Jégkorong
az a kemeny h ez csak most derult ki ha mar evek ota zajlott (ugye 2005 ota volt Ducks alkalmazasban). erdekes korulmeny, hogy a blackhawksnal volt elotte 25 evet ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Go Kings Go!!!
Ennyi erővel én is állhattam volna ott. Kalimpálni én is tudok.Teljesen számítógépes játék feeling. 😀
CONNOR MCDAVID IS UNBELIEVABLE 😳🥵 @BR_OpenIce pic.twitter.com/eVeWR2Y7AX
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 6, 2021
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
CONNOR MCDAVID IS UNBELIEVABLE 😳🥵 @BR_OpenIce pic.twitter.com/eVeWR2Y7AX
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 6, 2021

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Brad Aldrich's name has officially been removed from the cup
— Spittin' Chiclets (@spittinchiclets) November 4, 2021
(📸: @keeperofthecuppic.twitter.com/PkawJAZOB8

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
én ezt azért nem értem, mert ha road tripen vagyunk, és a főnököm moleszterálja az asszonyt, akkor a szállodát nem hagyja el élve, nemhogy hónapokat töltök azzal, hogy gondolkozok az egészen, mielőtt kérdőre vonnám....és vajon hány ilyen ügy lehet még?🤬Nem tudom a sz*r tweetet beágyazni, de két dolog miatt érdekes a story:
Attorney for Jarrod Skalde has also reached out to the Penguins, submitting in writing a request that 1) the team open an independent investigation into the matter and 2) the pending litigation from Jarrod's claims be resolved in open court rather than arbitration https://t.co/WT7p4I7Tyo
— Katie Strang (@KatieJStrang) November 2, 2021
nagir
1) A szexuális zaklatási ügy a Penguins farmcsapatánál történt 3 éve, de perli a franchise vezetőségét is, hogy tudniuk kellett volna róla.
2) Előtte a Pens kirúgta a férjét, aki edző volt.
Na itt a cikk:
www.sportingnews.com/us/nhl/news/penguins-sexual-assault-scandal-explained-former-ahl-assistant-coach-wife-lawsuits-retaliation/8s3omdvt1vfh1wrd8beuebzt8
Kicsit furák az évszámok, h a férj 18-ban jelenti Donatelli rémtetteit, akit 19-ben kirúgnak, de a férjet 2020 májusban azért rúgják ki (???) mert előtte bemószerolta őt...
Willie Parker
...és vajon hány ilyen ügy lehet még?🤬Nem tudom a sz*r tweetet beágyazni, de két dolog miatt érdekes a story:
Attorney for Jarrod Skalde has also reached out to the Penguins, submitting in writing a request that 1) the team open an independent investigation into the matter and 2) the pending litigation from Jarrod's claims be resolved in open court rather than arbitration https://t.co/WT7p4I7Tyo
nagir
1) A szexuális zaklatási ügy a Penguins farmcsapatánál történt 3 éve, de perli a franchise vezetőségét is, hogy tudniuk kellett volna róla.
2) Előtte a Pens kirúgta a férjét, aki edző volt.
Na itt a cikk:
www.sportingnews.com/us/nhl/news/penguins-sexual-assault-scandal-explained-former-ahl-assistant-coach-wife-lawsuits-retaliation/8s3omdvt1vfh1wrd8beuebzt8
Kicsit furák az évszámok, h a férj 18-ban jelenti Donatelli rémtetteit, akit 19-ben kirúgnak, de a férjet 2020 májusban azért rúgják ki (???) mert előtte bemószerolta őt...
Szerkesztette: Willie Parker
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Persze a rendszer az a hibás....szrháziak vagytok ti, nem a rendszer a hibás, marha őszinte bocsánat kèrès ez is....Mindegy mit mond, számomra Chevy nem létzik embernek lenni többé! A Jets attól még a csapatom de a GM egy szar alak, a "haverjaival" együtt...
Jets' Cheveldayoff apologizes, says system failed Kyle Beach
www.thescore.com/nhl/news/2215455
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Persze a rendszer az a hibás....szrháziak vagytok ti, nem a rendszer a hibás, marha őszinte bocsánat kèrès ez is....meg azt is birtam h Bowmant azzal mentegettek h csupan elso eves GM volt akkoriban, es csak kovette a tobbieket. hat baszki akkor minek lett GM, felelosseg nem kellett csak a dicsoseg? amugy szamomra ami a legdurvabb h mindent tudtak es ennek ellenere hagytak ott unnepelni a format az aldozattal egyutt ...
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Hohó, megtörténhet a csoda, hogy Bergevin távozik év végén 😀 😀 😀Na
Közben megvan az első győzelem egy 6st sikerült lökni a RedWnek.
dande
Ideigelnesen Andrew Brunette lesz az edző.
Szerkesztette: adamfaragoo
Bettmanék ezek szerint meggyőzték, hogy a körülményekhez képest távozzon a lehető legszebben.Lemondott: www.espn.com/nhl/story/_/id/32498538/joel-quenneville-resigns-florida-panthers-coach-wake-chicago-blackhawks-sexual-abuse-caseDe ahhoz kellene hogy legyen lelkiismerete, ami mint már kiderült, nincs. 😕Saját magától kellene lemondania főleg h ő is azt nyilatkozta h nem tudott ezekről a vádakról közben meg ott ült a megbeszélésen és mondta h halasszák el a vizsgálatot po utánra …Pikáns lenne, de elég komoly presztízsveszteséget okozhat, ha nem teszik meg. Azt olvastam, a szurkolók már fújolták is a tegnapi meccsen igen lelkesen.Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
Mikey
csebi
Mikey
empty taxi
Lemondott: www.espn.com/nhl/story/_/id/32498538/joel-quenneville-resigns-florida-panthers-coach-wake-chicago-blackhawks-sexual-abuse-caseDe ahhoz kellene hogy legyen lelkiismerete, ami mint már kiderült, nincs. 😕Saját magától kellene lemondania főleg h ő is azt nyilatkozta h nem tudott ezekről a vádakról közben meg ott ült a megbeszélésen és mondta h halasszák el a vizsgálatot po utánra …Pikáns lenne, de elég komoly presztízsveszteséget okozhat, ha nem teszik meg. Azt olvastam, a szurkolók már fújolták is a tegnapi meccsen igen lelkesen.Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
Mikey
csebi
Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
De ahhoz kellene hogy legyen lelkiismerete, ami mint már kiderült, nincs. 😕Saját magától kellene lemondania főleg h ő is azt nyilatkozta h nem tudott ezekről a vádakról közben meg ott ült a megbeszélésen és mondta h halasszák el a vizsgálatot po utánra …Pikáns lenne, de elég komoly presztízsveszteséget okozhat, ha nem teszik meg. Azt olvastam, a szurkolók már fújolták is a tegnapi meccsen igen lelkesen.Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
Mikey
csebi
Saját magától kellene lemondania főleg h ő is azt nyilatkozta h nem tudott ezekről a vádakról közben meg ott ült a megbeszélésen és mondta h halasszák el a vizsgálatot po utánra …Pikáns lenne, de elég komoly presztízsveszteséget okozhat, ha nem teszik meg. Azt olvastam, a szurkolók már fújolták is a tegnapi meccsen igen lelkesen.Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
Mikey
mennyi ilyen lehet és van 😕
Pikáns lenne, de elég komoly presztízsveszteséget okozhat, ha nem teszik meg. Azt olvastam, a szurkolók már fújolták is a tegnapi meccsen igen lelkesen.Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
És ez sokkal rosszabb, konkrétan egy bűncselekményt a szőnyeg alá söpörtek.Raiders se volt nagyon szar, amíg Gruden nem bukott megPikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
slowmotion
Tepper takarodj!
Raiders se volt nagyon szar, amíg Gruden nem bukott megPikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey
empty taxi
Pikáns lenne azért kib@szni (nyilván nem ok nélküli), a Panthers kb. a liga legjobb formában lévő csapata.Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Quenneville sem lesz sokáig a Panthers HC-ja remélem.Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis
nagir
Gusztustalan! Chevy TAKAROGGY!!🤬index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b
Ray_bp_Lewis

index.hu/sport/2022/peking/2021/10/28/jegkorong-nhl-chicago-blackhawks-szexualis-zaklatas-stan-bowman-joel-quenneville-team-usa-kyle-beach-dvtk/Ez a Kyle Beach-sztori nagyon erős.A Blackhawks-os? Csak címszavakban néztem, miről van szó...
Mikey
warr_b