NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
“A taxis haverom meséli, hogy állítólag a Bolt taxit - ami okozta az Árpád hídon történt balesetet úgy lopták el, hogy a sofőr a kocsi mellett cigizett. Leütötték, majd szemben felhajtottak vele az Árpád hídra, és frontálisan összeütköztek egy vétlen autóssal.

Teljes sokkban van. Nem is csodálom.”
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
"Csütörtök reggel az rtl.hu és a Balesetinfo Facebook-oldala is arról számolt be, hogy a balesetet bűnügy előzhette meg: a hídra szemből felhajtó taxit nem sokkal korábban ellopták.

A két forrás – rendőrség által meg nem erősített – értesülései egybecsengenek. E szerint egy férfi az Árpád híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette egy nő taxiját és a forgalommal szemben hajtva menekült el. A hídon összeütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, és amelybe emiatt hátulról belerohant egy mögötte érkező másik taxi.

(...)

A feltételezett taxirabló és az Ignisben ülő férfi és nő halt meg, további négy ember megsérült."

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
 telex.hu/belfold/2024/07/03/arpad-hid-baleset-utkozes-harmas-utkozes

nem igazán jó Suzuki reklám...
NB2
Egyik autóból sem maradt túl sok, mondjuk a Skodának az utastere legalább nem nyomódott össze, de ahogy nézem a Camry is egész jól megúszta. Csóró Suzukiban utazó pár, őket sajnálom a legjobban....

Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2024/07/03/arpad-hid-baleset-utkozes-harmas-utkozes

nem igazán jó Suzuki reklám...
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
és bazmeg még az a szájbatekert xbox.com sem enged bejelentkezni
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 543 — Saturday Night Lights
Zivatar megint hatalmas káoszt és több órás késést okozott a repülőn… piros zónába is került a kelet-spanyol régió, hihetetlen
Heisman nádor
Itthon ez várható:  www.portfolio.hu/krtk/20240623/ime-a-terkep-ezekben-a-magyar-megyekben-pusztit-leginkabb-a-felmelegedes-693899

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Zivatar megint hatalmas káoszt és több órás késést okozott a repülőn… piros zónába is került a kelet-spanyol régió, hihetetlen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
 telex.hu/belfold/2024/06/22/vemhes-damszarvasok-leloves-debrecen

Bazmeg
warr_b
Szerintem tudták mit csinálnak a gecik....
ThundersNFL a Paraszt
Meg kell nézni a haragosokat...
warr_b
Ha megvan legalább egy épen maradt lövedék, akkor nem lesz túl nehéz leszűkíteni a szóbajöhető fegyverek számát. Attól kezdve meg csak elhatározás kérdése, hogy végignézik ezeket, vagy nem. Időigényes, meg drága, de ha tényleg meg akarják találni, meg tudják.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Bazmeg
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Meg kell nézni a haragosokat...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 399 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Bazmeg
warr_b

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Bazmeg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 399 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 rtl.hu/hirado/2024/06/22/iskolai-verbalis-bantalmazas-fejer-megye

Gender baromság 1000-rel dübörög ami nettó faszság....az ilyen selejes egyének meg következmény nélkül bármit megtehetnek....azt hiszem iskolaigazgató plusz tankerületi vezető nyugodtan lemondhat eltakarodhatnak a pedagógussal együt a JÓ KURVA ÉDESANYJUK RETKES PICSÁJÁBA!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Annyira megnézném a két szememmel mifle ember az ilyen!

24.hu/kozelet/2024/06/22/bezart-auto-meleg-hoseg-hoguta-kisgyermek-mento-korhaz/

És egyből kettő!

24.hu/kozelet/2024/06/22/szamarkohoges-kormanyhivatal-ellenor-kohog-gyermekszivsebeszet-ujszulott-govki/

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
 telex.hu/after/2024/06/20/madar-szandi-jotakonysagi-koncert-elmaradt-keves-resztvevo-fizetes-1500-euro
Mindig is utáltam ezt a Pi*sát, meg a Tsabikáját, de most még lementek aljasba is! 🤬
nagir
Hát szerintem itt nálunk hétvégén is éppen meg lehett az ötven. Szerencsére csak alig hallatszott el a házig a nyervogása.
Matthew99
50 a minimu? nincs magasan a lec
YoungZeeZee
ha vetkőzne többen lennének
🤘 gaben 🤘
Néni már.
Narancsbőr, striák...
kittli
de celeb
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 779 — Steelers fan
 telex.hu/after/2024/06/20/madar-szandi-jotakonysagi-koncert-elmaradt-keves-resztvevo-fizetes-1500-euro
Mindig is utáltam ezt a Pi*sát, meg a Tsabikáját, de most még lementek aljasba is! 🤬
nagir
Hát szerintem itt nálunk hétvégén is éppen meg lehett az ötven. Szerencsére csak alig hallatszott el a házig a nyervogása.
Matthew99
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
Néni már.
Narancsbőr, striák...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
nagir
Matthew99
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
ha a lánya is, akkor meg depláne

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
nagir
Matthew99
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
Hát nem tudom, a fejét azért le lehetne takarni:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 826 — Deion Sanders for president!
nagir
Matthew99
YoungZeeZee

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
nagir
Matthew99
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
A Fiestámat 3 évesen 1,3-ért vettem, majd 14 év után majdnem 1m-ért adtam el😃
Willie Parker
Ha így vesszük, akkor életem első autóját, egy kereklámpás Skoda 100-ast 5rugóért vettem, és pár év múlva a bontóban adtak érte egy tízest. 100% profit.
Őszentsége Sobri Jóska
hát ezeket lehetne kilókenyérre vonatkoztatni, csak nem egyidőben, különböző piacok között mérnék a vásárlóerő-paritást, hanem ugyanazon piacon, különböző időpontok között.
slowmotion
Persze, csak nem lehetetlen többért eladni uazt, mint amiért vetted. Ennyi a tézis
Willie Parker
általában és stabil pénz mellett valóban nem. de az elmúlt négy évben két olyan időszak is volt, ami közvetetten és kétszeresen is felhajtotta a használtautók árát.
létezik, amit mondasz, de az a kivétel, ami erősíti a szabályt.
slowmotion
Pontosan azért, mert kétszer is felment az autók ára, nem olyan nagyon kivételes hogy vettél egyet a covid előtt x forintért, és ha vigyáztál rá, most el tudod adni x, vagy több mint x forintért. Keveset futott, megvigyázott példányokért simán elkérnek annyit, amennyibe 4-5-évvel ezelőtt kerültek újan.

És igazából Willie és én sem állítottunk mást, szóval nem is értem, miről vitázunk pontosan? Hogy ez mennyire gyakori? Annyira gyakori, amennyire gyakoriak a keveset futott, patika állapotú pár éves autók.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 095 — The Mathematician
általában és stabil pénz mellett valóban nem. de az elmúlt négy évben két olyan időszak is volt, ami közvetetten és kétszeresen is felhajtotta a használtautók árát.
slowmotion
valamint egy bizonyos kor feletti autók ára is megy fel
mert azok még "javíthatóak"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Willie Parker
Ha így vesszük, akkor életem első autóját, egy kereklámpás Skoda 100-ast 5rugóért vettem, és pár év múlva a bontóban adtak érte egy tízest. 100% profit.
Őszentsége Sobri Jóska
hát ezeket lehetne kilókenyérre vonatkoztatni, csak nem egyidőben, különböző piacok között mérnék a vásárlóerő-paritást, hanem ugyanazon piacon, különböző időpontok között.
slowmotion
Persze, csak nem lehetetlen többért eladni uazt, mint amiért vetted. Ennyi a tézis
Willie Parker
létezik, amit mondasz, de az a kivétel, ami erősíti a szabályt.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion