NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért a 6 meccsen ütött egy gól a brit olasz duótól nagyon kemény...És az a vicces, ha egy meccsen meglepik az osztrák/francia csapatot bennmaradnak.
Ehhez képest mi anno elit teljesítményt nyújtottunk.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
hát ahogy nézem, jövőre kinéz az olasz meg a brit csapat ismételten.britek külön kategória, nekik a franciák elleni meccs lesz A meccs, a másik oldalon egyelőre a norvégok is csak számolják a pofonokat, Zuccarello nagyon elférne ide, kérdés, érez-e magában erőt így pár nappal szezon vége után, de szerintem inkább tiroli rangadó lesz a bentmaradásért.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
akkor harmad. mindegy. P2.baszki, várom, hogy a szlovákok lehozzák a kapust, erre kiderül, hogy ez még csak a második negyed 😊Harmadik félidö!
slowmotion
♉gaben♉
több mint 5 éve
baszki, várom, hogy a szlovákok lehozzák a kapust, erre kiderül, hogy ez még csak a második negyed 😊Harmadik félidö!
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
azé' értem én a csalódottságot, de másik ország himnuszát kifütyülni ősi román szokásSutyerák banda.
egyébként welcome to the club, kétezer-akárhányban ők ugyanígy intéztek el minket
slowmotion
Arról nem beszélve, hogy finoman szólva nem álltak hadilábon a feléjük billenő dolgokkal.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
faszom teljesítmény volt ez már megint a Sharkstól? azért nem kell jobb csapatot csinálni a BLues-ból, mint amik...sehol nincsenek egy Avs/Vegastól. kurva szájukat.Mondtam hogy nem olyan egyszerű az.
petey
Szarok voltunk, hozni kell a következőt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
faszom teljesítmény volt ez már megint a Sharkstól? azért nem kell jobb csapatot csinálni a BLues-ból, mint amik...sehol nincsenek egy Avs/Vegastól. kurva szájukat.
több mint 5 éve
egyébként van valami a jéggel? annyiszor elhagyják a korongot a játékosok, amennyiszer ezen a szinten talán nem lenne szabad...Már a 2011-es szlovák vb-n sokat cikkeztek a lapok, h a sűrű menetrend miatt nem győzték a jég állapotát helyreállítani... hiába a 8 év, ez Szlovákia + a csarnokok azóta szinte semmilyen felújítást nem kaptak, nem csodálkoznék, ha megint elővennék a témát... btw kevés világeseményre emlékszek, ahol ilyen intenzív pályahasználatnál ez a probléma ne került volna elő
slowmotion
több mint 5 éve
azé' értem én a csalódottságot, de másik ország himnuszát kifütyülni ősi román szokásegyébként welcome to the club, kétezer-akárhányban ők ugyanígy intéztek el minket
több mint 5 éve
Jó kis meccs volt!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Szerintem Engyelék nem látták, hogy 1 mp volt vissza a harmadból? 😀
több mint 5 éve
baszki, várom, hogy a szlovákok lehozzák a kapust, erre kiderül, hogy ez még csak a második negyed 😊
több mint 5 éve
egyébként van valami a jéggel? annyiszor elhagyják a korongot a játékosok, amennyiszer ezen a szinten talán nem lenne szabad...
több mint 5 éve
De nagy ez a szlovák-kanadai meccs!
több mint 5 éve
az a kemény, hogy a harmadik negyed elején a szlovák-kanadai meccsen az ötödik gól oddsza 1,95 / 1,65 - és mindezt úgy, hogy a kanadaiak egy percig kettős, utána pedig sima emberhátrányban lesznek
több mint 5 éve
ezt mondom, hogy olyan szinten nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy mindenhol ott voltunk, hogy jöttek a hibák. a dupla fóron meg nem csodálkozom, mert néha ritka cigány módon tolta a STL.Mondjuk 3 gólnál Blues védőtől kaptuk a gólpasszt, egy kettős előny meg egy empty net, szóval nem volt az annyira sima. Észnél kell lenni. Meier tényleg kurva jó.tegnap kurva jó meccset toltak a fiúk. fegyelmezett, precíz hoki. a STL nem tudott mit kezdeni a sebességgel, próbáltak keménykedni de a Sharks beleállt, és aztán 5-2-nél már a seggükön vették a levegőt. Meier mi meccset tolt baszki. most nem szabad ellazázni, mint a Vegas és Avs ellen a 2. hazai meccset. hozni kell, idegenben egy split és itthon behúzni a 4.-et 😊Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊Igyekszünk 😊
dande
warr_b
petey
warr_b
biztos holnap mindent beletolnak, észen kéne lenni és okosan játszani.
több mint 5 éve
Mondjuk 3 gólnál Blues védőtől kaptuk a gólpasszt, egy kettős előny meg egy empty net, szóval nem volt az annyira sima. Észnél kell lenni. Meier tényleg kurva jó.tegnap kurva jó meccset toltak a fiúk. fegyelmezett, precíz hoki. a STL nem tudott mit kezdeni a sebességgel, próbáltak keménykedni de a Sharks beleállt, és aztán 5-2-nél már a seggükön vették a levegőt. Meier mi meccset tolt baszki. most nem szabad ellazázni, mint a Vegas és Avs ellen a 2. hazai meccset. hozni kell, idegenben egy split és itthon behúzni a 4.-et 😊Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊Igyekszünk 😊
dande
warr_b
petey
több mint 5 éve
tegnap kurva jó meccset toltak a fiúk. fegyelmezett, precíz hoki. a STL nem tudott mit kezdeni a sebességgel, próbáltak keménykedni de a Sharks beleállt, és aztán 5-2-nél már a seggükön vették a levegőt. Meier mi meccset tolt baszki. most nem szabad ellazázni, mint a Vegas és Avs ellen a 2. hazai meccset. hozni kell, idegenben egy split és itthon behúzni a 4.-et 😊Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊Igyekszünk 😊
dande
warr_b
több mint 5 éve
Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊Igyekszünk 😊
dande
több mint 5 éve
Mikey
18 755
OopszEz amúgy annyira tipikus. Mutatja a vezető politikusok valódi életrevalóságát. Bzmg azt a vörös szőnyeget a fehér jégen nem észrevenni... egek.
twitter.com/spittinchiclets/status/1126929461507706880?s=21
Ezért valaki ülni fog...és nem 2 percet 😂
Klaci79
több mint 5 éve
Most nézem, hogy az öreg Joe bácsi még játszik (Thorton). Úgy emlékeztem már nyugdíjba van Az egyetlen ex bostoni, akit szerettem/szeretek. Akkor pláne hajrá Sharks 😊
több mint 5 éve
Kaapo Kakko 😊Hyvä Suomi!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Oopszvagy mehet követ törni Szibériába
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Oopsztwitter.com/spittinchiclets/status/1126929461507706880?s=21
több mint 5 éve
Sebaj, majd a VB végén 😊