Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gyűlölök nekrológot írni. 😕 RIP Polyák Imre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
megint a nők bazmeg.. :/Stez
http://www.youtube.com/watch?v=epUIRJiYEWo 😉 😀😀😀lotus86
Inkább a halál. 😀Stez
Rendben, de előtte egy kis unga-bunga!😊

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 697 — Whoops, looks like something went wrong.
Inkább a halál. 😀

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bazmeg Morgan, 8 pontom bánja fantasy-ban, hogy nem bírtál még mászni 1 yardot :mad:
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
yeah, Lajoie rulez 😛
több mint 15 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
http://www.youtube.com/watch?v=epUIRJiYEWo 😉 😀😀😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
painful, pointless, overrated. told 'ya

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 697 — Whoops, looks like something went wrong.
megint a nők bazmeg.. :/

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
rühellek beteg lenni főleg h csak annyira vagyok h anyám még elküld suliba de meccset nézni kómásan szar ill még tanulnom is kéne nem keveset. áá
több mint 15 éve
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊vadibandi
hát spec én ilyenkor nem pötyögetek, hanem ütöm a billentyűket, úgy írok 😀 és azért annyira nem voltam ideges, hogy szétverjek valamit 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊vadibandi
😀 😀 😀
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊

több mint 15 éve
Nem kell kianalizálni, egyszerűen valaki felkúrta az agyamat. Neked pedig azért úgy válaszoltam itt ahogy, mert te sem voltál túl kúltúrált, és külön nem tett jót a fenyegetésed sem, főleg, hogy az illető, aki felbaszott szintén fenyegetőzött ok nélkül jobbra-balra, mindegy, hosszú.. Ha felidegesítenek, akkor lehetetlen, hogy ne legyek agresszív olyannal, aki belém köt.

Lényeg, hogy én is bocs. Nyilván félreérthető is voltam, de a lényeg, hogy ha ideges állapotomban belém kötsz (vagy bárki), nem leszek kedves.. 😊 De amúgy ez szerintem nem csak velem van így, akiben sok a düh meg mittudomén mi (ami nagyon távol áll már a valóságtól), hanem szerintem akárkivel így lenne. Főleg, hogy most több minden összejött, mindegy 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én a helyedben - bármilyen ideges is lettem volna, vagy vagyok - akkor sem így válaszoltam volna, kedves fetomy, mint te tetted azt az előbb, a fél oldalas írásoddal. Nem tudom mi bajod van, de nagyon nagy gondod lehet. Sok benned a düh és a harag, amit ki kell "öntened" magadból. Én nem tudok így, arctalanul, az interneten a másik ember szájába lépni, természetesen verbálisan, akkor sem, amikor magára veszi azt, amit nem is neki szántam. Sajnálom, hogy "összeesküvés elméletet" gyártottam, annak ellenére, hogy a soccer topikos írásod után fél perccel itt siránkoztál, hogy kit utálsz, amikor az én írásomat vehetted beszólásnak, sértésnek.

Sajnálom, hogy megbántottalak, hirtelen felindulásból írtam, reagáltam a soraidra. Amúgy meg, képtelen lennék nem egymagamban, hanem több segítőtársammal menni egy személyes találkozóra, ha nézeteltérésem támadt valakivel. De többynire lehiggadok pár perc után... 😊

Lehiggadtam, és elnézést kérek tőled és a többi fórumozótól, hogy ezt "ide hoztam". De attól még tartom magam azon állításomhoz, hogy ha valami nem tetszik, annak hangot adok, viszont őszintén mondom, hogy a másikat sem megbántani, sem leszólni nem akarom. Lehet kulturáltan is. Egy szónak is .... bocsánat.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a francert kezdek el wweshopot nezegetni
megvennem a felet es egy fitying sincs rendelni
mindenesetre ha vki meglep egy orton lobotomy poloval
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀Fake
egy lobotomy avatart össze tudok dobni a közelgő karácsony alkalmából 😀

több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀Fake
ejj hányszor átéltem ezt (+footballfanatics.com, eastbay.com, wweuroshop.com 😕 )

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀
több mint 15 éve
mighty8 34 — The Rebels' C
pfej...
egy kurva nagy púp nőtt a fejem tetején, csak tudnám mitől...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)haromt
Jól gondolod te barom 😛

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
pfej...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)haromt
felőlem anyázhatsz is, megbocsájtok 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
pfej...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)
több mint 15 éve
faszomat, hogy megint elfelejtettem,hogy vidi meccs van :mad: :mad:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?Höri
..és ha igen?
inkább, minthogy azt írjam ki: mocsk...nác*k...
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?Höri
De a kesztyű nem rossz ötlet, nagyon ki tudják marni a kezet az ilyen anyagok.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem mindenki látott már hasonló feliratot...Szegecs
Csak hogy ennek több oka van... engem ez a felirat sért. És itt betelt a pohár, nem az első. De ez minden eddiginél durvább... úgyhogy felveszem a kesztyűt.

És itt befejeztem az offolást, van arra külön topik, elnézést mindenkitől.