Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
ha szerencséje volt, akkor elég hamar sokkos állapotba került 😕24.hu/belfold/2023/07/07/arpad-hid-baleset-gyorshajtas-mercedes-race-001-kerekpar-biciklis-aldozat-halara-gazolt-rendorseg-nyomozas/Telexes cikkből..
Beki
Valamilyen okból – ami a rendőrség szerint nem műszaki hiba volt – az autó elkezdett balra fordulni, ami miatt a sofőr jobbra rántotta a kormányt, ezzel telibe találva a járdán haladó kerékpárost. A fiatal férfinak a helyszínen két végtagja leszakadt, később belehalt sérüléseibe
Mit élhetett át szegény, nem halt meg azonnal 😕
Nomac
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2023/07/07/arpad-hid-baleset-gyorshajtas-mercedes-race-001-kerekpar-biciklis-aldozat-halara-gazolt-rendorseg-nyomozas/Telexes cikkből..
Beki
Valamilyen okból – ami a rendőrség szerint nem műszaki hiba volt – az autó elkezdett balra fordulni, ami miatt a sofőr jobbra rántotta a kormányt, ezzel telibe találva a járdán haladó kerékpárost. A fiatal férfinak a helyszínen két végtagja leszakadt, később belehalt sérüléseibe
Mit élhetett át szegény, nem halt meg azonnal 😕
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2023/07/07/arpad-hid-baleset-gyorshajtas-mercedes-race-001-kerekpar-biciklis-aldozat-halara-gazolt-rendorseg-nyomozas/
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/07/05/sikloernyo-baleset-helikopter-birosag-targyalas-katonasag-targyalas
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/07/05/rendszeresen-jart-legalis-gyorsulasi-versenyekre-az-arpad-hidon-balesetezo
több mint 1 éve
Ez az egyetlen helyes megoldás, és tényleg működik! 😀Ja. Pofán kell röhögni őket. Azzal a legtöbb nem tud mit kezdeni és befejezi a hülyeségét.meg kellene tanulnod elengednek a hülyéket mert strokeot kapsz. Jön a gyerek zenben kell lenni. na de befogtam, tudod mit csinálszJött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99Én egy mitugrász kis törpére gyanakszom, akinek májusban az egyik újonc pultos csaj elkeverte a rendelését, ő meg a köpnivaló sleppje meg bő 10 perc múlva olyan kibaszott megsértve voltak, hogy vendégkönyvet kért meg feljelentéssel fenyegetőzött. Három buzi meg egy rusnya trampli, a főkolompos egy 1.60as komplexusokkal küszködő önjáró trágya. Persze lehet hogy valami még ennél is nyomorultabb tróger jelentett fel.Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99
más melón gondolkodtál már?Nem veszem baszogatásnak. Gondolkodni gondolkodtam, egyszer közel álltam hozzá hogy a Harmanhoz kerüljek, de végül mást vettek fel, és belföldön jó lehetőséget. Másik vendéglátóshoz végképp nem megyek. Gyermekem még két hónap és megjön, egy ideig röghöz kötött leszek, ebbe már belenyugodtam. Szar embereken meg sajnos árhol fel tudom magam húzni.
teljesen idegbe tesznek az emberek téged
nem baszogatásból kérdem
Kúrfürst briareos
gyeek
Kúrfürst briareos
Matthew99
több mint 1 éve
Ja. Pofán kell röhögni őket. Azzal a legtöbb nem tud mit kezdeni és befejezi a hülyeségét.meg kellene tanulnod elengednek a hülyéket mert strokeot kapsz. Jön a gyerek zenben kell lenni. na de befogtam, tudod mit csinálszJött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99Én egy mitugrász kis törpére gyanakszom, akinek májusban az egyik újonc pultos csaj elkeverte a rendelését, ő meg a köpnivaló sleppje meg bő 10 perc múlva olyan kibaszott megsértve voltak, hogy vendégkönyvet kért meg feljelentéssel fenyegetőzött. Három buzi meg egy rusnya trampli, a főkolompos egy 1.60as komplexusokkal küszködő önjáró trágya. Persze lehet hogy valami még ennél is nyomorultabb tróger jelentett fel.Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99
más melón gondolkodtál már?Nem veszem baszogatásnak. Gondolkodni gondolkodtam, egyszer közel álltam hozzá hogy a Harmanhoz kerüljek, de végül mást vettek fel, és belföldön jó lehetőséget. Másik vendéglátóshoz végképp nem megyek. Gyermekem még két hónap és megjön, egy ideig röghöz kötött leszek, ebbe már belenyugodtam. Szar embereken meg sajnos árhol fel tudom magam húzni.
nem baszogatásból kérdem
Kúrfürst briareos
gyeek
Kúrfürst briareos
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
meg kellene tanulnod elengednek a hülyéket mert strokeot kapsz. Jön a gyerek zenben kell lenni. na de befogtam, tudod mit csinálszJött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
gyeek
Matthew99
nem baszogatásból kérdem
Kúrfürst briareos
gyeek
több mint 1 éve
Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99
Én egy mitugrász kis törpére gyanakszom, akinek májusban az egyik újonc pultos csaj elkeverte a rendelését, ő meg a köpnivaló sleppje meg bő 10 perc múlva olyan kibaszott megsértve voltak, hogy vendégkönyvet kért meg feljelentéssel fenyegetőzött. Három buzi meg egy rusnya trampli, a főkolompos egy 1.60as komplexusokkal küszködő önjáró trágya. Persze lehet hogy valami még ennél is nyomorultabb tróger jelentett fel.Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
Matthew99
nem baszogatásból kérdem
Kúrfürst briareos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.Ez nem a verseny utózöngéje?
gyeek
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.más melón gondolkodtál már?
gyeek
nem baszogatásból kérdem
több mint 1 éve
Jött ma hozzánk nébih komoly névtelen feljelentés alapján. A feljelentés alapja: koszos a konyha (amit a vendég nem lát), illetve... IZZADTAK A PULTOSOK! A konyhába nem akarok belemenni, ahol egész nap liszttel sütnek, ott nap végéig lisztesek a dolgok, ez minden háztartásban is így megy, de annak a féregnek aki így jelentget, rányomnám az aljas pofáját a hússütő gépre pár pillanatra, hogy megtudja mitől izzadunk! Egy ilyen féreggel beszélgetnék el egy sötét sikátorban, adná a Fasszopó Sors! Büntetés nem volt amúgy.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/07/03/magyarorszag-belebukott-a-gyorshajtok-elleni-kuzdelembeRace-001 rendszámmal, a jó kurvaanyjat…Ugyanaz a büntetési tétel.Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
A képek alapján egyértelmű hogy 50-nel mentek mindketten.
Mikey
somoskovig
Tarsi
Jughead
telex.hu/belfold/2023/07/03/race-001-volt-a-rendszama-annak-az-autonak-ami-halara-gazolt-egy-kerekparost-az-arpad-hidon
Egyébként a halálos közúti baleset gondatlan okozása és az előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés azért nem ugyanaz a büntetési tétel szerintem…
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Pont ezt mondom, az én szememben az ilyen aki a városba 150-el megy igenis essen a a szándékos kategóriába, mert nem véletlenül megy ennyivel. Az ilyet igenis sok évre ültessék le, mert pont ugyan úgy nem való a társadalomba, mint aki agyonveri a feleségét.Itt egy gyökér gyorsan hajtott, ami miatt embert ölt, de nem akart embert ölni, így szándékos (és pláne előre kitervelt) emberölésről szerintem szó se lehet. Emiatt a gondatlan emberölés jöhetne szóba, aminek a büntetési tétele ugyanaz, mint a halált okozó közúti baleset okozásának.Race-001 rendszámmal, a jó kurvaanyjat…Ugyanaz a büntetési tétel.Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
Mikey
somoskovig
Tarsi
Jughead
telex.hu/belfold/2023/07/03/race-001-volt-a-rendszama-annak-az-autonak-ami-halara-gazolt-egy-kerekparost-az-arpad-hidon
Egyébként a halálos közúti baleset gondatlan okozása és az előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés azért nem ugyanaz a büntetési tétel szerintem…
somoskovig
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Itt egy gyökér gyorsan hajtott, ami miatt embert ölt, de nem akart embert ölni, így szándékos (és pláne előre kitervelt) emberölésről szerintem szó se lehet. Emiatt a gondatlan emberölés jöhetne szóba, aminek a büntetési tétele ugyanaz, mint a halált okozó közúti baleset okozásának.Race-001 rendszámmal, a jó kurvaanyjat…Ugyanaz a büntetési tétel.Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
Mikey
somoskovig
Tarsi
Jughead
somoskovig
több mint 1 éve
Race-001 rendszámmal, a jó kurvaanyjat…Ugyanaz a büntetési tétel.Olyan 130-150 körül mentek a kibaszott városban. Nem is értem az ilyeneket miért nem gyilkosságként kezeli a bíróság.444.hu/2023/07/01/felborult-egy-auto-az-arpad-hidonBár mindkét gyorshajtó f*sz megnyomorodna egész életére, és úgy rohadna börtönben.
Mikey
somoskovig
Tarsi
Jughead
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Továbbá van akinek ez a munkája vagy tényleg csak kedvtelésből nézi.Nap közben dolgozom, nem használom a twittert, aztán a kislányommal és a feleségemmel vagyok és nem használom a twittert. Majd megnézném, hogy mi történt a sportvilágban (NBA, NFL, tenisz leginkább), de nem tudom mert ennyivel is túllépem a limitet.alapvetoen sztem kurva sok a napi limit, meglepodtem h vki ezert haborodik fel.Vagy csak limitálni kell a rajta töltött időt vagy kevesebb híreket olvasni/nézni.Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleAsszony a facebook fiókját törölte úgy egy hete, ugyanez.
r.baggio
warr_b
Egyébként tényleg van káros hatása, mert rászoktat arra, hogy folyamatosan "naprakész" legyél, ne maradj le semmiről, miközben nagyon hozzáadott értéke nincs.
Gondolj bele, valaki elment egy hétvégére túrzáni mobil nélkül, visszajön, aztán azt látja, hogy menet közben majdnem katonai puccs volt Oroszországban...
Lúdas Solymi
amugy is szar ahogy felhozza a tweeteket, de aki ennyi idot tolt rajta legyen permanent dolog ez a limit.
YoungZeeZee
Jughead
Meg nekem kérdés, hogy mi számít olvasásnak?
Az amit betölt vagy az amire rá is böksz?
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Nap közben dolgozom, nem használom a twittert, aztán a kislányommal és a feleségemmel vagyok és nem használom a twittert. Majd megnézném, hogy mi történt a sportvilágban (NBA, NFL, tenisz leginkább), de nem tudom mert ennyivel is túllépem a limitet.alapvetoen sztem kurva sok a napi limit, meglepodtem h vki ezert haborodik fel.Vagy csak limitálni kell a rajta töltött időt vagy kevesebb híreket olvasni/nézni.Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleAsszony a facebook fiókját törölte úgy egy hete, ugyanez.
r.baggio
warr_b
Egyébként tényleg van káros hatása, mert rászoktat arra, hogy folyamatosan "naprakész" legyél, ne maradj le semmiről, miközben nagyon hozzáadott értéke nincs.
Gondolj bele, valaki elment egy hétvégére túrzáni mobil nélkül, visszajön, aztán azt látja, hogy menet közben majdnem katonai puccs volt Oroszországban...
Lúdas Solymi
amugy is szar ahogy felhozza a tweeteket, de aki ennyi idot tolt rajta legyen permanent dolog ez a limit.
YoungZeeZee
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
alapvetoen sztem kurva sok a napi limit, meglepodtem h vki ezert haborodik fel.Vagy csak limitálni kell a rajta töltött időt vagy kevesebb híreket olvasni/nézni.Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleAsszony a facebook fiókját törölte úgy egy hete, ugyanez.
r.baggio
warr_b
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Több mint 5 rohadt órája nem megy ez a kurva online számla!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Vagy csak limitálni kell a rajta töltött időt vagy kevesebb híreket olvasni/nézni.Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleAsszony a facebook fiókját törölte úgy egy hete, ugyanez.
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
Én meg azt hittem ennek a bangának akkor jó ha minnél többen használják a szarát...you awake from a deep trance,
— Elon Musk (@elonmusk) July 2, 2023
step away from the phone
to see your friends & family
több mint 1 éve
telex.hu/tech/2023/07/02/kifizetetlen-google-szamlak-allhatnak-a-twitter-onkorlatozasa-mogottúgy néz ki nem jött be a kék pipa havi 8 dodóértNem is értem mi a tökömnek vette meg. Illetve van egy sejtésem, csak abban nem látom, miért kellett annyi pénzt beleölni, hogy aztán a földbe álljon.
petey
A Telegramnál/Mastodonnál szerintem most rendelik a dom perignon-t.
iktriad
több mint 1 éve
Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleAsszony a facebook fiókját törölte úgy egy hete, ugyanez.
r.baggio
több mint 1 éve
Én mióta töröltem a twitter profilomat határozottan boldogabb ember vagyok, sokkal-sokkal több időm és energiám lett nélküleUgyanez, mióta tiltották a profilomat. 😀
r.baggio