint 15000 esetbol ami kicsi es sulyos serulest is takar es 2022-23.
Az agyserules 3.5 nagyobb esely az rolleren, a bicaj es a motorhoz kepest. A rollerel kevesebb mint 600, a bicaj es a motor tobb mint 7000 eset. A sisak viselese 75%-45%-6% a sorrend kitalalhato konnyen.
A roller majdnem 90%-ban 18 ev felettiek voltak, de a kozel 10 % gyerek nagyobb szazalekban volt sulyos.
Van szabalyozas, mert alapvetoen a sajat rollert nem hasznalhattad in public. Csak ugye nem eletszeru
4 napja
dawyd728
4 307
telex.hu/kulfold/2026/08/06/elektromos-roller-baleset-serules-nagy-britannia-wales-tanulmanyÉn azt nem értem mi kell még történjen, h tudjanak végre bárhol a világban rendes szabályokat hozni. Mindenhol megy ez a pöcsölés, közben nyomorodnak meg az emberek. A politikusok mint a tűztől úgy félnek a rollerezést szabályozni..
5 napja
Én mondjuk jól kibasztam az inflàcióval, mert 2022 óta nem vettem élesztőt, cukrot és maszkot se.Kell is a maszk, ha az élesztőt bedobod a latrinába. 😁Budipapírt, élesztőt meg maszkot vegyetek biztos ami tuti.isten faszát azt b+mindmeghalunk
hvg.hu/itthon/20260804_harmadfoku-hosegriasztas-orszagos-tisztifoorvos-meghosszabbitva-ebx
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
kittli
5 napja
Vki látta már innen az női pro baseball meccs előtti amerikai himnuszt? Nagyon kemény végighallgatni. De a mögötte lévő rendőrnő se semmi hogy kibírja egy mosoly nélkülA néni konkrétan minden oktávból kiugrott
youtu.be/VgzHMBJa6Bc?is=vo5EOfbg2SbWJAkz
Akcidens
5 napja
Ettől függetlenül, had ne tapsoljak már annak, ha így járok.Az én autóm úgy néz ki, mint egy roncsderbiveterán a karcolásokat illetően.Az tény. Ennyi erővel amikor parkolásnál meghúzzák, azt is elintézhetjük ennyivel: inkább az autónak menjen neki, mint nekem. Csak hát na.Az rendben van, de én azért díjaznám, ha megelőznénk azt, hogy a rolleres köcsögök összetörhessék az autómat.Az autónak pont ez a funkciója.
Mikey
Hogy helyetted törjön össze.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Mivel csak helyváltoztatásra használom, nem reprezentálásra, belül meg full kényelmes, így leszarom.
Apám unokatestvere mondta (elvált és taxis volt), hogy az autó olyan, minta a férfi lelke, az első karcolás az fájdalmas, a többi meg elkerülhetetlen.
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 napja
Látod milyen sokoldalú vagyok?ahhoz képest mennyire cinikusnak jellemzed magad, az elmúlt évtizedben nem hallottam ennél idealistább kívánságotPont akkor meg mindegy hol, csak csökkenjen az agyhalottak száma.Nem rasszista vagyok, csak realistaCsak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromos rollereznek annyit, pláne Butapesten.Ne legyél rasszista. Fehér, fekete, nem mindegy? Sőt, ha az afrikaiak nem rollereznek Pesten, már ezzel kevésbbé érdemlik ki a Darwin-díjat, mint a fehérek.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
5 napja
Az én autóm úgy néz ki, mint egy roncsderbiveterán a karcolásokat illetően.Az tény. Ennyi erővel amikor parkolásnál meghúzzák, azt is elintézhetjük ennyivel: inkább az autónak menjen neki, mint nekem. Csak hát na.Az rendben van, de én azért díjaznám, ha megelőznénk azt, hogy a rolleres köcsögök összetörhessék az autómat.Az autónak pont ez a funkciója.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Mivel csak helyváltoztatásra használom, nem reprezentálásra, belül meg full kényelmes, így leszarom.
Apám unokatestvere mondta (elvált és taxis volt), hogy az autó olyan, minta a férfi lelke, az első karcolás az fájdalmas, a többi meg elkerülhetetlen.
5 napja
ahhoz képest mennyire cinikusnak jellemzed magad, az elmúlt évtizedben nem hallottam ennél idealistább kívánságotPont akkor meg mindegy hol, csak csökkenjen az agyhalottak száma.Nem rasszista vagyok, csak realistaCsak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromos rollereznek annyit, pláne Butapesten.Ne legyél rasszista. Fehér, fekete, nem mindegy? Sőt, ha az afrikaiak nem rollereznek Pesten, már ezzel kevésbbé érdemlik ki a Darwin-díjat, mint a fehérek.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
Inkább ki kellene szűrni a köcsögöket. A rollereseket pedig megtanítani közlekedni.tök egyszerű, tiltsuk be a személyautókatAz rendben van, de én azért díjaznám, ha megelőznénk azt, hogy a rolleres köcsögök összetörhessék az autómat.Nagyon sok fiatal fogja megnyomorítani magát a következő években ha ezeket nem szabályozzák le 20km/h-ra, vagy be nem tiltják.Szerintem az emberiség legfőbb problémája a túlnépesedés. Ne tiltsák be, hagyják csak dolgozni az evolúciót.
Nomac
A kőkorban is biztos volt olyan hülye, aki pusztakézzel nekiszaladt a kardfogú tigrisnek, vagy a középkorban aki félkézzel próbálta megtartani a kapurostélyt.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
és akkor az autós köcsögök nem ütnek el a zebrán
Negritis, a vajda
5 napja
Az tény. Ennyi erővel amikor parkolásnál meghúzzák, azt is elintézhetjük ennyivel: inkább az autónak menjen neki, mint nekem. Csak hát na.Az rendben van, de én azért díjaznám, ha megelőznénk azt, hogy a rolleres köcsögök összetörhessék az autómat.Az autónak pont ez a funkciója.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
5 napja
Pont akkor meg mindegy hol, csak csökkenjen az agyhalottak száma.Nem rasszista vagyok, csak realistaCsak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromos rollereznek annyit, pláne Butapesten.Ne legyél rasszista. Fehér, fekete, nem mindegy? Sőt, ha az afrikaiak nem rollereznek Pesten, már ezzel kevésbbé érdemlik ki a Darwin-díjat, mint a fehérek.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
5 napja
Nem rasszista vagyok, csak realistaCsak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromos rollereznek annyit, pláne Butapesten.Ne legyél rasszista. Fehér, fekete, nem mindegy? Sőt, ha az afrikaiak nem rollereznek Pesten, már ezzel kevésbbé érdemlik ki a Darwin-díjat, mint a fehérek.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
5 napja
Afrikaiaknak ingyen e-roller a logikai lánc vége.Csak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromis rollereznek annyit, pláne Butapesten.Nagyon sok fiatal fogja megnyomorítani magát a következő években ha ezeket nem szabályozzák le 20km/h-ra, vagy be nem tiltják.Szerintem az emberiség legfőbb problémája a túlnépesedés. Ne tiltsák be, hagyják csak dolgozni az evolúciót.
Nomac
A kőkorban is biztos volt olyan hülye, aki pusztakézzel nekiszaladt a kardfogú tigrisnek, vagy a középkorban aki félkézzel próbálta megtartani a kapurostélyt.
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
Ne legyél rasszista. Fehér, fekete, nem mindegy? Sőt, ha az afrikaiak nem rollereznek Pesten, már ezzel kevésbbé érdemlik ki a Darwin-díjat, mint a fehérek.Csak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromis rollereznek annyit, pláne Butapesten.Nagyon sok fiatal fogja megnyomorítani magát a következő években ha ezeket nem szabályozzák le 20km/h-ra, vagy be nem tiltják.Szerintem az emberiség legfőbb problémája a túlnépesedés. Ne tiltsák be, hagyják csak dolgozni az evolúciót.
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Az rendben van, de én azért díjaznám, ha megelőznénk azt, hogy a rolleres köcsögök összetörhessék az autómat.Az autónak pont ez a funkciója.
Mikey
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
5 napja
Csak a túlnépesedés nem a 2.0 alatti reprodukciós mutatójú fehérek felől fenyeget, az afrikaiak meg nem elektromis rollereznek annyit, pláne Butapesten.Nagyon sok fiatal fogja megnyomorítani magát a következő években ha ezeket nem szabályozzák le 20km/h-ra, vagy be nem tiltják.Szerintem az emberiség legfőbb problémája a túlnépesedés. Ne tiltsák be, hagyják csak dolgozni az evolúciót.
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
5 napja
Vki látta már innen az női pro baseball meccs előtti amerikai himnuszt? Nagyon kemény végighallgatni. De a mögötte lévő rendőrnő se semmi hogy kibírja egy mosoly nélkülEnrico Palazzo szint
youtu.be/VgzHMBJa6Bc?is=vo5EOfbg2SbWJAkz
Akcidens