Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 6 éve
és ha még azt is elárulom hogy a Bayern sem a szívem csücske ...😊Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!hogy lehet ilyen jó ízélesed amerikai fociban, az NHL-ben meg jégkorongban ennyire csapnivaló?? 😊
Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
yooker
csebi
több mint 6 éve
Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!hogy lehet ilyen jó ízélesed amerikai fociban, az NHL-ben meg jégkorongban ennyire csapnivaló?? 😊
Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Érdekes nekem ez a jégkorong minden évben kizárólag a PO második körében kezdem el nézni de onnantól kb mindent amit csak tudok (így vagyok pl foci BL-lel is) és rohadtul jó de egy egész szezont végig követni az NFL-en kívül már nincs időm!Bár nagyon szimpatikus ez a Vegas story is nekem , nagyon szurkoltam Ovinak a döntőért és mostantól a kupáért pláne orosz hoki rajongójaként remélem elviszik!!!
több mint 6 éve
Ezt a döntőt se jósoltam volna!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Az utolsó két meccsen impotens volt a Bolts, szét lettek kontrázva, nem ment a PP, illetve a két kapus közti különbség itt is túl nagynak bizonyult.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ovie-ékat annyira feldobta, hogy túljutottak a második körön, hogy menetből be is húzzák a döntőt.(mondjuk egy olyan ellenfél ellen kellene, akik ellen a Capitals története során minden egyes meccsen kikaptak... 😊)
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
A vb-n nem latok ilyen gyors es kemeny jatekot.Megneztem a legutolso Was - Tampa Bay osszefoglalot. Komolyan mint vmi playstation jatekot neztem volna..brutal tempo brutal minden.szóval ha elindultak volna így klubként a vébén, akkor nem biztos, hogy nem nyerik meg? 😊
ZoliMP
slowmotion
több mint 6 éve
Legalább lesz kinek drukkolnom a döntőben, s nem csak irigykedek 😊
több mint 6 éve
Megneztem a legutolso Was - Tampa Bay osszefoglalot. Komolyan mint vmi playstation jatekot neztem volna..brutal tempo brutal minden.szóval ha elindultak volna így klubként a vébén, akkor nem biztos, hogy nem nyerik meg? 😊
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Megneztem a legutolso Was - Tampa Bay osszefoglalot. Komolyan mint vmi playstation jatekot neztem volna..brutal tempo brutal minden.
több mint 6 éve
En speciel a VB-n a svedeknek szurkoltam, igy a dontoben is. Kicsit almos voltam ma a meloban, mert fel otkor kelek (vagyis az aldott jo macskank felbresztett 3kor. 😛). De vegigizgultam a dontot, es tetszett. Ahogy az egesz VB.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez van ha a szakmai és üzleti hozzáértés szerencsével párosul. Azért vág mindenkit tarkón a dolog mert az 1. évben összejött nekik. A történelemről meg majd 10 év távlatából lesz érdemes beszélgetni. (Addigra úgy is moziba kerül a story)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Bocsánat a tárgyi tévedésért, rosszul emlékeztem a részletekre. A lényeg tényleg, hogy jól "kukázhattak" ami erősen köszönhető volt a többi csapatnak is.
több mint 6 éve
Mikey
18 754
Jó játékosokból választhattak, akiket fűt az extra bizonyítási vágy. Szereztek egy rohadt jó vezetőedzőt, egy rohadt jó kapust, és minden, de tényleg minden összeállt náluk. Érdemes megnézni a játékukat. Gyorsak, kreatívak, magabiztosak. Tényleg elhitték hogy bárkit megverhetnek, és eddig jól is haladnak vele. Más kérdés, hogy innen jövőre hatalmasat lehet pofára esni. Persze az idei év második felére is azt várta tőlük mindenki, hogy pofára esnek, és mégsem tették.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
az expansion draftot ismerem csak kivancsi voltam mitol lettek ilyen jok.mi volt a csavar benne.koszi a valaszokat.
több mint 6 éve
Mikey
18 754
Nem egészen így volt az expansion draft, de annyi baj legyen.Úgynevezett expansion draft van ilyenkor. Minden csapat megnevezett három játékost a keretükből, akik közül ők válogathatnak, hogy ki kell nekik. Pl a Pittsburgh azt mondta Fleuryt vihetik. Vitték is, látjuk, az eredményt 😊 Szóval részbent így ezt a többi csapatnak köszönhetik 😊miben volt mas a vegas draftja mint anno a tobbieke?Svéd arany.Hát persze...................................................a svédek csak úgy korcsolyázgattak és mindig beléjük akadt a korong 😉
Pedig a finnek játszottak hokit
Janek
Címvédés jiháááááááá
A Vegas meg küldhet mind a 31 csapatnak egy mini Stanley-t , ha megnyerik. Egy dolog miatt fájna: szent irigység miatt: én 26 éve várok, hogy újra nyerjen a Habs..... s nincs is rá kilátás, hogy a közeljövőben újra nyerjen....
dande
ZoliMP
dande
Vagy 7 csatárt, 3 védőt és 1 kapust, vagy 8 mezőnyjátékost és 1 kapust védett le minden csapat, és az összes többiből válogathattak. Továbbá akiknek a szerződésében NMC volt, azokat szintén nem választhatták.
en.wikipedia.org/wiki/2017_NHL_Expansion_Draft
De pl. a Ducks azért, hogy a Vegas elvigye a használhatatlan és sokat kereső Stonert, ahelyett hogy vigye pl. Vatanent, Vegasba cserélték a top D prospect Théodore-t. S ilyen cseréket mással is csináltak. Lásd Reilly Smith, Alex Tuch.
több mint 6 éve
Jughead
5 221
Igazából az NHL, mint liga eléggé komolytalanná vált ezzel, de jó sztori.
több mint 6 éve
Ha úgy érted a történelmit, hogy fantasztikus eredmény önmagában - akkor egyetértünk,A sokkal szocskat leginkabb azert teheted hozza, mert teljesen "indokolatlanul" kaptak olyan jatekosokat, mint Marchessault, Smith, Karlsson, Perron, Neal vagy Haula. Meg lehet nezni, kiket tartottak meg helyettuk.A Vegas jobb feltelekkel indult, mint a korabbi expansion csapatok,Ennyi. Bár én speciel hozzátenném a "sokkal" szócskát is..
Jakehomer
Természetesen ez nem von le semmit az edzői stáb érdemeiből, de a fenti, alapvetően más kiindulási pont miatt nincs értelme a Vegast egyetlen korábbi expansion csapathoz hasonlítani / történelmi távlatokban láttatni.
Majd ha lesz még 10-12-15 hasonló módon indult csapat, és azok közül a Vegas lesz az egyetlen ilyen sikeres... akkor lehet öket történelmi szintre emelni és arról elmélkedni.
Igor
De meg veluk egyutt sem tunt felelmetesnek a keretuk, szoval nyugodtan lehet tortenelminek nevezni, semmi tulzas nincs benne.
Jakehomer
Ha úgy érted a történelmit, hogy a többi korábbi, sikertelen franchise-hoz képest történelmi eredmény - akkor nem gondolom korrektnek/vitatkoznék a szóval..
De ez legyen a legnagyobb probléma 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A sokkal szocskat leginkabb azert teheted hozza, mert teljesen "indokolatlanul" kaptak olyan jatekosokat, mint Marchessault, Smith, Karlsson, Perron, Neal vagy Haula. Meg lehet nezni, kiket tartottak meg helyettuk.A Vegas jobb feltelekkel indult, mint a korabbi expansion csapatok,Ennyi. Bár én speciel hozzátenném a "sokkal" szócskát is..
Jakehomer
Természetesen ez nem von le semmit az edzői stáb érdemeiből, de a fenti, alapvetően más kiindulási pont miatt nincs értelme a Vegast egyetlen korábbi expansion csapathoz hasonlítani / történelmi távlatokban láttatni.
Majd ha lesz még 10-12-15 hasonló módon indult csapat, és azok közül a Vegas lesz az egyetlen ilyen sikeres... akkor lehet öket történelmi szintre emelni és arról elmélkedni.
Igor
De meg veluk egyutt sem tunt felelmetesnek a keretuk, szoval nyugodtan lehet tortenelminek nevezni, semmi tulzas nincs benne.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
A Vegas jobb feltelekkel indult, mint a korabbi expansion csapatok,Ennyi. Bár én speciel hozzátenném a "sokkal" szócskát is..
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na szoval ez nem teljesen ugy nezett ki, ahogy a kollega eloadta... A Vegas jobb feltelekkel indult, mint a korabbi expansion csapatok, de azert nem volt olyan egyszeru a helyzetuk. Minden csapat levedhetett egy kapust, harom vedot es het csatart (vagy egy kapust es nyolc mezonyjatekost), a Vegas pedig a reszlibol valogathatott, vagyis alapbol harmadik soros jatekosokat vihetett volna (MAF esete nyilvan mas, de egyaltalan nem biztos, hogy maradt volna a Pensben, ha nincs az expansion draft akkor sem). Nehany GM egyszeruen rossz donteseket hozott, mindenekelott a Florida, a Columbus es a Minnesota.És ez elég gusztustalan így...Úgynevezett expansion draft van ilyenkor. Minden csapat megnevezett három játékost a keretükből, akik közül ők válogathatnak, hogy ki kell nekik. Pl a Pittsburgh azt mondta Fleuryt vihetik. Vitték is, látjuk, az eredményt 😊 Szóval részbent így ezt a többi csapatnak köszönhetik 😊miben volt mas a vegas draftja mint anno a tobbieke?Svéd arany.Hát persze...................................................a svédek csak úgy korcsolyázgattak és mindig beléjük akadt a korong 😉
Janek
Címvédés jiháááááááá
A Vegas meg küldhet mind a 31 csapatnak egy mini Stanley-t , ha megnyerik. Egy dolog miatt fájna: szent irigység miatt: én 26 éve várok, hogy újra nyerjen a Habs..... s nincs is rá kilátás, hogy a közeljövőben újra nyerjen....
dande
ZoliMP
dande
petey
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Fordítva volt. Megmondhatták, hogy kit nem vihet a Vegas.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Kinek a részéről?😊És ez elég gusztustalan így...Úgynevezett expansion draft van ilyenkor. Minden csapat megnevezett három játékost a keretükből, akik közül ők válogathatnak, hogy ki kell nekik. Pl a Pittsburgh azt mondta Fleuryt vihetik. Vitték is, látjuk, az eredményt 😊 Szóval részbent így ezt a többi csapatnak köszönhetik 😊miben volt mas a vegas draftja mint anno a tobbieke?Svéd arany.Hát persze...................................................a svédek csak úgy korcsolyázgattak és mindig beléjük akadt a korong 😉
Janek
Címvédés jiháááááááá
dande
ZoliMP
dande
petey
Gondolom a csapatok nem a 3 legjobbjukat dobták be a közösbe 😊 Ha meg igen, úgy kell nekik!
több mint 6 éve
És ez elég gusztustalan így...Úgynevezett expansion draft van ilyenkor. Minden csapat megnevezett három játékost a keretükből, akik közül ők válogathatnak, hogy ki kell nekik. Pl a Pittsburgh azt mondta Fleuryt vihetik. Vitték is, látjuk, az eredményt 😊 Szóval részbent így ezt a többi csapatnak köszönhetik 😊miben volt mas a vegas draftja mint anno a tobbieke?Svéd arany.Hát persze...................................................a svédek csak úgy korcsolyázgattak és mindig beléjük akadt a korong 😉
Janek
Címvédés jiháááááááá
dande
ZoliMP
dande
több mint 6 éve
Úgynevezett expansion draft van ilyenkor. Minden csapat megnevezett három játékost a keretükből, akik közül ők válogathatnak, hogy ki kell nekik. Pl a Pittsburgh azt mondta Fleuryt vihetik. Vitték is, látjuk, az eredményt 😊 Szóval részbent így ezt a többi csapatnak köszönhetik 😊miben volt mas a vegas draftja mint anno a tobbieke?Svéd arany.Hát persze...................................................a svédek csak úgy korcsolyázgattak és mindig beléjük akadt a korong 😉
Janek
Címvédés jiháááááááá
dande
ZoliMP