NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
99
20
18:30-tól, ARENA4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Még a kapuskérdés ami übergázul lett kezelve, engem meglepett, hogy Rajna nem fért be, illetve az is, hogy Vay vakon van.Rajna nem volt meggyőző idén, Bálizs sokkal jobb volt.
gabokocka
De én nem vagyok annyira képben, de kik azok akinek még itt kéne lenni a keretben? Sebők és Kóger oké, de nekem kocaszurkolónak más nem ugrik be.Ők mondjuk sérültek, de mondok olyat, akinek szerintem nem lett volna helye ott: Pozsgai, Macaulay, Terbócs, Nagy K. Mivel MAC-osok, így heti 2-3x láttam őket, róluk bizton állíthatom hogy semmi keresnivalójuk a válogatott közelében.
gabokocka
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Valami nagyon el van itt rontva sportszakmai szempontból bármely csapatsportot is nézzük.ez már a politika topicba tartozik...
tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nso is hozza magát szokás szerint...m.nemzetisport.hu/jegkorong/hoki-vb-litvania-legyozte-del-koreat-a-sarokba-szorulunk-2698343
Hogyne előzhetnénk meg szlovéniat, ha pontot szerzünk, ők meg nem?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Szlovénoknak annyira hótmindegy, hogyha kikapnak, mi meg egy sörmeccsen megverjük a feljutott kazahokat, akkor ők kiesnek.
több mint 5 éve
tüsi91
11 023
A litvánok elverték Koreát, így holnap elég egy x nekik a kiejtésünkhöz. Nyami.Szlovénoknak hót mindegy a holnapi. A litvánoknak nem. Kurva nagy csalódás lenne ez, nyilván a különbségek kicsik, de akkor is. Egyéniségek nincsenek, pont ugyanúgy mint a kézilabdában, de lassan említhetném a vizilabdát is. Valami nagyon el van itt rontva sportszakmai szempontból bármely csapatsportot is nézzük.
Mondjuk sztem a szlovénok megmentik a seggünk, de ez qrva necces.
gabokocka
több mint 5 éve
A litvánok elverték Koreát, így holnap elég egy x nekik a kiejtésünkhöz. Nyami.Mondjuk sztem a szlovénok megmentik a seggünk, de ez qrva necces.
több mint 5 éve
Mondjuk az Hári faszsága, hogy másfél perccel a vége előtt egy eldőlt meccsem kipontozza magát a következőről. De én nem vagyok annyira képben, de kik azok akinek még itt kéne lenni a keretben? Sebők és Kóger oké, de nekem kocaszurkolónak más nem ugrik be.
Még a kapuskérdés ami übergázul lett kezelve, engem meglepett, hogy Rajna nem fért be, illetve az is, hogy Vay vakon van.
több mint 5 éve
Nekem igazából a MAC szezonja és az ehhez kapcsolódó edzői nyilatkozatok kapcsán szakadt el a cérna Majorossnal.Ha valaki, akkor én megutáltam Majorosst a szezon során - MAC szurkoló volnék... - de a válogatott botrányos játékát nem rá fognám. Ez a válogatott egyszerűen gyenge, a kapu előtt támadásban és védekezésben is pont ennyire képes. Biztosan befolyásolja a csapatot hogy Tolvanen beteg, de ennek pont hogy extra motivációt kellene jelentenie, ami persze görcsössé tehetné a játékosokat, de itt szerintem nem erről van szó. Sokkal komolyabb, alapvető problémák vannak itt + emellé jön a két Tipsport ligás csapat magyarjainak extra fáradtsága, mert ne feledjük, ők olyan terhelést kaptak idén, amilyet még messziről sem soha. Valamint az is probléma emellett, hogy nem a mutatott teljesítmény számít még mindig, hanem az hogy fentről kit szeretnének ebben a fosszarvasos mezben látni.Én azt látom, hogy kapkodás van, nincsenek fix sorok és fejben is szét van esve a csapat.Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
Mikey
somoskovig
Aki itt feljutásról álmodozott, az minimum nincs képben a magyar hokival, vagy csak nagyon elfogult, ami amúgy az egyszeri magyar (akár válogatottról, akár bármelyik klubról is van szó) szurkolóra még véletlenül sem jellemző, ugye. 😀😀😀
Mikey
Feljutasra én se számítottam, de az, hogy az eddigi 4 meccsből mondjuk másfél volt hellyel-közzel vállalható, és ebből az egyik a gyengébb litván csapat ellen, azért nagy csalódás...
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Ha valaki, akkor én megutáltam Majorosst a szezon során - MAC szurkoló volnék... - de a válogatott botrányos játékát nem rá fognám. Ez a válogatott egyszerűen gyenge, a kapu előtt támadásban és védekezésben is pont ennyire képes. Biztosan befolyásolja a csapatot hogy Tolvanen beteg, de ennek pont hogy extra motivációt kellene jelentenie, ami persze görcsössé tehetné a játékosokat, de itt szerintem nem erről van szó. Sokkal komolyabb, alapvető problémák vannak itt + emellé jön a két Tipsport ligás csapat magyarjainak extra fáradtsága, mert ne feledjük, ők olyan terhelést kaptak idén, amilyet még messziről sem soha. Valamint az is probléma emellett, hogy nem a mutatott teljesítmény számít még mindig, hanem az hogy fentről kit szeretnének ebben a fosszarvasos mezben látni.Én azt látom, hogy kapkodás van, nincsenek fix sorok és fejben is szét van esve a csapat.Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
Mikey
somoskovig
Aki itt feljutásról álmodozott, az minimum nincs képben a magyar hokival, vagy csak nagyon elfogult, ami amúgy az egyszeri magyar (akár válogatottról, akár bármelyik klubról is van szó) szurkolóra még véletlenül sem jellemző, ugye. 😀😀😀
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Islanders 4-0 aztán 0-4...komoly 😂
több mint 5 éve
Én azt látom, hogy kapkodás van, nincsenek fix sorok és fejben is szét van esve a csapat.Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
több mint 5 éve
Ennyire hiányoznának a honosított játékosok?csak tegnaphoz képest két fontosabb magyar hiányzott, az valszeg szűkítette volna a különbséget
Kenny
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Willie Parker
15 393
Azon kívül, hogy egy nagyképű fasz? Meg, hogy egy kókler, aki még a bratyikat is nyomatja?Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Majoross-rol mar nem az elso amikor negativ dolgok olvasok.
somoskovig
mi a palya vele? mit vetett?
ZoliMP
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Majoross-rol mar nem az elso amikor negativ dolgok olvasok.
somoskovig
mi a palya vele? mit vetett?
több mint 5 éve
A szlovénoknak ez nem jó forgatókönyv, mert ha véletlenül pontot szerzünk a jó eséllyel addigra feljutott kazahoktól kiesnek.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 5 éve
Szóval ha a Litvánok nyernek rendes játékidőben akkor kiestünk, jól értem?jaja, ezért kellett volna 3-on belül maradnunk
Toca
most bízhatunk abban, hogy a szlovénok nem paktálnak le a litvánokkal (mert amúgy azért a szlovénok jobbak)
több mint 5 éve
Szóval ha a Litvánok nyernek rendes játékidőben akkor kiestünk, jól értem?
több mint 5 éve
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Finoman szólva, kurvara nincs szerencsénk...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
Rajottem, en basztam el. Egyedul a litvan meccset nem neztem meg, ott nyertunk is, 😕
több mint 5 éve
Tehat megint jobbak voltunk, de iszonyatosan pontatlanul lovunk erre a szlovenek jonnek, kb lonek egyet es 1-0 oda.Még mindig a Sharksról beszélünk? 😀
ZoliMP
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nem kéne 3-nál többel kikapni.Bosszantó, de nagyon puhányak vagyunk 😢
gabokocka
több mint 5 éve
Nem kéne 3-nál többel kikapni.